Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Kuchyně na míru, vestavěné skříně nebo dětské pokoje - Truhlářství Winner Design
Truhlářství Winner Design z Mostu se věnuje výrobě interiérového nábytku na míru, jako jsou vestavěné skříně, kuchyně nebo dětské pokoje za příznivé ceny.
Alkoholické nápoje a destiláty - výroba a prodej whisky, vodky a likérů v Palírna U Zeleného stromu
Palírna U Zeleného stromu z Ústí nad Labem je nejstarší evropská palírna a jeden z předním výrobců alkoholických nápojů u nás. V nabídce najdete whisky, vodku, likéry i ovocné destiláty.
Palírna U Zeleného stromu a.s.
Kvalitní černé nízkosirnaté uhlí, dřevěné brikety, štěrk, písek, cement, dovoz až k domu, složení uhlí pásem
Společnost J.R.H.D. s.r.o. se sídlem v Háji u Duchcova nabízí k prodeji kvalitní bílinské nízkosirnaté UHLÍ z Ledvic za dobrou cenu, dřevěné brikety, podpalové třísky a také štěrk, písek a cement.
Tlumočnické, sociálně aktivizační služby pro neslyšící a nedoslýchavé osoby
Jste neslyšící nebo jen nedoslýchavý a potřebujete doprovodit na úřad, do nemocnice nebo třeba na poštu? Využijte tlumočnické služby v Ústeckém kraji.
Spojovací materiál světové kvality - pojistné kroužky od ROTOR CLIP s.r.o.
ROTOR CLIP s.r.o. z okresu Litoměřic je český výrobní závod přední světové firmy, který se zabývá výrobou spojovacího materiálu jako jsou pojistné kroužky.
Posilovna, tělocvična, plážový volejbal Roudnice nad Labem - sportovní areál s ubytováním
Potřebujete si protáhnout své tělo a zároveň hledáte kvalitní ubytování? Chcete si skočit do posilovny nebo si zahrát plážový volejbal?
Utěsnění spár na bentonitové bázi – těsnící plech MQB 150 aktiv
Zabýváme se prodejem speciálních stavebních prvků, konkrétně výrobou těsnících systému na bázi bentonitu. Pokud nevíte, jak utěsnit spáru na bentonitové bázi obraťte se na nás.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Počedlice, Orasice, Volenice, mikroregion Perucko, řeka Ohře, koupání a rekreace, kostel sv.Havla
Obec Počedělice se nachází v malebném údolí řeky Ohře asi 7 kilometrů východně od města Loun. Součástí Počedělic jsou také obce Orasice a Volenice. Obce jsou součástí Mikroregionu Perucko.
Stáčení léčivých lázeňských pramenů - zachování tradice v evropském lázeňství a pitných kúrách
Rádi se procházíte po lázeňské kolonádě a ochutnáváte různé léčivé prameny, ale momentálně nemůžete z nějakého důvodu cestovat? To není vůbec žádný problém.
BOHEMIA HEALING MARIENBAD WATERS a.s. léčivé prameny
Kuchyňské studio Varnsdorf – 3D projekty a kompletní cenová nabídka zdarma
Sháníte odborníky na kuchyně, kteří mají mnohaleté zkušenosti a nabízí vypracování 3D projektu a kompletní cenovou nabídku zdarma?
Jeřáby, zdvihací zařízení a manipulační technika od AZ - Jeřáby s.r.o.
AZ - Jeřáby s.r.o. z Dubí u Teplic již přes dvacet let vyrábí zdvihací a manipulační techniku jako jeřáby, podpůrné konstrukce, otočná ramena a zajistí i školení.
Obec Bynovec - chráněná krajinná oblast spadající pod Labské pískovce
Cítíte, že si Vaše tělo potřebuje odpočinout od starostí všedních dnů? Milujete přírodu, ale v okolí Vašeho bydliště máte jen nákupní centra? Vyražte do obce Bynovec.
Čistící stroje a úklidové prostředky - půjčení i prodej pro dokonalý úklid
Čistící stroje pro čištění po rekonstrukci, generální úklidy a nebo vyčištění sedaček a koberců naleznete v půjčovně a prodejně úklidových prostředků v Lovosicích.
Mezinárodní a zahraniční autodoprava Děčín - rychlost a spolehlivost zaručena
Potřebujete rychlou přepravu zboží a sháníte spolehlivou autodopravu? Společnost JERP s.r.o. toto vyřeší za Vás, nabízíme mezinárodní a zahraniční autodopravu.
Odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů
Potřebujete na vaší stavbě zabránit vniknutí vody? Jste společnost, která se zaměřuje na hydroizolaci staveb a potřebujete poradit? MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Vám dodá ten nejlepší materiál.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výkup železa, barevných kovů, papíru a ekologická likvidace vozidel od Kovošrot Hakl
Kovošrot Hakl, který působí ve městě Štětí se zabývá výkupem železa a barevných kovů, papíru nebo autobaterií a taky pro Vás zařídí ekologickou likvidace vozidla.
Komplexní pohřební služby po celé ČR, v Evropě a celosvětově, zajištění převozu v ČR i v zahraničí, NON-STOP informace
Pohřební ústav AURIGA spol. s r.o. zajišťuje komplexní pohřební služby po celé ČR a také pro pohřební ústavy v Evropě a celosvětově, vč. zajištění převozu zesnulých nejen v ČR, ale také v zahraničí.
Lékárna Na Náměstí Šluknov, lékárenská péče, odborné poradenství, léky na předpis, volně prodejné léky, e-shop
Již od roku 1997 můžete ve Šluknově využít služby Lékárny Na Náměstí. Zákazníkům nabízíme komplexní lékárenskou péči vč. odborného poradenství. Provozujeme také e-shop http://www.lekarna-sluknov.cz.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Komplexní elektro služby, dodávky materiálu, elektro montáže, opravy elektrických strojů, elektro revize, pohotovost
Firma Elektro COMPLEX - Tomáš Tóth se sídlem v Bohušovicích nad Ohří v okrese Litoměřice se zabývá komplexními elektro službami. Součástí naší činnosti jsou také elektro revize a NON-STOP pohotovost.
Notářské služby Teplice – právní pomoc v různých oblastech
Poskytování služeb v oblasti právních úkonů, notářské služby pro fyzické i právnické osoby, notářská kancelář Mgr. Martina Paluse v Teplicích.
Realizace střech na klíč, klempířské, pokrývačské, tesařské práce, dřevostavby
Firma Milan Pecháček se sídlem v obci Račiněves v Ústeckém kraji nabízí svým zákazníkům již od roku 2000 komplexní klempířské, pokrývačské a tesařské práce po celé České republice.
Stavební činnost, revitalizace a opravy panelových domů, výškové práce horolezeckou technikou
Společnost Milan Průša - ALPSTAV se sídlem v Ústí nad Labem se zabývá komplexní stavební činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů.
Květiny, dekorace a dárkové předměty v Květinářství Jaroslava Lindová
Prodej řezaných květin i květin v květináči, dekorace a dárkové zboží můžete pořídit v Květinářství paní Jaroslavy Lindové v Ústí nad Labem.
Dodání a pokládka podlah, výroba a montáž vinylových schodů a lišt
Společnost OSWALD PARKET spol. s r.o. se sídlem v obci Opočno zabývá komplexním dodáním, pokládkou (dřevěné, vinylové, parketové a plovoucí) a také výrobou a montáží vinylových schodů a lišt.
Komplexní informační systémy pro řízení stavebních firem
Společnost IPOS-SOFT spol. s r.o. se sídlem v Teplicích se již od roku 1992 specializuje na dodávky komplexních informačních systémů pro řízení stavebních firem.