Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Obec Žďár - na výlet do přírody za pamětihodnosti a do malebné krajinářské oblasti
Obec Žďár ležící nedaleko města Písek se nachází v klidné a krásné krajině, která láká k výletům do přírody, podívat se na pamětihodnosti i do chráněných oblastí.
Rodinný penzion U Šteflů – ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Jste unavení a potřebujete si konečně odpočinout? Neustále jste mezi lidmi v práci a uvítali byste ubytování v klidné lokalitě a hlavně soukromí?
Cyklosport, prodej, e-shop, půjčovna a servis jízdních kol, elektrokol, koloběžek
Kvalitní jízdní kola, elektrokola a koloběžky nabízí Cyklosport Švec v Soběslavi.
Obrábění, soustružení a frézovaní na moderních CNC strojích od KOVO Fritz s.r.o.
KOVO Fritz s.r.o. z Vodňan z okresu Písek je společnost, která se zaměřuje na kovovýrobu k niž patří soustružení, obrábění a frézovaní na moderních CNC strojích.
Nadměrné velikosti ochranných pracovních pomůcek prodej Tábor
Osobní ochranné pracovní pomůcky, šití na míru v nestandartních a nadměrných velikostech, oděvy, rukavice, obuv, zajišťuje a prodává TERCIE handicap s.r.o., Tábor.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Ubytování v Chata Sýkorka - soukromé wellnes, rybník, dětské hřiště a pohodlné ubytování
Chata Sýkorka v okrese Český Krumlov Vás zve do svého kousku ráje, kde na Vás čeká soukromé wellnes, ubytování až pro devět osob, dětské hřiště a mnohé další.
Rehabilitační a regenerační centrum Borovany - komplexní prevence, diagnostika a léčba problémů pohybového aparátu
Bolí vás klouby, trpíte bolesti zad a svalů? Máte bolesti po operacích nebo chcete pouze zrelaxovat své tělo? V Borovanech tohle vše vyřeší regenerační a rehabilitační centrum.
Služby domácí zdravotní a hospicové péče Jindřichův Hradec – ta nejlepší péče pro vaše blízké
Nestíháte návštěvy lékaře z vašim dlouhodobě nemocným členem rodiny z důvodu dlouhé pracovní doby? Využijte služby domácí zdravotní a hospicové péče.
Chladírenství, prodej, montáž, servis, klimatizace, chladicí zařízení, výčepy, vzduchotechnické systémy
Chlazení Machalouš s.r.o. se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oblasti chladírenství. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací, vzduchotechnických systémů, chladících zařízení a výčepů.
Výkup starých elektromotorů a elektrokabelů ve sběrném dvoře
Pokud se chcete zbavit starého elektromotoru nebo elektrokabelů, navštivte sběrný dvůr kovošrotu OPEMETAL Dačice. Odkoupíme od Vás elektromotory i autokabely, datové a koaxiální kabely.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Výroba nábytku z dřevěných palet ze sušeného dřeva do domu i na zahradu
Zakázkovou výrobu nábytku z dřevěných palet zajišťuje firma Pila Benda. Zhotovíme paletový nábytek do domu i na zahradu.
Kavárna v centru Českých Budějovic - vychutnejte si lahodnou kávu s výhledem na řeku Vltavu
Chcete si po náročném dni odpočinout, ale zároveň nechcete sedět doma? Přijďte na naši lahodnou kávu přímo do samého centra Českých Budějovic.
Betonové podlahy a potěry pro budovy i rodinné domy od BETON-PRES
BETON-PRES z Českých Budějovic se specializuje na lití betonových a anhydritových podlah, ale zajistí i dlažební podlahy pro garáže, pergoly či zahradní domky.
Obec Drahov Jihočeský kraj - kostel nanebevzetí Panny Marie a ráj pro cyklisty
Na nejvyšším vrcholu obce Drahov leží v nadmořské výšce 441 m kostel Nanebevzetí Panny Marie chráněný památkovým ústavem. A to není vše obec v Jihočeském kraji, vám toho může nabídnout mnohem více.
Výšivky a potisky na oděvy Planá nad Lužnicí – aplikace na různé druhy textilu
Chcete, aby zaměstnanci dobře reprezentovali vaši firmu? Nechte jim potisknout nebo vyšít firemní logo na jejich pracovní oděvy v Plané nad Lužnicí.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Prodej kvalitních a ověřených bazarových vozů, výkup, administrativní servis, financování, kompletní pojištění
Společnost IS-AUTO s.r.o. se zabývá komplexními službami v oblasti prodeje kvalitních a ověřených bazarových vozů (osobní, nákladní, motocykly). V rámci naší činnosti nabízíme administrativní servis.
Výroba a dodávka dřevěného mobiliáře – informační tabule, lavičky
Zakázkovou výrobu a dodávku dřevěného mobiliáře z různých druhů dřevin, jako jsou informační tabule nebo lavičky, zajišťuje firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Dodavatel betonového sortimentu Jindřichů Hradec
Betonový stavební sortiment, zboží z betonu, služby poskytující betonové realizace a úpravy, stavební betonové práce, doprava betonu, realizace betonových desek, roštů a hnojišť.
HB beton, s.r.o.
Autobusová zájezdová přeprava až pro padesát osob - Česko, Slovensko a Maďarsko
Pan Petr Hencze z města Zliv provozuje autobusovou zájezdovou přepravu, která přepraví až padesát lidí a zaveze Vás třeba do Maďarska nebo na Slovensko.
Výkup barevných kovů – měď, mosaz, bronz, olovo, cín
Barevné kovy, jako je měď, mosaz nebo bronz, ale také olovo a cín, vykupuje v okolí Dačic, Telče a Jemnice OPEMETAL kovošrot v Dačicích.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Pásové brusky na broušení kovových dílců a odlitků - prodej, výroba a vývoj
Vývojem, výrobou a prodejem pásových brusek určených k bezpečnému a ekonomickému broušení kovových dílců a odlitků se zabývá profesionál v oboru firma HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Studium alternativní medicíny v oboru homeopatie Brno a Praha
Zajímáte se o homeopatii? Dáváte přednost alternativní medicíně před tou klasickou? Rozhodli jste se rozšířit své vědomosti v této oblasti?
Ubytování Lipno - apartmány Hubert blízko vodní nádrže Lipno pro Vaši letní dovolenou
Ubytování Lipno - apartmány Hubert nabízí komfortní ubytování v dvoulůžkovém pokoji a vybavených apartmánech, kde budete mít vlastní kuchyňku, TV a internetové připojení.
Geodetické práce - vyměřování, vytyčování a zaměřování pro pozemky a stavby
Petr Hlásek z Českých Budějovic Vám pomůže s geodetickou činností, jako je vyměřování a vytyčování, zaměřování staveb a inženýrských sítí a další.
Projektová dokumentace - vypracování a návrhy pro novostavby i rodinné domy
Bc. Tomáš Hošek z Tábora nabízí projekční činnost, kde pro Vás vypracuje projektovou dokumentaci pro stavby jako rodinné domy, novostavby a další.