Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jičín
Izolační skla Jičín - vynikajících termo-izolační hodnoty
Izolační okna dodáváme včetně zednických prací a samozřejmostí je také servis na veškeré naše produkty a služby - OKAY PLAST, spol.s.r.o. Jičín
Výroba ocelových konstrukcí, hal, přístřešků, střech, opláštění
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí pro ocelové haly, přístřešky, střechy a různé opláštění, naše Zámečnictví HSV firma sídlí v Jičíně.
Výroba a vývoj snímačů tlaku, tlakové diference pro plyn, agresivní média
Vyrábíme, vyvíjíme, servisujeme snímače tlaku a tlakových diferencí pro plny, agresivní média, vysoký i nízký tlak a příslušenství.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Stavěcí terč Jičín - praktická pomůcka pro policisty a bezpečnostní složky
V našem ARMYSHOPU nabízíme zastavovací terč pro policisty a bezpečnostní složky, stavěcí terč pro větší bezpečnost na silnicích - ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín
Projektové práce Hořice - projektování, elektroprojekce  v občanské i bytové výstavbě
V občanské i bytové výstavbě provádíme projektové práce v oboru elektro, elektroprojekce, projektování veřejného osvětlení - JAN - PRO, s.r.o. Hořice
Výroba ocelových plotů - stylové oplocení s vysokou životností | Jičín
Zabýváme se výrobou ocelových plotů, zábradlí podle přesných požadavků zákazníka, provádíme zámečnictví, a zámečnické práce.
Měření tepla a chladu předaného směsí vody a glykolu v obchodním styku
Jsme specialisté na snímače teploty - Měření tepla a chladu předaného směsí vody a glykolu v obchodním styku pomocí soupravy Coldmeter, ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Středoškolské vzdělání s maturitou, učební obory pro zemědělce
Středoškolské vzdělání s maturitou v oboru agropodnikání, přírodovědné lyceum, učební obory pro zemědělce, farmáře zajišťuje Zemědělská akademie a Gymnázium Hořice.
Vánoční stromky Hořice - Vánoční stromky z plantáží
Nabízíme k prodeji vánoční stromky vypěstované na vlastních plantážích, prodej sazenic a nebo vzrostlých stromků - P + D ABIES, s.r.o. Hořice
Prodej elektromateriálu Jičín - elektroinstalační materiály pro živnostníky i firmy
Nabízíme prodej elektromateriálu pro firmy, živnostníky i pro ostatní zákazníky, kvalitní elektroinstalační materiál za skvělé ceny - ELMAT PLUS, s.r.o. Jičín
Ocelové konstrukce, haly, svařování | Jičín, Nová Paka, Turnov, Hořice
Naše firma provádí zámečnické práce, výroba hal a ocelových konstrukcí - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Spolehlivá tepelná čerpadla Jičín - vytápění a ohřev vody
Nabízíme tepelná čerpadla, která umí získat teplo z nízkopotencionálního zdroje. Špičková kvalita za rozumnou cenu, to jsou tepelná čerpadla od firmy Pavel Kozák Hasko Jičín.
Široká nabídka čerpadel Jičín - bazénová, kalová, ponorná, oběhová, odstředivá...
Všem svým zákazníkům zajišťujeme prodej, servis, opravy všech druhů čerpadel od vodních, ponorných, průmyslových až po domácí čerpadla - Repas Robousy s.r.o Jičín
Obec Úbislavice - vesnice bohatá na lidovou architekturu
Obec Úbislavice se nachází v Královéhradeckém kraji, zhruba 5 km jihozápadně od Nové Paky, naleznete zde dřevěné chalupy nebo roubené domky.
100% přírodní vinylová podlaha WINEO PURLINE Jičín - nová, plně ekologická a recyklovatelná podlaha
Podlaha je vhodná i do koupelny, vytváří dobrou zvukovou izolaci podlahy a bez problémů je položíme na podlahové topení - Podlahářství Jeka Jičín
Sociální služby, pomoc rodinám s postiženými dětmi, denní stacionář, rehabilitace, osobní asistence
Respektem k odlišnostem, pochopením i podporou lidí s mentálním postižením, tím vším se zabývá organizace Apropo Jičín, o.p.s. Snažíme se, aby i rodiny s postiženými dětmi vedly normální život.
Elektrické táhlové servomotory Nová Paka - pro přesné dálkové měření teploty klidných i proudících
Naší hlavní činností je obor měřicí a regulační techniky. Provádíme vývoj, výrobu, prodej, metrologii, montáže, poradenství, projekce, i servis po celé ČR i v zahraničí - ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Výroba dentálních materiálů Jičín -  kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře
Nabízíme kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře jako jsou zuby, zubní pryskyřice, formovací a jiné materiály - SpofaDental a.s. Jičín
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Stavební práce na klíč Nová Paka - zemní a výkopové práce, založení inženýrských sítí
Provádíme zemní a výkopové práce vlastní technikou, výstavba rodinných domů, administrativních budov nebo hal - RULF Nová Paka s.r.o.
Rekonstrukce objektů Jičín - stavební, zednické práce, zednictví
Provádíme komplexní stavební a zednické práce, realizujeme rekonstrukce objektů dle přání zákazníka - L-M stavební práce - Luboš Měšťan Jičín
Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, Nová Paka
Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, drogerie, nápoje, pečivo, uzeniny, cukroviny, ovoce a zeleninu nakupujte v Potravinách Nová Paka Ladislav Knap.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Stavebniny Jičín - ucelený sortiment stavebního materiálu pro velké i malé stavby
Velkoobchodní a maloobchodní prodej veškerého stavebního materiálu pro firmy a fyzické osoby - BESTA - Berný s. r. o. Jičín.
Město Jičín, CHKO Český ráj, turistika, rekreace, památková rezervace
Město Jičín v Královohradeckém kraji je jako brána do Českého ráje, ideální místo pro turistiku, rekreaci, poznání městské památkové rezervace, historických objektů.
Chov a prodej krůt Jičín – prodej čerstvého kvalitního krůtího masa
Nabízíme kvalitní čerstvé krůtí maso pro spokojené zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet - Jiří Kořínek - Farma Nový Dvůr nedaleko Jičína.
Mateřská škola s rodinnou atmosférou a vzdělávacím programem "Hrajeme si každý den"
Kvalitní předškolní vzdělávání v příjemném prostředí Českého ráje Vám zajistí Mateřská škola, Libošovice. Postaráme se o všestranný vývoj Vašeho dítěte s důrazem na jeho specifické potřeby.