Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Opravy a servis vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky
Generální opravy, záruční a pozáruční servis manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky, VZV i paletové vozíky od společnosti DAMATECH, spol. s r.o., z Dačic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Úpravy vozidel pro tělesně postižené, úpravy bezbariérových automobilů, Tábor
Společnost API CZ s.r.o. se věnuje úpravám vozidel pro tělesně hendikepované.
Komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí
Ing. Petr Skořepa se sídlem v Nové Bystřici v Jihočeském kraji nabízí komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí (geometrické plány, vytyčování hranic, inženýrská geodézie, ...).
Komplexní stavební práce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, malířské práce a další
ACHIVA EXPERT s.r.o. nabízí komplexní stavební práce. Realizujeme pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, stěhování, malířské a natěračské práce.
Svatební květinová výzdoba, kytice pro nevěstu a maminky, korsáž pro ženicha
Květinová síň Bromelia vám nabízí prodej řezaných a hrnkových květin, rostliny pro vaši zahradu či balkon včetně veškerých zahradnických potřeb a prodej krmiva pro psy, kočky a další zvířecí mazlíčky.
Zemní a výkopové práce Miroslav Maňák, Jistebnice
Výkopové práce pro inženýrské sítě, základy domů, plotů a sklepů nabízí Miroslav Maňák.
Herní prvky – smrkové, modřínové, akátové, kovové, vrbové stavby
Výrobou herních prvků pro dětská hřiště, zahrady MŠ, veřejné prostory se zabývá společnost Dřevoslav, s.r.o. sídlící ve Slavonicích. Vyrábíme smrkové, modřínové, akátové, kovové prvky i vrbové stavby.
Dřevoslav s.r.o.
Šimiho bagr s.r.o. - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Šimiho bagr s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi a také kontejnerovou dopravou a pokládkou zámkové dlažby. Půjčujeme také vibrační desku.
Vojtěch Novák - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Firma pana Vojtěcha Nováka se sídlem v Českých Budějovicích v Jihočeském kraji se zabývá především správou bytových domů a budov a také správou majetku.
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové - Písek (Jihočeský kraj)
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové se sídlem v Písku se zabývá výrobou klíčů, prodejem zámků, kování i zavíračů a poskytuje také zámečnickou NON-STOP pohotovost.
Obec Kváskovice - okres Strakonice (Jihočeský kraj)
Obec Kváskovice se nachází v okrese Strakonice v Jihočeském kraji a rozkládá se asi třináct kilometrů jihovýchodně od Strakonic. Současné Kváskovice patří ke členům svazku obcí Dolního Pootaví.
Odborníci na výrobu keramických kachlů
Hledáte prověřeného dodavatele kachlí na klasická kamna? Stojíte před realizací repliky historických kamen a nevíte si rady s materiálem či dílčím zhotovením?
Zubní ošetření – stomatologická ordinace Český Krumlov
Stomatologická ošetření Český Krumlov, zubní ordinace v Českém Krumlově, preventivná zubní prohlídky a ošetření akutních případů týkající se chrupu, dentální i estetická ošetření.
SINOP SMP s.r.o. - České Budějovice
Společnost SINOM SMP s.r.o se zabývá výrobou plechových dílů.
SINOP SMP s.r.o.
Milan Hovorka - České Budějovice
Firma Milan Hovorka se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá natěračskými pracemi.
Rybníky a jihočeská příroda – obec Krašlovice
Obec Krašlovice nedaleko Vodňan, krásná příroda, rybníkářská oblast v Jihočeském kraji, mála vesnice s bohatou historií na klidném místě.
Zprostředkování vrtaček a jejich příslušenství včetně bezpečnostního opatření
Nejen vrtačky a jejich příslušenství vám zprostředkuje i zajistí firma HELTOS a.s. ze Slavonic, která myslí nejen na kvalitu sortimentu ale i samotnou bezpečnost práce, jež je neméně důležitá.
HELTOS a.s.
Profesionální zdravotní péče pro děti v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti a dorost Jindřichů Hradec, služby dětského praktického lékaře v Jihočeském kraji, prevence, poradna pro novorozence a batolata.
Apartmány U Zlaté rybky Staňkov, ubytování v apartmánech se zahradou, WiFi, parkování
Penzion U Zlaté rybky Třeboňsko najdete v krásné a čisté přírodě Jižních Čech, v obci Staňkov na Třeboňsku.
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Společnost Pila Benda s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej dřevěných palet, obalů, beden, ale i nábytku z palet. Své výrobky rozvážíme po celé ČR do 24 hodin.
Obkladačství a zednické práce České Budějovice, pokládka obkladů a dlažeb, vyrovnání stěn a podlah
Naše firma z okresu České Budějovice provádí kompletní obkladačské a drobné zednické práce, pokládka keramických a skleněných obkladů a dlažeb všech formátů, odkládáme koupelny, terasy, fasády.
Prodej dřevěných palet, kovových beden České Budějovice, paletové nástavce, Gitterbox, boxy
Zabýváme se prodejem dřevěných palet, obalovým materiálem a samozřejmě nabízíme také prodej Euro palet, paletové nástavce, Gitterboxy, plastový boxy, paletové přířezy.
Taxislužba Strakonice, přeprava osob, transfery na letiště, kurýrní služba, stěhování věcí do 1 tuny
Poskytujeme kvalitní taxi službu za příznivou cenu pro co nejširší okruh zákazníků ve Strakonicích a v Horažďovicích, kurýrní služby, přeprava zásilek.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, montáže ústředního a podlahového topení
Jsme profesionální společnost co provádí veškeré vodoinstalatérské a topenářské práce, zakládáme si na kvalitě odvedené práce a rychlosti realizace za přijatelné ceny.
Penzion Na Hájovně Prachatice, ubytování, možnost projížděk na ponících pro děti i dospělé
Náš penzión Na Hájovně se nachází na samotě, v srdci Šumavské přírody poblíž obce Lipka, která leží mezi Vimperkem, Kubovou Hutí a Novými hutěmi.