Aktuální microsite

Vyhledávací portál s ubytováním napříč celou ČR v hotelech, penzionech, apartmánech, chatách a chalupách
Širokou škálu ubytovacích zařízení napříč celou ČR najdete na ubytovacím portálu eUbytko. Pomůžeme Vám najít nejlepší ubytování pro Vaši dovolenou v hotelech, penzionech, apartmánech i chalupách.
eUbytko Ubytovací portál
Česká klasická kuchyně - rozvoz a dovoz jídel, obědů
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která nabízí českou klasickou kuchyni. Také veškerá jídla a obědy rozvážíme po Opavě a okolí.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Oprava hydromotoru, hydraulického čerpadla a výměna - repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo
Společnost GLADIATOOLS Slušovice zajistí opravy hydromotoru, hydraulického čerpadla pro zájemce z regionu Zlín. Je možná i výměna poškozeného zařízení za repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín
Handmade dětské oblečení, kojenecké soupravy - zakázkové šití, malování na přání
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ocelové sloupy veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality
Ocelové sloupy a stožáry veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality, sloupky ručního řízení od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Balení strojů a zboží pro přepravu - exportní balení zajišťující ochranu zásilky před poškozením
Potřebujete-li ochránit stroje a zboží před poškozením při přepravě, obraťte se na firmu SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. zabývající se exportním balením, které zásilku ochrání před negativními vlivy.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Profesionální instalatérské práce v průmyslových objektech a halách od spolehlivé společnosti
Profesionální instalatérské práce a rekonstrukce v průmyslových objektech a halách v okolí Opavy a Ostravy zajišťuje společnost MIVOTOP s.r.o., která má 30 letou praxi v oboru voda, plyn, topení.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Prodej činžovních domů, investiční (komerční) nemovitosti – rychlé vyřízení
Na prodej činžovních domů a komerčních nemovitostí, vhodných pro investice, se zaměřuje realitní společnost I.E.T. Reality, s.r.o. v Brně a v Praze, ale i v Ostravě a okolí. Garance rychlé realizace.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Maturitní skleničky, pískování textu dle Vašich představ a různým typem písma
Nepostradatelným upomínkovým předmětem každého maturanta a jeho třídy jsou maturitní skleničky, na které jsme Vám schopni pískovat text podle Vašich přání v různém stylu písma.
Reklamní potisk, s.r.o.
Odstranění graffiti z fasády, plotu, auta - antigraffiti servis
Firma Čištění fasád Zlín vrátí do původního stavu majetek znehodnocený graffiti - řeší odstranění graffiti z fasády, plotu, auta i jiných ploch. Antigraffiti servis poskytuje i v regionu Praha, Brno.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Skládka pro uložení stavebního odpadu, suti, výkopové zeminy
Kamenolom Žlutava provozuje skládku pro uložení nezávadného stavebního odpadu, suti či výkopové zeminy. Jsme tu pro klienty z regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Flexibilní polyuretanové hadice vyztužené ocelovým drátem, PVC spirálou
Firma DLplast, s.r.o. Holešov je předním výrobcem a dodavatelem flexibilních průmyslových hadic v ČR. Vyrábí různé typy polyuretanových hadic vyztužených ocelovým drátem a PVC spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic
Zakupte šamanské, čistící a čakrové svíce z palmového vosku z obnovitelných zdrojů
Bylinky Ludmila Pavlíková na prodejně v Ostravě a na eshopu nabízí svíčky Lumio palmového vosku. Vyberte si šamanské, čistící, čakrové, harmonizační, energetické a duchovní svíčky.
Bylinky Ludmila Pavlíková
René Leikep - Vaše cesta k nádherným interiérům a exteriérům - malířské a natěračské služby
René Leikep přináší dokonalost do každého detailu - expertní malování a nátěry, včetně dekorativních stěrek, pro domovy, kanceláře a veřejné prostory ve Znojmě a okolí.
René Leikep malíř, lakýrník, natěrač Znojmo
Vysoce přesné CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce
Vysoce přesné CNC broušení provádí ve Vysokém místě a jeho širokém okolí firma KOMA Vysoké Mýto. Realizujeme CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Koupelna na klíč - rekonstrukce koupelny, přestavba bytového jádra od A do Z
Společnost Radek Kostrůnek Kroměříž se zaměřuje na realizace koupelny na klíč v regionu Zlínský kraj. V našem podání proběhne přestavba bytového jádra, rekonstrukce koupelny od A do Z.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Autoklempířství, pneuservis a opravy aut pod jednou střechou
Kompletní servis pro vaše auto pod jednou střechou vám poskytne Moje auto s.r.o. Na jednom místě najdete autoklempířství, pneuservis, opravnu a další.