Aktuální microsite

Zimní údržba komunikací u objektů, cest
Kamenolom Žlutava zajišťuje i sezónní práce - zimní údržba cest, komunikací u objektů v lokalitě Zlín. Pomáháme i v kalamitních situacích.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Apartmán 75, ubytování Brno, ubytování ve dvou zrekonstruovaných apartmánech
Nabízíme výhodné ubytování v Apartmánu 75 ve Vohančicích u Brna, nově zrekonstruované ubytovací jednotky v vlastním vchodem, vybavenou kuchyní , koupelnou , WC a ložnicí, Brněnská přehrada, ZOO Brno.
Prodej hutního materiálu, nerezové materiály Nový Jičín, nerez plechy, trubky, tyče, profily, jekly
Nabízíme velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních nerezových materiálů, nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly a další do všech odvětvích průmyslu.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Lesní hospodářství, nákup a prodej dřeva Praha, prodej palivového dřeva, úklid klestu štěpkováním
Nabízím kompletní lesnické služby v oblasti lesního hospodářství v okolí Prahy, nákup a prodej dřeva, prodej palivového dřeva, úklid klestí, odvoz vašeho dřeva z lesa.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Vyvážení a výměna pneumatik a disku včetně uskladnění pneumatik
Výměnu pneumatik a disků, a to i nízkoprofilových a RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně sezónního uskladnění pneumatik zajistí Pneu Kameníček ze Znojma.
Pneu Kameníček, a.s.
Projekční a inženýrská činnost Olomouc, v oblasti průmyslová, energetická a teplárenská zařízení
Naše kancelář se věnuje projektování v oblasti průmyslových, energetických a teplárenských zařízení, bioelektrárny a bioteplárny a CZT.
Vertikální a horizontální řezání kovu do 12 tun na pásových pilách
Vertikální i horizontální řezání kovu zajistí firma AR Brno, spol. s r.o. Řežeme materiál až o hmotnosti 12 tun o velikosti 800x1200 mm a maximálním průměru 800 mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Vjezdové brány a ploty Praha, samonosné brány, kolejnicové brány, křídlové brány, teleskopické
Naše firma se zabývá dodávkami, montáží a odborným servisem vjezdových brán a plotů jak pro privátní výstavbu, tak i pro průmyslový sektor.
Zemní a výkopové práce Kostomlaty nad Labem, výkopy základů, výkopy pro bazén, terénní úpravy
Naše firma z Kostomlat nad Labem provádí kompletní zemní a výkopové práce jako jsou výkopy základů, výkopy pro bazén, terénní úpravy.
Sanační práce, vysoušení zdiva a omítek Kladno, sanační práce po živelných katastrofách
Naše firma z Kladna se zaměřuje na sanační práce po živelných katastrofách způsobených vodou i ohněm, vysoušení zdiva a omítek, opravné stavební zákroky.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Dezinfekce prostor Ostrava, úklidy kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení
Provádíme pravidelné úklidy a dezinfekce prostor, především kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení, výrobních hal automobilového průmyslu a dalších.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost v Týně nad Vltavou, pediatrie, preventivní péče
Zabýváme se léčebnou a preventivní péčí pro děti a dorost ve věku od 0 do 19 let, včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Kadeřnický salon Olivia Plzeň, dámské a pánské stříhání, barvení, přelivy, melírování, nové image
Kadeřnický salon Olivia Plzeň tvoří profesionální kadeřnice, které se zúčastňují častých školení, aby si zvyšovaly kvalifikaci a udržely krok s módními trendy.
Pekařství a cukrářství Jarolímek Mníšek pod Brdy, tradiční výroba cukrářských a pekařských výrobků
Pekařství a cukrářství Jarolímek v Mníšku pod Brdy nabízí výborné zákusky a jiné cukrářské výrobky vyrobené tradičními ručními postupy, prodej kopečkové zmrzliny vlastní výroby.
Instalatérství Jindřichův Hradec, instalační materiál, ventily, klapky, šoupátka, kotle, plynové bojlery
Firma NEZDARA - instalatérství s.r.o. poskytuje vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, nově poskytujeme jádrové vrtání.
Průmyslové podlahy Praha, epoxidové, polyuretanové, cementové, asfaltové stěrky, fóliové izolace
Acidotechna spol. s r.o. se zabývá již celou řadu let prováděním vysoce kvalitních, chemicky a mechanicky odolných podlah z mnoha typů tuzemských i zahraničních materiálů.
Technické služby a stavby Šestajovice, stavby kanalizací, komunikací a chodníků, dopravní hřiště
Technické služby a stavby Šestajovice se zabývají realizací vodovodních, kanalizačních řadů, komunikací a chodníků, ale i velké dopravní hřiště.
Výkopové a zemní práce Teplice, terénní úpravy, bazény, hloubení základů, demolice menších staveb
Jsme firma zabývající se kompletními zemními a výkopovými pracemi, hloubení základů, jímek, drenáží, terénní úpravy, čističky odpadních vod ČOV, příjezdové cesty, bazény.
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Prodej pletivových plotů a plotových dílců za nízké ceny
Sháníte-li pletivové ploty či plotové dílce, můžete se obrátit na společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku-Místku, která se zabývá prodejem a dodávkou pletiva a dalšího sortimentu
Pediatrická ordinace Zdounky – zdravotní péče pro vaše děti
Dětský lékař Zdounky, ordinace dětského lékaře, dětská zdravotní péče, pediatrická péče od narození do 19 let, praktické prohlídky i akutní péče, aplikace očkování.
MUDr. Iva Petrová Dětský lékař
Vodohospodářské stavby a stavební práce okres Třebíč
Stavební a vodohospodářské práce v kraji Vysočina, stavební společnost kousek od Třebíče, výstavby a úpravy vodních toků, stavební práce všeho druhu.