Aktuální microsite

Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Prosklení vchodových dveří – bezpečnostní, tepelně-izolační, čiré a dekorativní
Designové ornamentní, klasické čiré,dekorativní vitrážové, speciální zrcadlové prosklení, ale také tepelně-izolační a vysoce odolné bezpečností prosklení vchodových dveří zajišťuje firma PERITO s.r.o.
Parkovací systémy a závory pro všechny typy aplikací
Dodáváme parkovací systémy pro všechny typy aplikací, automatické závory včetně příslušenství - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Dřevostavby na klíč, střechy ploché, šikmé a zelené
Toužíte po vlastním bydlení? Chcete mít nízkoenergetický domek snadno a rychle? Tak neváhejte a kontaktujte naši společnost TTJ Dřevostavby s.r.o.
Tryskání, pískování – čištění cihel, kamene, betonu, železa nebo dřeva kdekoliv v terénu
Tryskání a pískování různorodých povrchů kdekoliv na místě určení provádí firma Pavel Řezníček. Čistíme cihly, beton, kámen, železo, beton, venkovní zdi i fasády.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Průmyslová automatizace výroby Ústí nad Orlicí specializované stroje navržené a vyrobené na zakázku
Společnost LUX spol. s r. o. je vedoucí firmou v konstrukci a výrobě jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace.
LUX spol. s r.o.
Stavební specializované práce Praha, stavby rodinných domů, opravy dlažeb, cest, sanace staveb
Firma MLU STAVBY s.r.o. Praha provádí celkové výstavby rodinných domů, pokládku zámkové dlažby, opravy dlažeb, cest, chodníků a obrubníků, zemní a výkopové práce, izolace a sanace staveb.
Renovace a vložkování koupelnových van Praha, prodej a montáž vanových akrylátových vložek
Naše firma z Prahy nabízí precizní opravy poškozených koupelnových van pomocí atestovaných masivních akrylátových desek.
Údržba zahrad Plzeň, sečení zahrad, sadů, parků, ořez větví, rizikové kácení stromů, střih thůjí
Naše firma Karel Svoboda z okresu Plzeň provádí kompletní údržbu zahrad, sadů, parků, pozemků, střihání thůjí, hrabání listí, ořez větví, rizikové kácení stromů.
Prodej stavebního materiálu a půjčovna nářadí Jičín, řezačka obkladů, vibrační deska a pěch
Naše firma z okresu Jičín nabízí ve svém Eshopu stavební materiál pro kompletní stavbu na klíč a také provozujeme výhodnou půjčovnu nářadí.
Bezpečná automatizace budov - řešení pro domácnosti, hotely a kanceláře
Naše dceřinná společnost HDL Automation s.r.o. se zaměřuje na řešení bezpečné automatizace budov (domácnosti, hotely, kanceláře). S našimi systémy získáte komfortní prostředí pro Vás i Vaše klienty.
Celoroční ubytování v soukromí Staré Město pod Sněžníkem, běžkařské tratě, cykloturistika
Nabízíme celoroční levné ubytování v apartmánech nebo zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem, sjezdové lyžování, běžkařské tratě, turistika nebo cykloturistika.
Přístřeší pro odpadové nádoby - výroba z kvalitních a lehkých materiálů
Pokud hledáte spolehlivého výrobce přístřeší pro odpadové nádoby do vašeho města nebo obce, pak se obraťte na firmu Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba trapézových plechů - pro fasádní opláštění, střechy průmyslových budov, haly
Společnost ROMAX CZ je výrobce trapézových plechů na Moravě. Mají široké využití - pro fasádní opláštění, střechy průmyslových budov i jako podhledy v interiéru. Sídlí v Topolné u Uherského Hradiště.
Vestavěné skříně vyrobené na míru, atypické vestavěné skříně
Praktické a moderní vestavěné skříně na míru pro Vás navrhne a vyrobí Truhlářství Radim Sladký. Vestavěné skříně jsou vhodným úložným prostorem do všech místností i atypických prostorů.
Poctivý pneuservis Fiala - prodej, přezutí i výměna pneumatik
Nenechávejte přezutí pneumatik na poslední chvíli. Navštivte poctivý pneuservis Fiala v Konicích u Prostějova, kde vám zajistí prodej, přezutí i výměnu pneu!
Pneuservis Fiala
Pediatrie, ordinace praktické lékařky pro děti a dorost Konice, okres Prostějov
Pediatrie, nastřelení náušnic, léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka MUDr. Anna Látalová, která ordinuje v obci Konice v okres Prostějov.
BAMEDILA s.r.o.
Digitální panelové měřící přístroje Praha, vývoj a výroba měřících přístrojů pro automatizace
Společnost ORBIT MERRET, s.r.o. z Prahy se zabývá vývojem a výrobou měřících přístrojů pro průmyslové automatizace zejména pro jaderné elektrárny.
ORBIT MERRET, spol. s r.o. měřící přístroje
Ubytování Chalupa U Popelků Nové Město na Moravě, lyžování, turistika a sport, výlety po okolí
Nabízíme ubytování v chalupě U Popelků u Nového Města na Moravě pro rodiny a menší skupinky přátel, využijete klidné místo pro lyžování, turistiku a výlety po okolí.
Kvalitní vyšívání na textilní výrobky - loga, jména, názvy
Výšivkami na veškeré textilní výrobky formou strojového vyšívání se zabývá firma Aleny Filipské, která působí na Vysočině v okresech Znojmo a Třebíč.
Hutní výroba Zlín, výroba a zpracování trubek, výroba bezešvých válcovaných trubek, tyče, ingoty
Naše firma ze Zlína se věnuje výrobě a zpracování trubek, tyčí a ingotů pro strojírenský, energetický, chemický, stavební či automobilový průmysl.
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Ošetření zubních defektů bezbolestnou estetickou stomatologií – aplikace tzv. Bílých plomb
Stomatologická ordinace DentArt Brno ošetří Vaše zuby a zubní defekty za pomocí metod bezbolestné estetické stomatologie. Používáme nejmodernější výplňové materiály – tzv.bílé plomby.
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.
Autoklempířství Brno, odtah havarovaného vozu, opravy karoserie, lakování, vyvažování, nástřik dutin
V naší autoklempírně jsme připraveni se o Vás v případě autonehody postarat kompletně od odtahu Vašeho havarovaného vozu až po předání kompletně opraveného vozu.