Aktuální microsite

Čirý akrylátový lak na auto pro všechny typy oprav se snadno a rychle aplikuje
Dodávku akrylátového laku na auta Nexa Autocolor P190-6870 2K HS CLEARCOAT pro lakovny zajistí společnost AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov. Čirý lak je vhodný pro všechny typy oprav.
Autolaky JANOUŠEK
Městské lesy Planá, výroba a prodej dřeva, péče o les, ochrana lesa, správa městské honitby
Městské lesy Planá zajišťují těžební a pěstební péči o les, ochranu lesa, výrobu a prodej dřeva, řeziva a paliva a správu městské honitby.
Zakázková výroba, vstřikování plastických hmot a vakuové tvarování Rakovník, plastové nádobí
Zabýváme se výrobou v oblasti vstřikování plastických hmot a vakuového tvarování pro spotřební a stavební průmysl. Vyrábíme a dodáváme plastové soupravy pro letecký catering a gastronomii.
Výroba čerpadel Brno, dodávky vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel
Společnost Tapflo je evropský, nezávislý rodinný výrobce a celosvětový dodavatel vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel a jiných průmyslových technologických zařízení.
Malířské a natěračské práce Praha, malování pokojů, chodeb, stropů, malování bytů a domů
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízím kompletní malířské a natěračské práce, rádi zajistíme malování pokojů, chodeb, stropů, malování bytů a domů.
Prodej koberců Ostrava, kusové, bytové, zátěžové koberce, běhouny, PVC, obšívání koberců
V naší prodejně v Ostravě nabízíme koberce a kvalitní PVC Belgické výroby a jsou také v různých šířích, dále nabízíme běhouny a kusové koberce za příjemné ceny po celý rok.
Malířské a natěračské práce - ploty, vrata, zábradlí, střechy a podlahy
Natěračské práce ve Vašem domě či bytě provádí firma Seniorservis z Brna. Pokud sháníte malíře či natěrače plotů, podlah, zábradlí nebo střech, kontaktujte nás.
Prodej MIG/MAG svařovacích hořáků MAP i náhradních dílů na eshopu i v kamenné prodejně
Na prodej a servis svařovací a svářecí techniky se specializuje firma WELDPOINT s.r.o., kterou najdete v Zakřanech, Brno-venkov. Zakoupit na prodejně či na eshopu lze i MIG/MAG svařovací hořáky MAP.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Izolatérské práce - izolace PUR pěnami v ČR i na Slovensku
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín provádí izolatérské práce v ČR na Moravě i na Slovensku. Specializujeme se na izolace PUR pěnami.
Výroba tradiční limonády ZON v praktickém PET balení 2 litry, 0,5 litru
Tradiční limonády, které společnost ZON, spol. s r.o vyrábí z vody z podzemních pramenů Vysočiny, dodává ve skle i v praktickém PET balení 2 litry, 0,5 litru.
Výpočet dědické i darovací daně, ze závislé činnosti a  zpracování daňového přiznání
Zpracování daňového přiznání, dále výpočet majetkové daně, například dědická či darovací daň, či daně ze závislé činnosti provede společnost DÚOPAM s.r.o. v Ostravě.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Výstavba a úpravy průmyslových objektů a administrativních budov
Stavební úpravy v komerčních objektech a výstavbu či stavební úpravy průmyslových objektů v Jihomoravském kraji svěřte do rukou zkušené stavební firmy EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Dětská praktická ordinace Tábor
Pediatrická péče pro novorozence, kojence, děti i dorost, praktická ordinace pro děti Tábor, zdravotní služby pro vaše děti, preventivní a akutní péče pro vaše děti v ordinaci Anežky Veselé.
Nabídka obkladačských prací pro Prahu a okolí – Milan Hansík
Obklady, realizace obkladů, obklady koupelen, kuchyní, teras i balkonů, montáže a obkladačské práce, moderní a oblíbené stěrky v Praze a okolí.
MAXMILLIAN Pension & Restaurant Dolní Světlá, ubytování, restaurace, wellness, výlety po okolí
Rádi Vás ubytujeme v MAXMILLIAN Pension & Restaurant v obci Dolní Světlá, zažijete příjemnou dovolenou ve wellness centru, výlety po okolí, naučná stezka Brazilka, Krkavčí kameny, naučné stezky.
Profesionální silniční práce - opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic
Profesionální silniční práce zajistí firma REKMA, spol. s r.o. Břeclav. Zaměřujeme se na opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem - membrány, příruby a kotouče
Ve společnosti ZD Myslejovice - AGROGUM sídlící v Prostějově vám zajistí membrány, příruby i kotouče. Zaměřujeme se na lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem.
ZD Myslejovice, družstvo
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
Kompletní stavební činnost Litoměřice, rekonstrukce domů, stavební úpravy, montáž obkladů
Naše firma Dronestav s.r.o. z okresu Litoměřice provádí kompletní stavební činnost jako jsou kompletní rekonstrukce domů a bytů, stavební úpravy, montáže obkladů, výkopové práce.
Advokátní kancelář Brno, zpracování právních analýz, podání, smluv a jiných právních dokumentů
Advokátní kancelář Brno zajišťuje veškeré advokátní služby, poradenské a konzultační činnosti, jakož i zastupování klientů při soudních sporech.
Zubní ordinace Dolní Lutyně, zubař pro děti a dospělé, léčba zubů a dásní, zubních kanálků
Zubní ordinace Dolní Lutyně nabízí kompletní ošetření chrupu za pomoci moderních vyšetřovacích metod a technologií včetně bělení zubů, odstranění zubního kamene, dentální hygiena.
Deratizace Praha, dezinsekce, dezinfekce, likvidace škůdců, ochrana dřeva, sanační práce celá ČR
Firma ASANA servis s.r.o. z Prahy provádí kompletní likvidace škůdců pro gastronomické provozy, zdravotnictví, veřejné budovy, potravinářský a ostatní průmysl, deratizace, dezinsekce.
Cukrárna DANA Mimoň, zákusky, zmrzlina, poháry, cukrovinky, chlebíčky, teplé i studené nápoje
V naší cukrárně DANA z Mimoně objevíte a ochutnáte zákusky, dorty, poháry, cukrovinky, točenou zmrzlinu, dárkové balíčky, teplé a studené nápoje.
Stomatologická péče pro dospělé pacienty a děti Jihočeský kraj
Zubní ordinace ve Strakonicích nedaleko Písku poskytuje svým pacientům profesionální stomatologickou péči. Ordinace Věry Gruberové je špičkou ve svém oboru.