Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Elektromontáže a elektromontážní práce kabelových a venkovních rozvodů
Kvalitní elektromontáže a elektromontážní práce kabelových a venkovních rozvodů NN, VN, VO, MR a distribučních trafostanic Jihlava.
ZMES, s. r. o.
Lůžkové výtahy pro nemocnice i domovy důchodců, zvýší komfort i bezpečí
Lůžkové výtahy uspokojí požadavky, které poskytnou větší komfort pro zaměstnance i klienty v nemocnicích a v domovech pro seniory.
TREBILIFT, s.r.o.
Výkup a odvoz šrotu zdarma z Vaší firmy či domova pomocí nákladního vozidla s hydraulickou rukou
Výkup a odvoz šrotu zdarma do sběrného dvora v Novém Městě na Moravě zajišťuje firma M-Recycling s.r.o. Vykupujeme železo, barevné kovy jako je měď, bronz, mosaz, hliník, olovo, zinek či nerez.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Prodej lodního příslušenství, sedaček, rybářských koberců atd.
Firma NAUTIG SE z Jihlavy se také zabývá prodejem lodního příslušenství, převozních koleček, lodních sedaček a různých typů plavidel. Zakázku zrealizuje dle Vašich představ a přání.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Pronájem profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren
Ušetřete náklady díky pronájmu profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren do Vaší kanceláře nebo kopírovacího centra od Třebíčské společnosti Kapucín-Repro.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Kovošrot, výkup železných a barevných kovů Vysočina
Výkup železných a barevných kovů v okolí Moravských Budějovic, Třebíči a Velkého Meziříčí pro Vás zajistí společnost FERRUM s.r.o., která kromě jiných činností provozuje kovošrot.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.
Hliníkové vchodové dveře s automatickým zamykáním – široká škála barevných dekorů
Zabezpečte Váš dům stylovými hliníkovými vchodovými dveřmi AKTIV77 s automatickým zamykáním. Vybírejte z široké škály barevných provedení dveří, které budou dokonale ladit s exteriérem domu.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Laboratorní mixér pro tekuté pochutiny - vyzkoušejte si sami, návštěva zástupce firmy u Vás
Vyzkoušejte laboratorní mixér MyMix a obraťte se na společnost SKANEKO z Třebíče. Zapůjčení vysoce kvalitního stroje pro vyzkoušení Vaší majonézy, dresingů, kečupu, marmelád a dalších pochutin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Šicí dílna – široké spektrum šicích strojů pro textilní a oděvní výrobu
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan má k dispozici šicí dílnu se širokým spektrem šicích strojů a zařízení pro oděvní výrobu i šití neoděvních textilií.
DISTING s.r.o.
Upomínkové, památeční předměty s potiskem pro svatebčany - originální svatební dárky pro hosty
Originální svatební dárky pro hosty, upomínkové a památeční předměty s potiskem pro svatebčany vám zajistí společnost Reklamní potisk s.r.o., která sídlí v Telči.
Reklamní potisk, s.r.o.
Montáž a instalace hromosvodů - profesionální služby na Vysočině
Neriskujte své zdraví a nechte si provést montáž a instalaci hromosvodů od profesionálů z jihlavské firmy ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. pana Tišla, který působí na českém trhu již od roku 1992.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Doplňky ke kávovarům – lednička na mléko, chladnička, doplňkový zásobník a mnoho dalšího
Na prodej různých doplňků ke kávovarům jako je lednička a chladnička na mléko, doplňkový zásobník, cateringový stolek a mnoho dalšího se zaměřuje společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Sběrna druhotných surovin a kovového odpadu v Novém městě na Moravě
Pokud hledáte spolehlivého partnera provozující sběrnu druhotných surovin a kovového odpadu v Novém Městě na Moravě, obraťte se na firmu M-recycling, s.r.o. Zajišťujeme výkup a zpracování odpadu.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Plachtové haly s jednoduchou montáží - stavebnicový systém ocelových trubek
Nízkonákladové řešení různých staveb Vám přináší firma NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. V rámci České republiky dodáváme plachtové haly, které jednoduše namontujete díky stavebnicovému systému.
NAUTIG SE Halmont
Protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže desek CETRIS – služby certifikovaných odborníků
Na protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže cementotřískových desek CETRIS se zaměřují certifikovaní odborníci ze společnosti Krovys, s.r.o. nejen v okolí Dačic a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě se obraťte na firmu NAUTIG SE Jihlava. Dále provádí úpravu lodí a lodních interiérů na přání. Lodě na zakázku.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Zkušení odborníci v oblasti veterinární neurologie a neurochirurgie
Odborné služby v oblasti veterinární neurologie a neurochirurgie poskytuje veterinární klinika MVDr. Petr Johanides, kterou naleznete ve Žďáře nad Sázavou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Designové hliníkové, lité a plechové disky, litá autokola, šrouby na kola osobních automobilů
Designové hliníkové disky, kvalitní lité a plechové disky, litá autokola a také šrouby na kola osobních automobilů všech značek zakoupíte v prodejně a také na e-shopu firmy AUTOLA
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Zvyšte energii přírodním doplňkem – vakuově balený bílý kratom nejvyšší kvality
Zvyšte svou energii, kreativitu a dobrou náladu a vyzkoušejte vakuově balený bílý kratom z eshopu Zeleného Krále. Je ideální pro ty, kteří se potřebují povzbudit ráno či překonat únavu během dne.
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Speciální rybářské hliníkové lodě pro lov kaprů – výroba, prodej
Společnost NAUTIG SE z Jihlavy se zabývá vývojem, výrobou, úpravou a prodejem lodí. Naleznete u nás speciální bivakovací rybářské lodě z hliníku, které jsou vhodné nejen pro lov kaprů.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce v oblasti kabelových a venkovních rozvodů, distribučních trafostanic Třebíč - Vysočina
ZMES, s. r. o.
Dělička na brambory, nový model DMA-90 umí nakrájet brambory na 2, 4 nebo 8 dílů
Společnost SKANEKO Ing. Václav Kroupa zařadila mezi sortiment špičkových strojů pro zpracování potravin nový model děličky brambor DMA-90, která umí nakrájet brambory na 2, 4 nebo 8 dílů.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Opravy sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil – kompletní servis zahradní techniky
Na opravy a kompletní servis sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky se zaměřuje společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA působící v okolí Jemnic a Dačic.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA