Aktuální microsite

Zakázková výroba a montáž interiérových dveří s atypickými rozměry, které šetří prostor
O zakázkovou výrobu a montáž interiérových dveří s atypickými rozměry se postará firma Lukáš Nekula – Podlahy a dveře ze Znojma. Dodáváme dveře, které ladí se stylem vašeho domova a šetří prostor.
Bezpečnostní a vchodové dveře BENEDOOR, prodej, montáž a servis
Nové bezpečnostní a vchodové dveře BENEDOOR, dveře v klasických rozměrech, prodej, montáž a servis dveří provádí specialista v oboru firma EVOokna Tomáš Makeš v Moravském Krumlově.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výroba dětských, narozeninových, ovocných a svatebních dortů z poctivých surovin
Sladký Méďa v Olomouci se specializuje na výrobu dětských, narozeninových, ovocných a svatebních dortů z čerstvých a poctivých surovin podle domácích receptur. Sladký Méďa peče s láskou.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Finanční poradenství – vyřízení stavebního spoření, spotřebitelské i hypoteční úvěry
Nejvhodnější možné řešení pro financování potřeb klientů a kompletní finanční poradenství poskytuje Úvěrové centrum. Vyřídíme stavební spoření, spotřebitelské i hypoteční úvěry.
Lisy na balíky SIPMA - svinovací a vysokotlaké lisy, stroje na balení a lisování balíků slámy, sena a senáže
Lisy na balíky SIPMA dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy a Ostravy. Vybrat si můžete svinovací i vysokotlaké lisy pro lisování slámy, sena i senáže.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Titanové hodinky BOCCIA - dámské, pánské hodinky německé výroby z čistého titanu
Dámské a pánské titanové hodinky BOCCIA zakoupíte v okolí Brno-venkov v Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích. Pořiďte si hodinky precizního německého zpracování z čistého titanu.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Kovošrot - prodej a zpracování kovového i litinového odpadu s pomocí nejmodernějších technologií
Prodejem a zpracováním kovového a litinové odpadu se zabývá společnost Centromat s.r.o. z Ostravy, která je specialistou v oblasti likvidace odpadů a vlastní nejmodernější stroje a technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Kloubní výživa GLO pomáhá udržet klouby i chrupavky zdravé a podporuje jejich pohyblivost
Podpořte zdraví, pohyblivost a správné prokrvení kloubů a chrupavek pomocí kloubní výživy GLO, kterou vyrábí a prodává společnost Galenická laboratoř se sídlem v Ostravě.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Kvalitní i ekologická LED svítidla a osvětlení od výrobců Philips, Kanlux
Pokud chcete Váš interiér vybavit tím nejlepším osvětlením, podívejte se na e-shop firmy ELMA nebo navštivte prodejnu ve Frýdku-Místku, kde naleznete LED svítidla, která jsou ekonomicky výhodnější.
Úprava terénu minibagrem, výsadba, založení trávníku - kompletní zahradnické práce
Kompletní zahradnické práce zajišťují Zahradnické služby Závodný Martin, který provede vše od úprav terénu minibagrem, přes výsadbu až po založení trávníku. Působíme v okolí Frýdku, Karviné i Ostravy
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Levná půjčovna užitkových vozidel – pronájem dodávek Fiat Ducato za příznivé ceny
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem dodávek Fiat Ducato pro firmy i soukromníky zprostředkovává levná autopůjčovna MORAVIA Rent s.r.o. v okolí Frýdku-Místku a Ostravy.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Zahradní traktory - celoroční  pomocníci na zahradě nejen pro sekání trávy
Zahradní traktory značky Husqarna, které použít nejen k sečení trávy, ale i jako pomocníka na zahradě během celého roku, zakoupíte v prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Volná pracovní místa pro CNC obráběče –fréza, soustruh, horizontka, vysekávací lis
Personal Fabric - agentura práce a.s. zajišťuje pracovní místa pro CNC obráběče pro obsluhu frézy, soustruhu, horizontky a vysekávacího lisu. Volná místa jsou po celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Sítě proti hmyzu a vertikální nebo horizontální žaluzie do oken - široký výběr okenních doplňků
Firma Pavel Knězek s.r.o. poskytuje montáž sítí proti hmyzu a má také široký výběr okenních žaluzií, které mohou být ve vertikálním nebo horizontálním směru.
Pavel Knězek, s.r.o.
Geodet, vytyčení pozemků, objektů, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické služby v Moravskoslezském kraji, vytyčení hranic pozemků, objektů, liniových staveb, vyhotovení geometrických plánů realizuje GAKO-Oblouk s.r.o., Ostrava.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Vše pro nástrojářské frézky - prodej nových i repasovaných, náhradní díly
Široký sortiment nástrojářských frézek vám poskytne firma Tomáš Pavel stroje a zařízení, spol. s r.o. ve Zdicích u Berouna. Zajistíme nové i repasované frézky včetně náhradních dílů.
Tomáš Pavel stroje a zařízení, spol. s r.o. nástrojářské frézky
Kancelářský kávový servis Rychnov nad Kněžnou, pronájem kávovarů v českém jazyce včetně servisu
Naše firma KAFE PARTNER Vám zajistí dostatečný počet kávových automatů v adekvátní velikosti pro Váš provoz v kanceláři.
Nepravidelné dlažby z přírodního kamene vytvoří na Vaší zahradě stylovou cestičku či chodník
Velký výběr neformátovaných (nepravidelných) dlažeb z přírodního kamene různých typů prodává firma ABC service ve Frýdku-Místku, v blízkosti Ostravy či na svém eshopu. Vhodné ke stavbě cest a teras.
Patchwork prošívané přehozy na postel v chalupářském stylu - nákup přes e-shop
Oboustranné prošívané patchwork přehozy na postel v chalupářském stylu v jemných barevných tónech pořídíte na e-shopu mobytex.cz.
Kompletní autoservis a diagnostika pro Váš vůz - oprava i servis autoklimatizace, výfuků
Svěřte své auto do rukou kvalitní firmy Auto Kozelský v Ostravě, která již řadu let poskytuje služby v oblasti oprav a servisu automobilů. V době opravy Vám umožní zapůjčení náhradního vozu.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Kvalifikovaný servis prostředků pro manipulaci s kontejnery Praha, kompletní servisní služby
Naše firma E.H.P., s.r.o. z Prahy zajišťuje kvalifikovaný servis prostředků pro manipulaci s kontejnery, kompletní servisní činnost na strojích Kalmar.
Podzemní protiatomové kryty a ochranné místnosti Liberec, zabezpečení domácností, firem a obchodů
Naše firma z Liberce poskytuje nejvyšší možné zabezpečení ve formě podzemních protiatomových krytů, ochranných místností tzv. panic room a zabezpečení stávajících objektů.
Akční ceny na plastová okna Slovaktual
Společnost Perymont repro s.r.o. Zlín je autorizovaným distributorem produktů Slovaktual - využijte akční ceny na plastová okna a dveře.
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.