Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Pohonné hmoty pro váš automobil – čerpací stanice v Rokycanech
Prodej benzinu, nafty a dalších pohonných hmot pro všechny typy dopravních prostředků, autokosmetiky a doplňky pro váš vůz to vše zajišťuje benzínová pumpa Rokycany.
Základní škola Tachov, základní vzdělání dětí pro 1. a 2. stupeň, přírodovědný kroužek, klub ICT
Navštivte naší základní školu v Tachově, kde nabízíme základní vzdělání žáků pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, družina, tělocvična.
Obec Újezd, okres Domažlice, kaple svatého Václava, Kozinův statek, Dvůr U Rozsochů
Pod správu obecního úřadu patří také blízká ves Petrovice, nacházející se přibližně na poloviční cestě mezi Újezdem a Domažlicemi, pořádání masopustu, statek Jana Sladkého Koziny.
Cukrárna s vlastní výrobou a posezením Plzeňský kraj
Patříte do skupiny milovníků sladkého? Organizujete oslavu nebo svatbu a hodil by se vám spolehlivý dodavatel dortu, cukroví a ostatních sladkostí? Bydlíte v Kralovicích a okolí?
Security, bezpečnostní služba Tachov, bezpečnostní doprovod, přeprava peněz, prohlídky prostor
Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní a úklidové služby, zajistíme bezpečnostní doprovod, přeprava peněz, prohlídky prostor a mnoho dalšího.
Opravy a prodej elektrospotřebičů Plzeň, připojení myček, sporáků, sušiček, praček, varných desek
Provádíme opravy, prodej a připojení veškerých elektrospotřebičů jak volně stojících tak i vestavných spotřebičů, zajišťujeme dopravu a servis v Plzni a okolí.
Lešení levně Plzeň, stavební lešení fasádní modulární i pojízdné, doprava po ČR zdarma
Jsme prodejci značkových stavebních lešení, bednění, strojů a dalších nových i použitých vybavení staveb a stavebních firem za zajímavé ceny, doprava po ČR zdarma.
Servis a výroba hydraulických průmyslových hadic Plzeň - na počkání
Firma Adrián – HADICEADRI z Plzně nabízí opravy a servis hydraulických hadic a výrobu hydraulických hadic nebo hadic s koncovkami pro tlakové mytí nebo do potravinářského průmyslu.
Prodejce lékárnického sortimentu – Lékárna Nepomuk
Nevíte kam zamířit do lékárny v okrese Plzeň-západ? Potřebujete pravidelně navštěvovat lékárnické zařízení a chcete tak mít spolehlivého prodejce?
Obec Vranov v západních Čechách na řece Mže
Plánujete cestu, dovolenou či návštěvu západně od Plzně? Tak zavítejte i do naší obce Vranov, která se nachází v okrese Tachov, 30 kilometrů od krajského města Plzeň.
Obec Vranov
Stříkací a lakovací technika, lakovací zařízení, čerpadla a ostatní příslušenství se sídlem v Plzni
Je nedílnou součástí vaší výrobní společnosti také vlastní lakovna? Jste zvyklí se při své práci spoléhat jen na ty nejkvalitnější prověřené dodavatele? Chcete kvalitu a žádné kompromisy?
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Montáž a opravy plynových zařízení, potrubní systémy a rozvody
Řešíte v rámci stavebního projektu rozvody plynu či jiné tlakové potrubní systémy? Povedlo se vám narušit plynové potrubí během výkopových prací?
Svařování hliníku, nerezu, litiny a pájení kovů Plzeň, svařování metodou TIG a MIG, opravy chladičů
Nabízíme svařování kovů hliník, nerez a litinu metodou TIG, MIG, MAG, MMA. Dále se specializujeme na výrobu a opravy chladičů ze všech používaných materiálů.
Obec Srby, obecní úřad pro části Polžice, Medná, Roudná a Vítání
Naše malá malebná obec Srby se nachází v Plzeňském kraji v okrese Domažlice. Rozprostírá se na území cca 20 kilometrů čtverečních.
Zmrzlina U kruháče Dobřany, prodej točené italské zmrzliny značky Mec, spousta příchutí
Zmrzlina U kruháče v Dobřanech nabízí kvalitní točenou italskou zmrzlinu značky Mec se spoustou tradičních i netradičních příchutí.
Zahradnictví U Růženky Klatovy, prodej stromků, keřů, trvalky, jahod, malin, thuje, údržba zahrad
Prodej ovoce a zeleniny jako jsou jahody, maliny, okurky, ovocných stromků a keřů, prodej okrasných rostlin, provádíme údržby zahrad.
Manuální a přístrojová lymfoterapie Plzeň
Odstranění různých zdravotních problémů pomocí lymfoterapie, lymfoterapeutická ordinace Plzeň, detoxikace organismu pomocí lymfoterapie.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Kadeřnický salon Olivia Plzeň, dámské a pánské stříhání, barvení, přelivy, melírování, nové image
Kadeřnický salon Olivia Plzeň tvoří profesionální kadeřnice, které se zúčastňují častých školení, aby si zvyšovaly kvalifikaci a udržely krok s módními trendy.
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Městské lesy Planá, výroba a prodej dřeva, péče o les, ochrana lesa, správa městské honitby
Městské lesy Planá zajišťují těžební a pěstební péči o les, ochranu lesa, výrobu a prodej dřeva, řeziva a paliva a správu městské honitby.
Údržba zahrad Plzeň, sečení zahrad, sadů, parků, ořez větví, rizikové kácení stromů, střih thůjí
Naše firma Karel Svoboda z okresu Plzeň provádí kompletní údržbu zahrad, sadů, parků, pozemků, střihání thůjí, hrabání listí, ořez větví, rizikové kácení stromů.
Cukrárna IDEÁL Plzeň, cukrářská a lahůdkářská výroba, obložené mísy, zákusky, dorty, káva, čaj
Naše cukrárna IDEÁL z Města Touškov Plzeň uvítá všechny co rádi sladké či si pochutnají na dobré kávě, zákuskách, obložených chlebíčkách nebo zmrzlině z Opočna.
Stavební firma Nepomuk, stavební práce, hrubé stavby, základové desky, rekonstrukce bytů, nové domy
Naše firma z Nepomuku provádí kompletní stavební práce jako je výstavba rodinných domu na klíč, hrubé stavby, základové desky i rekonstrukce bytů či rodinných domů.
Stavební firma Romana Vojáčka Plzeň
Rekonstrukce bytů, instalatérské a stavební práce všeho druhu, interiérové i exteriérové stavební práce, služby v oblasti topenářství.
Dveře a vrata do vašich domovů od firmy Šabatka
Dveře, vrata a brány v okrese Klatovy, bohatá nabídka vratových a dveřních systémů dle přání zákazníka, prodej, montáž a servis dveří a vrat od společnosti Šabatka s.r.o.