Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Pohřební služba s profesionálním a lidským přístupem, převozy zesnulých, kremace, pohřeb do země
Důstojné rozloučení s Vaším zesnulým, ať už v kapli či v krematoriu, Vám zajistí společnost Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. z Olomouce. Veškeré formality a náležitosti vyřídíme za Vás.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Zpracování projektu administrativní budovy – profesionálové na projekty a realizaci staveb
Na zpracování projektů administrativních budov a zajištění realizace se zaměřují odborníci ze společnosti ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. působící v oblastech Olomouce a Ostravy.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Papírové krabice z vlnité nebo hladké lepenky – kvalitní balení z kartónu nejen na alkohol a víno
Papírové, kartónové krabice z vlnité nebo hladké lepenky v různých velikostech, vzory a možností vlastního potisku vyrábí společnost Karton plus spol. s.r.o. v Prostějově a Olomouci.
Karton plus spol. s.r.o.
Fosfátování - fosfátovací linka s možností pokovení
Společnost GALVA s.r.o. z Prostějova zařadila do programu povrchových úprav fosfátovací linku s možností pokovení jak na závěse, tak v koši i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Posuvné a interiérové dveře do bytů a rodinných domů – realizace prováděná na míru
Interiérové a posuvné jednokřídlé a dvoukřídlé dveře a dveře do pouzdra včetně zárubní a komponentů do bytů a rodinných domů realizují na míru profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o.
Š+N MIRADE s.r.o.
Kompletace, balení výrobků zajistí chráněná dílna - náhradní plnění firmám
Společnost ALFA - BETA servis úklidové služby s.r.o. Zábřeh poskytuje firmám náhradní plnění prostřednictvím chráněné dílny - zajistí např. kompletace, balení výrobků.
ALFA - BETA servis úklidové služby s.r.o.
Broušení nožů, seker, vrtáků a nástrojů – brusírna pro dílny, zahrady i domácnosti
Na broušení, ostření a servis nožů, seker, sekáčů, nůžek, vrtáků, řezných nástrojů, kotoučů a fréz se v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost DITALEX s.r.o. a profesionálové z její brusírny.
DITALEX s.r.o. Stavby domů a brusírna nástrojů Olomouc
Ortopedické úpravy standardní obuvi, ortopedická obuv na míru - měření a indikace
Společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc zajišťuje výrobu ortopedické obuvi a úpravy standardní obuvi včetně měření a indikace. Naleznete nás ve Zdravotnickém centru SALUS.
Ergona Olomouc
Pronájem vícemístného vozidla Ford Transit Custom L2H1 za nejlepší cenu v okolí
Užijte si jízdu bez starostí a skrytých poplatků v pronajatém vícemístném vozidle Ford Transit Custom od autopůjčovny AutoPro Martin Zeman z Olomouce. Rezervace vozu možná online i telefonicky.
AutoPro Autopůjčovna Olomouc
Opravy prasklých displejů, utržené konektory a utopené mobilní zařízení – kompletní servis mobilů
Na opravy prasklých displejů, utržených konektorů u nabíječky, utopených telefonů a další s tím související servis mobilních zařízení provádí společnost MOBIL-COM nejen pro okolí Olomouce a Přerova.
MOBIL-COM Prodej mobilních telefonů Olomouc
Výkup autovraků a bouraných aut včetně vystavení potvrzení o ekologické likvidaci
Výkup autovraků a bouraných aut, likvidaci vozidel včetně zajištění odtahu a vystavení potvrzení o ekologické likvidaci provádí nejen v okolí Šternberku a Uničova společnost Autovrakoviště Morava.
Autovrakoviště Morava Miroslav Šíma
Kontrolní statické výpočty a zkoušky stožárů - provedení na přání zákazníka
Stožáry veřejného osvětlení vyrábí a prodává naše společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Mimo jiné provádíme kontrolní statické výpočty a zkoušky na přání zákazníka kdekoliv v České republice.
FORELV s.r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost
Lékařskou péči o zdraví vašich miminek, dětí i dorostu v okolí Žulové vám poskytne Petra – ordinace pro děti a dorost s.r.o.
Petra - ordinace pro děti a dorost s.r.o. MUDr. Petra Blahová
Výroba a dodávka výrobních technologií na míru – kusová, malosériová i velkosériová výroba
Na výrobu a dodávku výrobních technologií ušitých na míru a zajištění kusové, malosériové i velkosériové výroby strojních součástí se zaměřují profesionálové ze společnosti CAZER s.r.o. z Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Spolehlivá příprava a provedení vozu na STK, emise - kontrola výbavy, podvozku a světel
S kontrolou povinné výbavy, podvozku, světel a pneumatik Vám pomůže firma JT auto - pneu servis s.r.o. z Prostějova. Postaráme se o kompletní přípravu i provedení Vašeho vozu na STK a emise.
JT auto - pneu servis s.r.o.
Myslejovice, malebná obec s bohatou historiií a přírodními krásami
Objevte Myslejovice, obec v okrese Prostějov, kde se snoubí historie s přírodními krásami. Navštivte kostel Zvěstování Panny Marie a prozkoumejte lesy a polnosti ideální pro turistiku a cyklovýlety.
Moderní a kvalitní patrové dřevostavby na klíč
Inovativní patrové dřevostavby s různou dispozicí a velikostí s možností garáže realizuje v okolí Prostějova a Přerova olomoucká firma Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o.
Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o. Dřevostavby na klíč Olomouc
Zprostředkování prodeje a poradenství s koupí zavedené a ziskové firmy
Poradenství a pomoc s nákupem nebo prodejem aktivní a ziskové firmy zajišťuje firma Byznys na prodej z Olomouce. Zprostředkujeme nákup i prodej zavedené firmy pro podnikatele i investory.
Byznys na prodej Aktivní firmy na prodej
Diagnostické centrum - ultrazvuk, mamograf k prevenci rakoviny prsu
Technologie jako je ultrazvuk a momograf může odhalit nádorové onemocnění. Proto neváhejte a objednejte se do diagnostického centra ProMedica spol. s r.o. v Prostějově na vyšetření prsu.
ProMedica spol. s r.o.
Prodejce stavebního materiálu - střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo
Stavebniny Hudečková s.r.o. Kojetín je spolehlivý prodejce stavebního materiálu - za výhodné ceny u nás pořídíte střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo aj.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Prodej a instalace bytových a průmyslových ventilátorů od přední značky Vortice
Výkonné ventilátory VORTICE dodává v Přerově, Prostějově a Olomouci společnost BLUE TRADE s.r.o. Dodávku a instalaci ventilátorů realizujeme pro byty, domácnosti a průmyslové odvětví.
BLUE TRADE, s.r.o.
Výroba příhradových vazníků, realizace a rekonstrukce střech
Pokud rekonstruujete střechu a chcete se opřít o specialistu v oboru s mnohaletými zkušenostmi, obraťte se na firmu SOVYM, která dodává příhradové vazníky a také se zabývá realizací a opravami střech.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Tlaková čerpadla pro čerpání kalových a splaškových vod – výroba, prodej
Vysoce spolehlivá tlaková čerpadla s robustní konstrukcí pro čerpání kalových a splaškových vod vyrábí a prodává česká společnost PRESSKAN system, a.s.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Profily z niklu, titanu a jejich slitin
Pokud potřebujete pro Vaše průmyslové a technologické aplikace profily z niklu, titanu a jejich slitin, obraťte se na společnost Valbruna Central Europe, s.r.o, která zajistí dodávku těchto materiálů
Valbruna Central Europe, s.r.o. Výrobní závod nerezové oceli Olomouc