Aktuální microsite

Výroba plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli
Výrobou a prodejem plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli se zabývá česká společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel ve Zlínském kraji.
Zásobování restaurací a jídelen – dodávka potravin pro gastronomická zařízení
Dodavatel kvalitních potravin pro gastronomická zařízení po celé České republice, rozsáhlá nabídka jídel i doplňkových kuchyňských komponentů.
Vysoce přesné 3D měření nové generace SurfaceCONTROL 3D 3500
Vysoce přesný senzor surfaceCONTROL 3D 3500 tvoří 3D snímek za pomoci světelných pruhů. Je vhodný pro automatizovanou inline kontrolu geometrie a tvaru na difúzně reflexních površích.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Profesionální nahrávací studio pro zpěváky, hudební skupiny i symfonický orchestr na Hodonínsku
Nahrávací studio zajišťuje zpěvákům naprostou koncentraci na nahrávání vlastního CD a DVD.
Odborník v kovoobrábění a servisních službách Ústecký kraj
Dodávka kovoobráběných dílů a polotovarů, zprostředkování servisních služeb pro strojní zařízení, produkty vyráběné na obráběcím zařízením na zakázku podle požadavků zákazníka.
Prodej ložisek a náhradních dílů Kopřivnice
Prodejce ložisek a strojírenských náhradních dílů z Moravskoslezského kraje, bohatý sortiment těsnění, řetězů a náhradních dílů od firmy DS Ložiska z Kopřivnice.
Dodávky čističek, úprava vody, průmyslové ČOV Tábor, rozvody tepla, montáže kotlů, topenářství
Zajišťujeme kompletní dodávky od návrhu po předání funkčního technologického celku jak v oblasti environmentální, tak v nejširší komerční a občanské výstavbě.
Advokátní služby Kladno, řeším občanské, obchodní, bytové a rodinné právo, společné jmění manželů
V mé advokátní kanceláři v Kladně Vám ráda pomůžu řešit problémy v oblasti občanského, obchodního, bytového i rodinného práva.
Genetický test sportovních dispozic - poznejte možnosti a schopnosti svého těla
Rádi by jste věděli k jakému sportu máte vy nebo vaše dítě předpoklady? Chcete poznat možnosti a schopnosti vašeho těla? Objednejte se na genetický test sportovních dispozic ve firmě Genexone Olomouc.
Mostecké a bílinské uhlí v baleních podle vaší potřeby
Naše sklady nabízí uhlí a brikety z Mostu, Bíliny i Ostravy. Požadované zboží vám zabalíme do pytlů pro snadnější manipulaci s menším množstvím.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, ústřední vytápění, plynové instalace
Naše firma z Českých Budějovic provádí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce pro bytové, občanské a průmyslové stavby.
Okrasné stromy a keře Velim, jehličnany, listnaté keře a stromy, stromkové růže, rhododendrony
V našem zahradním centru Velim nabízíme různorodý sortiment okrasných stromů a keřů, vzrostlé jehličnany, listnaté keře a stromy.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Koncern Passerinvest zahájil výstavbu administrativní budovy Roztyly Plaza
Koncern Passerinvest, investiční a developerská společnost zahájila výstavbu nového objektu o celkové ploše 23 000 m2, administrativní budovu Roztyly Plaza.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Kojenecký textil, body, zavinovačky, povlečení se jménem, textem i fotografií
Vytvořte dítěti krásnou vzpomínku se jménem. Český výrobce kojeneckého textilu Kaspo v Olomouci vám vyšije text nebo vytiskne fotografii na body, zavinovačku i povlečení podle vašich představ.
Dřevěné terasy Thermowood Český Krumlov,  tepelně upravené dřevo z finské borovice
Naše firma z Českého Krumlova se zabývá prodejem a pokládkou různých druhů podlahových krytin a teras Thermowood.
Čarodějnický obchod Cheb, vykládací karty, léčivé kameny, amulety, rytířské zbroje, výklad karet
V našem čarodějnickém obchodu v Chebu naleznete vybavení pro oltář a věštění, amulety, vykuřovadla, vykládací karty, léčivé kameny, indiánské léčivé oleje, křišťálové koule a mnoho dalšího.
Přírodní bylinné masti na atopický ekzém Plzeň, přírodní produkty na suchou pokožku a opruzeniny
V našem Eshopu naleznete 100% přírodní bylinné masti na atopický ekzém Skin salvation Purepotions, černé masky Pilaten a další přírodní kosmetiky.
Lahodná ovocná vína s jemnou chutí různých druhů ovoce ze zahrádky a ochucená vína
Lahvová i stáčená vína lahodná ovocná vína nebo ochucená vína s jemnou svěží příchutí ovoce prodává vinotéka Malovaný sklep. Možnost nákupu ovocných vín také přes e-shop.
Vinotéka Malovaný sklep
Prodejní automaty na kávu a potraviny pro veřejné prostory - servis do 24 hodin
Prodejní automaty s vynikající kávou a potravinami, prodává v České republice naše společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Dodáváme moderní přístroje pro veřejné prostory a poskytujeme servis do 24 hodin.
Vývoz septiků a žump, kuchyňských tukových lapolů a jiných tekutých odpadů
AGIPP-ILLÍK s.r.o. provádí vývoz septiků, žump, tukových lapolů a jiných tekutých odpadů v Opavě a okolí s čerpáním až 11 kubíků. Zajišťujeme odvozy a čištění odpadních vod po Moravskoslezském kraji.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Prodej zakázkového nábytku v e-shopu - víkendový rozvoz, vybavení za rozumné ceny
Vybavení interiéru za rozumné ceny zakoupíte v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Vybraný zakázkový nábytek Vám dovezeme i v rámci víkendového rozvozu. Působíme ve Znojmě a okolí.
Elektrické sálavé panely z dekorativního kamene – KOPŘIVA PRAHA s.r.o.
Rozhodli jste se esteticky povznést interiér vašeho bytu nebo domu? Zbavte se okoukaných topných těles a pořiďte si sálavé panely z přírodního kamene.
Město České Velenice, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České
Město České Velenice umožňuje vyrazit na naučnou stezku a navštívit nedaleké termální lázně v rakouském městě Gmünd, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České.
Město České Velenice
Průmyslové podlahy Praha, podlahy antistatické, protiskluzné, olejivzdorné, chemicky odolné
Provádíme realizace průmyslových podlah pro průmyslové odvětví, pro potravinářství, pro sklady, nemocnice, obchody a reprezentační prostory.
Služby DDD Český Krumlov, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení potkanů a myší, mravenců
Naše firma provádí kompletní služby v oblasti deratizace, dezinsekce, dezinfekce, provádíme hubení hlodavců, hmyzu a plísní.