Aktuální microsite

Rostlinná výroba Jestřebí, soukromé zemědělství, prodej brambor, pšenice, ječmen, řepka olejka
Soukromý zemědělec Oldřich Říbek z Jestřebí se věnuje rostlinné produkci a to zejména pěstování pšenice, ječmenu, řepky olejky a brambory.
Soukromá mateřská škola SEDMIKRÁSKA Bradlec okres Mladá Boleslav, zdravé stravování, akce
Mateřská škola SEDMIKRÁSKA Bradlec okres Mladá Boleslav nabízí dětem předškolního věku vzdělání, rodinnou pohodu, přátelské prostředí a vzájemný respekt.
Tvorba a správa webových stránek Praha, tvorba webů pro firmy všech velikostí, front-end vývoj
Nabízím firmám všech velikostí tvorbu a správu webových stránek, zvláště pak se zajímám o vývoj webových rozhraní front-end.
Hotel Horizont Pec pod Sněžkou, čtyřhvězdičkový hotel, moderní pokoje, bazén, posilovna, sauna
Nabízíme špičkové ubytování s řadou služeb v ceně, moderní pokoje s výhledem na horizonty Krkonoš, zázemí pro firemní akce, svatby a rodinné oslavy, pro stálé zákazníky máme Věrnostní program REGATA+.
Cukrářská výroba Netřebice, dětské, narozeninové a svatební dorty, cukroví, minizákusky, DIA dorty
Cukrářská výroba Zdeňka Pinkasová z Netřebic pro Vás připraví ty nejchutnější a originální dorty pro oslavy, svatby či výročí, zhotovujeme zákusky, mini zákusky, cukroví i DIA dorty.
Dodávky hydraulických agregátů Rakovník, standardní, speciální a mini agregáty
Naše firma CHARVÁT HYKOM s.r.o. z Rakovníku vyrábí a dodává agregáty pro obráběcí stroje, jeřáby, letadla, lodě, stavební stroje, pro zdvihací plošiny, vodní a parní elektrárny, malé lisy apod.
CHARVÁT HYKOM s.r.o. hydraulické agregát
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Bezplatné měření zraku při zhotovení brýlí, brýlových nebo kontaktních čoček
Měření zraku a dioptrií optometristou provádí v okolí Vysokého Mýta a Chocně Oční optika Irma Nováková, Dis. Při zhotovení brýlí nebo čoček v naší optice Vám zrak změříme bezplatně.
Vytyčování staveb a hranic pozemků Jilemnice
Komplexní služby v oblasti geodézie, včetně vytyčování staveb a hranic pozemků - Ing. Jan Král Semily
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Výrobky z plastu, plastové jímky samonosné, dvouplášťové, žumpy za akční ceny
Specialista na plastovou výrobu, plastové jímky (žumpy), samonosné, dvouplášťové a k obetonování je společnost ITMS plast s. r. o., s působností po celé ČR.
Solární panely pro ohřev vody - montáž, výhodné dotace pro rodinné a bytové domy
Výrobu a montáž solárních panelů pro ohřev vody zajišťuje v okolí Brna společnost VacuSol, spol. s r.o. z Dolní Rožínky. Získejte výhodnou dotaci pro Váš rodinný nebo bytový dům a ušetřete náklady.
Stomatologická ordinace v Českém Těšíně, zubní péče pro dospělé a děti
Preventivní zubní prohlídky, akutní stomatologické zákroky, estetické zubní zákroky, stomatologické ošetření dospělých i dětských pacientů v ordinaci Evy Jursové v Českém Těšíně.
Stavební společnost Tomáše Janouda - Jihomoravský kraj
Nabídka stavebních prací Jihomoravský kraj, stavební společnost Brno, výstavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů od společnosti Tomáš Janoud.
Tomáš Janoud stavební činnost
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Autoservis Luděk Očenášek Olomouc
Servisní služby pro vaše vozidlo, opravy automobilů, kamionů a motocyklů, periodické prohlídky vozidel, přezutí pneumatik a veškeré služby spojené s péčí o vaše vozidlo.
Spolehlivá přepravní společnost Kouba Trans s.r.o. ze Středočeského kraje
Kamionová nákladní přeprava, expresní i klasická přeprava vašich nákladů a zásilek, využití skladovací prostor a servisní služby pro osobní vozy i kamiony.
KOUBA Trans, s.r.o.
Obec Obrnice, okres Most, chráněná krajinná oblast České středohoří, vrch Zlatník
Obec Obrnice leží cca. 3, 5 km východně od města Mostu a je členem Mikroregionu Srpina.
Stavební práce Liberec, rekonstrukce objektů a historických budov, zateplování, nové domy na klíč
Stavební firma DKK Stav, s.r.o. z okresu Liberec provádí dodávku staveb na klíč, přestavby, rekonstrukce a modernizace objektů, zateplení a další stavební práce.
Domácí cukrářské výrobky Chlumec nad Cidlinou, dorty, zákusky, lahůdky, obložené mísy, cukrovinky
Daškova cukrárna v Chlumci nad Cidlinou nabízí příjemné posezení při kávě a výborných domácích zákuscích, dortech, mini zákuscích, obložených chlebíčcích nebo jednohubkách, nabízíme točenou zmrzlinu.
Přeprava zboží Nový Jičín, přeprava od 1 kg do 27 tun po celé ČR a Evropě, spediční služby
Naše firma Šela Habanera, s.r.o. z Nového Jičína je spediční partner mnoha výrobních či obchodních společností, a to od malých soukromých firem po firmy se světovým či evropským významem.
Procesní kapaliny Praha, mazivo pro strojní procesy, kapaliny pro strojírenství, energetiku, dopravu
Naše firma z Prahy se zabývá vhodným mazivem a dalšími procesními kapalinami zajistit produktivní výrobu bez zmetkovitosti a prodloužení životnosti strojů.
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry České Budějovice
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry vyrábí v Českých Budějovicích firma Wimmer International. Zákazníkovi můžeme nabídnout kromě jiného i širokou škálu vrtacího nástavbového nářadí, které má spoustu výhod: - z hydraulického bagru vrtačka - maximální flexibilita - 360°, T-modely výklopné do 90° - vlastní proudu bez nutnosti elektrické ...
Zemní a výkopové práce Vyškov, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů
Naše firma z okresu Vyškov provádí veškeré zemní a výkopové práce kvalitní těžkou technikou, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů.
Správa a údržba nemovitostí Brno, správa a údržba pozemků, BOZP a revizní činnost, kontroly
Společnost LexFin s.r.o. z Brna poskytuje komplexní služby související s provozem a správou nemovitostí, objektů a majetku, právní poradenství.
Pobyt za rozumnou cenu pro turisty, pracující na cestách v pokojích s oddělenými postelemi
Přespání na jednu noc a ideální útočiště pro turisty nebo pracující na cestách poskytuje ubytovna Moravský Grunt. Vyzkoušejte naše ubytování v Olomouci za rozumnou cenu.
Penzion Moravský Grunt Ubytování, penzion Olomouc