Aktuální microsite

Jihočeská obec Stříbřec nedaleko Třeboně
Znáte okolí třeboňských rybníků? Snili o tom toto místo navštívit, nebo dokonce zde bydlet? Jestli ano, zveme vás do naší obce Stříbřec, která se nachází nedaleko Třeboně.
Obec Stříbřec
Prostorová dezinfekce Praha, zařízení kombinující dezinfekci ozónem a fogací studenou párou
Společnost Kohout engineering s.r.o. Praha vyvinula a vyrábí zařízení kombinující dezinfekci ozónem a fogací studenou párou vytvořenou z biocidního roztoku.
Vedení účetnictví, mzdy a daně Brno, daňové přiznání, zastoupení na úřadech, slevy na dani
Nabízím svým klientům nejen z Brna kompletní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daní.
Kovářské a drobné zámečnické práce Český Těšín, umělecké kovářství, brány, ploty, mříže
Provádíme kovářské a drobné zámečnické práce, naše umělecké kovářství zahrnuje výrobu kovaných doplňků do exteriéru, brány, ploty, mříže, kované plastiky, výroba zámků, kování.
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Elektronické zabezpečení pro Prahu a Berounsko, zabezpečení majetku, domů, kamerové systémy
Provádíme montáž a servis bezpečnostních technologií jako jsou bezpečnostní kamery, alarmy, smart dálkové ovládání, on-line vzdálený dohled, domovní a přístupové systémy ACS, pronájmy zabezpečení.
Možnosti povrchových úprav vstupních dveří, barvy a dekory dveřních výplní
Možnosti povrchových úprav, barevných provedení a dekorů dveřních výplní. Firma PERITO Vám poradí, jaké barvy a dekory lze použít na plastové, hliníkové či skleněné dveřní výplně.
Příprava staveb, demolice, bourací, zemní práce s moderní stavební mechanizací
Společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště dodává stavební stroje na jakoukoliv stavbu a zajišťuje přípravu staveb - demolice, bourací, zemní práce v ČR.
Čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácnosti
Paní Hana Janštová ze Zlína své aktivity zaměruje na čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácností v lokalitě Zlínský kraj.
Rodinné domy na klíč - stavby od základů až po střechu realizujeme již 25 let
Stavební firma Činčala v Břeclavi se zaměřuje na stavby rodinných domů na klíč již 25 let. Veškerou stavební činnost zajistíme nejen na Severní a Jižní Moravě, ale také po celé České republice.
Stavební firma Činčala Břeclav
Autorizovaný prodejce a servis vozů ŠKODA  Příbram, nový design, komfortní interiér, úsporný motor
Jsme autorizovaný prodejce vozů ŠKODA. Partner ŠKODA Plus, ŠKODA HANDY, Fleetové centrum. Vlastníme servisní centrum, prodáváme originální náhradní díly vč. příslušenství.
Zemní a výkopové práce Ostrava, úpravy terénu, kopání výkopů pro základy, bourací práce, svahování
Naše firma KROSMA stav s.r.o. z Ostravy provádí veškeré zemní a výkopové práce, věnujeme se svahování terénů, kompletním terénním úpravám, dále provádíme bourací práce a zimní údržbu silnic.
Nadstandardně vybavená zubní klinika - veškerá zubní péče pod jednou střechou
Vlídný přístup Vás čeká na zubní klinice ve Zlíně - Rafael dentální klinika s.r.o. je nadstandardně vybavena, veškerá zubní péče je zajištěna pod jednou sřechou. Klientelu máme z regionu Zlínský kraj.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Hotel Mertin Chomutov, nekuřácké ubytování, uzavřené parkoviště, infrasauna a malé fitness, wifi
Nabízíme výhodné nekuřácké ubytování v deseti pokojích, hotel Mertin se nachází 200 m od historického centra, využijte uzavřené parkoviště střežené kamerovým systémem.
Číslicové indikace, periferie pro PC Praha, stolní provedení nebo pro zástavbu do panelu
Vyrábíme číslicové indikace a periferie pro PC vhodné pro využití nejen v oboru obráběcích strojů, měření délky, úhlu natočení či otáčky.
Velkoformátový tisk - polepy výloh, reklamní plochy, cedule a značky, tapety
Velkoformátový tisk realizuje v okolí Mikulova a Hodonína firma STILLUS s.r.o. Zhotovíme polepy výloh, reklamní plochy, cedule i tapety
Plnicí stanice CNG v České republice
Pokud se zajímáte o plnicí stanice CNG v České republice, neváhejte a oslovte nás. V České republice je ke konci roku 2015 v provozu 108 plnicích stanice CNG (stlačený zemní plyn). Mimo akceptace běžných bankovních karet je možné na každé s těchto plnicích stanic CNG využít k platbě i karty CNG, které jsou vydávány plynárenskými společnostmi. ...
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Betonová střešní taška BESK
Nabízíme kvalitní pálené střešní tašky BESK v pěti barevných odstínech - BESK spol. s r.o. Hradec Králové
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Hutní a železářské materiály – profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky a příruby
Hutní a železářské materiály zakoupíte v okolí Jihlavy a Třebíče v prodejně TRADE LUKÁŠ s.r.o. Najdete u nás profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky i příruby.
Zemědělské družstvo v okrese Kroměříž, pěstování obilovin včetně osiv, chov skotu, produkce mléka
Naše zemědělské družstvo MORKOVICE se řadí k velkým zemědělským družstvům a podnikům v kraji, pěstujeme obiloviny a osiva, dále jsme zaměřeni na chov skotu a produkci mléka.
Obec Kruh, okres Semily, krásné výhledy na nejvyšší hory Krkonoše, barokní Tuláčkův statek, sochy
Obec Kruh leží v západní části Podkrkonoší, v okrese Semily v nadmořské výšce 410 - 480 metrů nad mořem a tím nabízí jedinečné výhledy na nejvyšší české hory Krkonoše.
Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Výuka plavání, kurzy plavání kojenců, batolat a těhotných žen Žďár nad Sázavou
Všem zájemcům o vodu nabízíme pořádání kurzů plavání pro kojence, batolata, děti a jejich rodiče, nabízíme plavání v bazénech i plavání dětí doma.
Dřevařská výroba Děčín, truhlářství, výroba dřevěného nábytku, zahradní domky, pergoly
Naše firma se zabývá kompletním truhlářstvím, dřevařskou výrobou, na zakázku vyrobíme zahradní nábytek, zahradní domky a pergoly.