Aktuální microsite

Kvalifikovaný servis prostředků pro manipulaci s kontejnery Praha, kompletní servisní služby
Naše firma E.H.P., s.r.o. z Prahy zajišťuje kvalifikovaný servis prostředků pro manipulaci s kontejnery, kompletní servisní činnost na strojích Kalmar.
Podzemní protiatomové kryty a ochranné místnosti Liberec, zabezpečení domácností, firem a obchodů
Naše firma z Liberce poskytuje nejvyšší možné zabezpečení ve formě podzemních protiatomových krytů, ochranných místností tzv. panic room a zabezpečení stávajících objektů.
Akční ceny na plastová okna Slovaktual
Společnost Perymont repro s.r.o. Zlín je autorizovaným distributorem produktů Slovaktual - využijte akční ceny na plastová okna a dveře.
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Návrh, výroba a dodávka sedadel pro železniční vagóny 1. a 2. třídy i regionální přepravu
Návrhem, výrobou a dodávkou sedadel pro železniční vagóny 1. a 2. třídy, business, oddílové vozy a regionální přepravu, se zabývá společnost MSV interier s.r.o.
MSV interier s.r.o.
Sériová a zakázková kovovýroba Brno, zpracování plechu, řezání, vysekávání, ohýbání, svařování
Naše firma Kovovýroba Klobás nabízí komplexní, rychlou a kvalitní kovovýrobu pomocí 25 moderních strojů na ploše 10 000 m2, vlastníme certifikáty kvality ISO 9001 a ISO 14001.
Ubytování v penzionu Folbr okres Příbram, ubytování pro hosty s pejsky, WiFi zdarma, snídaně
Penzion Folbr okres Příbram poskytuje příjemné ubytování pro hosty s pejsky, 12 pokojů různých velikostí, v celém penzionu je k dispozici WiFi zdarma.
Nonstop odtahové a asistenční služby pro motorová vozidla Hodonín, vyprošťování vozidel
Nabízíme kvalitní odtahové a asistenční služby pro motorová vozidla, dále vyprošťování havarovaných vozidel, odtahy při nehodách a při poruchách vozidel.
Cestovní kancelář GLOBTOUR Praha, specialista na zájezdy do Chorvatska a Bulharska
Cestovní kancelář GLOBTOUR z Prahy se věnuje zájezdům do Chorvatska a Bulharska, navštivte krásné pláže, výborné ubytování a místní speciality.
Klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů, hal
Společnost VOTONA s.r.o. z Veselí nad Moravou dodává klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce, střechy na klíč, příhradové lisované vazníky, tesařské konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Bezpečnostní agentura - komplexní služby ostrahy osob, majetku a objektů
O bezpečnost vaši, vašeho majetku i vašeho pozemku či objektu se postará spolehlivá bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY, která působí nedaleko Brna a Mikulova.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Tepelná izolace střechy, podkroví a stropů stříkanou PUR pěnou
Stříkaná polyuretanová pěna dokonale zateplí střechy, stropy i podkroví rodinných nebo bytových domů. Zateplení stříkanou pěnou svěřte do rukou firmy IZO-PUR.cz.
Motorové oleje a maziva pro dvoutaktní a čtyřtaktní motocykly
Kvalitní semisyntetické, syntetické a minerální motorové oleje ELF pro dvou a čtyřtaktní motocykly zakoupíte ve velkoobchodě MERLIN-PLUS spol.
Exkluzivní designové kuchyně Next 125 – showroom, vizualizace, návrhy
Exkluzivní designové kuchyně, jejich vizualizace i návrhy realizuje společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě. V našem showroomu se navíc můžete podívat na naše kvalitní a moderní kuchyně německé výroby.
BODINGER s.r.o.
Lezecká stěna a badmintonové kurty s extrémně vysokým stropem pro důležité údery
Pokud si chcete zahrát badminton, stolní tenis či si zalozit na lezecké stěně, navštivte sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích, kde naleznete veškeré sportovní vyžití nejen pro dospělé.
CDU SPORT Ostrava
Obklady schodů, realizace pokládky vnitřní a venkovní dlažby - kamenické práce
Odborné kamenické práce provádí v okolí Zlína, Olomouce a Přerova naše společnost HP kámen s.r.o. z Hulína. Realizujeme obklady schodů a pokládku vnitřní a venkovní dlažby na přání.
Návrh, řešení rozvodu a péče o dítě, majetkové vypořádání - právní zástup v řízení
S návrhem, řešením rozvodu a svěření péče o dítě či s majetkovým vypořádáním Vám pomůže naše zkušená advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Zajistíme právní zástup v daném řízení.
Obchodní akademie se zaměřuje na studium ekonomiky, financí, účetnictví a cizích jazyků
Pro všechny uchazeče o ekonomické studium je Obchodní akademie a VOŠS Ostrava-Mariánské Hory tou pravou volbou. Obor se zaměřuje na účetnictví, finance, pojišťovnictví a výuku cizích jazyků.
Namontujeme Vám vrata, brány a závory a zajistíme profesionální servis po celou dobu
Firma Večerek Tomáš je specialistou na montáž a servis pro brány, vrata, závory, parkovací systémy a mnoho dalšího. Tato firma Vám v Opavě a v okolí zajistí profesionální přístup a dlouhodobé služby.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Peruánské byliny Oro Verde pro dodání energie – Vilcacora, Maca, Sangre de Drago, eshop
Pro dodání energie můžete využít peruánské byliny Oro Verde - Vilcacora, Maca, Sangre de Drago a další, které můžete zakoupit na eshopu Bylinky Ludmila Pavlíková i v kamenné prodejně v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonu při stavebních pracích
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. provádí veškeré sádrokartonářské práce včetně montáže sádrokartonu při výstavbě rodinných domů i rekonstrukci bytů v okolí Třebíče a Telče.
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Svatební hostina, svatba v penzionu - catering a ubytování svatebčanů
Penzion a restaurace Na Jízdárně Kroměříž je ideální místo pro svatební hostinu - zajistíme catering i ubytování svatebčanů. Neváhejte a rezervujte si termín pro svatbu v našem penzionu včas.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Fasádní komíny, nerezové komínové systémy pro rodinné domy i průmyslové objekty
Nerezové komínové systémy pro rodinné domy a průmyslové objekty montuje v Opavě a Ostravě firma ZAMZE – spol. s r.o. Nechte si nainstalovat fasádní komín na místě, kde nemůžete využít ten klasický.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA