Aktuální microsite

Prodej autodílů, autoskosmetiky, univerzálních dílů - výhodný nákup přes eshop, internetový obchod
Autodíly AD Shopa s.r.o. Otrokovice jsou vaším spolehlivým zdrojem pro nákup autodílů, autoskosmetiky a univerzálních dílů. Nákup přes eshop je výhodný, v lokalitě Zlínský kraj řešíme i rozvoz.
AD Shopa s.r.o. Váš dodavatel autodílů Zlínský kraj
Tepelná čerpadla s dotací Nová zelené úsporám od odborného instalatéra
Pavel Doležal Vám zajistí odborné instalace tepelných čerpadel v Hradci Králové a okolí s dotacemi od Zelené úsporám, které vám sníží náklady na energie.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Kamionová přeprava kusových a celoobjemových nákladů s možnosti sledování zásilky v rámci Česka i EU
Firma Hering se postará o efektivní a bezproblémovou přepravu jak celovozových nákladů, tak i kusových zásilek v rámci ČR i EU s GPS sledováním a okamžitými reakcemi na požadavky zákazníka.
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Zdraví a pohoda na dosah, špičková fyzioterapeutická péče a rehabilitace
Rehabilitace Železárny s.r.o. poskytuje špičkové služby v oboru rehabilitace a fyzioterapie. Prvotřídní péče, moderní přístroje a individuální přístup. Objednejte si termín a přesvědčte se sami.
Rehabilitace Železárny s.r.o.
Zakupte na eshopu podlahové akustické podložky pro tlumení hluku
Semoplast má na eshopu široké portfólio podlahových akustických podložek, které jsou určeny jako podkladová vrstva pro vinylové, laminátové a dřevěné podlahy. Jejich benefitem je snížení hlučnosti.
SEMOPLAST s.r.o.
Řezání oceli, nerezu, hliníku laserem Trumpf Trulaser 3030
Řezání oceli, nerezu a hliníku na moderním stroji Trumpf Trulaser 3030 s vysokou kvalitou a efektivitou zajišťuje v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Prodej a servis přívěsů HUMBAUR nad 3,5 tuny - stabilní podvalníky, přívěsy pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů
Prodej a servis přívěsů a podvalníků HUMBAUR na Moravě zajišťuje firma MANAP KM s.r.o. Břest-Zlínský kraj. K prodeji jsou různé typy přívěsů nad 3,5 tuny pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů.
MANAP KM s.r.o. Prodej přívěsů, podvalníků Zlínský kraj
3D Tiskárna ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces - výroba voskových modelů
Společnost SPO spol. s r.o. Zlín má k dispozici 3D tiskárnu ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces, umožňuje výrobu voskových modelů různých tvarů během několik hodin.
SPO spol. s r.o. Slévárna Zlínský kraj
Meření emisí pro naftové i benzínové motory - na nákladní, dodávková, užitková, osobní vozidla
Agrotest Morava je společnost provozující stanici technické kontroly (STK) a zajišťuje měření emisí pro různé typy vozidel - nákladní, dodávková, užitková a osobní vozidla.
Agrotest Morava s.r.o. mobilní STK Morava
Opavský region, Region Opava
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Kvalitní výroba spolehlivého hřebenového těsnění
MACH-TĚSNĚNÍ, spol. s r.o. z Ostravy je specializovanou firmou v oblasti průmyslového těsnění. Pro vysokotlaké a tepelně namáhané spoje vyrábí firma hřebenové těsnění, které jsou spolehlivá a účinná.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Získejte Dotaci na výměnu kotlů v rámci programu Nová zelená úsporám 2021+
Zažádejte si o výhodnou podporu ve formě Dotace na výměnu kotlů v rámci programu Nová zelená úsporám 2021+. S vyřízením vám v rámci Frýdku-Místku, Nového Jičína pomůže firma Ing. Dalibor Čmiel.
Ing. Dalibor Čmiel
Zbavte se jednou pro vždy štěnic díky profesionální likvidaci!
Pokud máte problém se štěnicemi, ať už doma či v hotelu, neváhejte kontaktovat firmu DEREK - Kaluža z Ostravy, která se specializuje na profesionální desinsekci, hubení či likvidaci štěnic.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Nejlepší moravská vína, dárkové balení pro firmy i firemní akce ve vinotéce
Vinotéka Zlatá vína ve Starém Městě u Uherského Hradiště pronajímá prostory pro firemní akce. Zakoupit u nás můžete Moravská vína známých značek, připraveno máme i dárkové balení vína pro firmy.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Velkoobchod - prodej dřevěných pelet a briket, vysoká kvalita za rozumné ceny
Velkoobchodním prodejem dřevěných pelet a briket se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. v Ostravě specializující se na pevná paliva a jejich přepravu.U nás máte jistotu vysoké kvality za rozumné ceny.
EMTB Trade s.r.o.
Kompletování monolitických konstrukcí včetně dodávky železa, betonových směsí
Realizaci monolitických konstrukcí - kombinaci lešení a bednění, včetně dodávky železa a betonových směsí provádí firma FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. ze Zábřehu.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Elektrobusy v Hradci Králové překonaly již hranici 5 milionů kilometrů
Dopravní podnik města Hradce Králové, lídr v elektromobilitě, oslavuje významný milník: pět milionů kilometrů ujetých jeho flotilou elektrobusů.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
MPL polymerové těsnící pásky -  ochrana staveb před vlhkostí
Polymerové těsnící pásky MPL od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu představují inovativní řešení pro utěsnění pracovních spár v různých prostředích.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výroba a prodej podlahových, fotoluminiscenčních a reflexních pásek, značení schodů
Spolehlivý prodejce i výrobce bezpečnostního značení pro různá pracoviště je společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově. – například podlahové, fotoluminiscenční a reflexní pásky a další značení.
KRIŽAN, s.r.o.
Kompletovací a dokončovací práce - balení, počítaní, skládání, vkládání a mnoho dalšího
Na kompletovací a dokončovací práce, jako je balení, počítání, skládání, vkládání a další činnosti se zaměřuje společnost s chráněnou dílnou MONT GROUP s.r.o., která má volné výrobní kapacity.
MONT GROUP s.r.o. Reklamní předměty v náhradním plnění
Zakázková výroba industriálního kovového nábytku – stylové postele, skříňky, stolky a mnoho dalšího
Na zakázkovou výrobu industriálního kovového nábytku, jako jsou například postele, skříňky a stolky, se specializují odborníci z Uměleckého kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie Bořetice
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie, investice která se vrátí. Zateplení fasády svěřte odborníkům - společnosti Stavebniny Vajbar.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Výroba schodiště, schodů se schodnicí, sedlové schody, schodišťová madla
Nejen výrobou nábytku na míru, ale také výrobou schodišť se zabývá Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Díky moderními typu výroby dokáží splnit ty nejnáročnější požadavky na design a kvalitu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Peletkovací linka s pásovou sušičkou - inovativní řešení pro využití dřevěné štěpky
Na výrobu a prodej peletkovací linky s průmyslovou velkokapacitní pásovou sušičkou na zpracování dřevěné štěpky, která je levným a ekologickým zdrojem energie, se zaměřuje společnost SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Okenice, žaluzie, výkladce - mistrovské historické repase od DALEX TRADE
Společnost DALEX TRADE s.r.o., se specializuje na repliky oken a dveří do památkově chráněných objektů po celé ČR, včetně okenic, žaluzií a výkladců.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha