Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Manželská poradna a párová a rodinná psychoterapie – komplexní služby psychologa na jednom místě
Na párovou a rodinnou psychoterapii, provozovaní manželské poradny a řešení problémů v soužití dané dvojice či rodiny se zaměřuje Psycholog Brno vytvářející bezpečný prostor nejen pro otevřenost.
Psycholog Brno Mgr. Martina Havlíčková
Ochrana trávníků a jehličnanů – kvalitní trávníkové podzimní hnojivo za bezkonkureční ceny
Na prodej trávníkového podzimního hnojiva a hnojiva nejen na trávu ale i jehličnany a další rostliny za bezkonkurenční ceny se zaměřují specialisté ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Šperk jako dokonalý vánoční dárek – nádherné prsteny, náušnice, přívěsky a náramky
Na prodej nádherných prstenů, náušnic, přívěsků, náramků, piercingů a dalších šperků vhodných jako dokonalý vánoční dárek se zaměřuje společnost Zlatnická dílna z oblasti Brno-venkov.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Průmyslové podlahy – komplexní služby od realizací, rekonstrukcí až po opravy prováděné specialisty
Na komplexní služby zahrnující realizaci, rekonstrukce a opravy průmyslových podlah, které jsou vystaveny velkému zatížení, se v okolí Znojma a Třebíče zaměřuje společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Mechové logo - mechové obrazy s firemním logem
Dodejte svému logu duši. Romana Design vytváří mechové obrazy s firemním logem, které bude vaší firmě přinášet nejen radost, ale také pozitivní energii a spokojené zákazníky.
Romana Design Mechové obrazy
Pořadatelské služby s ostrahou na akcích jakéhokoli rozsahu – profesionální bezpečnostní agentura
Na pořadatelské služby s ostrahou na akcích jakéhokoli rozsahu a zajištění pracovní se znalostí německého a anglického jazyka se zaměřuje bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ze Znojma.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Rychlá nebankovní půjčka bez zástavy i  bez skrytých poplatků
Rychlou nebankovní půjčku, nebankovní úvěr bez zástavy i bez skrytých poplatků, bez ručitele i jakékoliv zástavy nabízí firma AKompas s.r.o. z Brna.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Textilní rohože s logem, protiskluzové rohože, výroba, prodej, dodávka
Snadno udržovatelné protiskluzové textilní rohože v různých barevných odstínech, nabízí kvalitní výrobce, prodejce - firma DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Originální likér z hustopečské lékořice, objednávka přes e-shop s doručením zdarma při nákupu nad 1500 kč
Jedinečný hustopečský lékořicový likér můžete objednávat z pohodlí domova přes e-shop prvnivinarska.cz. Při nákupu nad 1500 obdržíte dopravu v rámci ČR zcela zdarma.
Lékořicový likér První vinařská spol. s r.o.
Webové stránky, prezentace společností, správa stránek na sociálních sítí
Webové stránky, správa stránek sociálních sítí, propagace, reklama a jiné marketingové služby na míru zajišťuje A studio group, spol. s r.o., Kyjov - okres Hodonín.
A studio group, spol. s r.o.
Firemní kávovary a automaty s prémiovým programem - kompletní servis bez starostí
Firemní kávovary a automaty s prémiovým programem naleznete u firmy DELIKOMAT s.r.o. v Brně, která se stará o jejich prodej, dodávku, montáž a kompletní servis po celou dobu užívání.
DELIKOMAT s.r.o.
Podlahy pro výrobní haly, podlahy pro těžké provozy, podlahy pro sklady
Podlahy pro výrobní haly musí být chemicky odolné a nenasákavé. Podlahy pro těžké provozy odolné proti zatížení.Proto je tu firma PODLAHY Liška, s.r.o., Brno.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Novostavba a rekonstrukce rodinných domů, bytová výstavba – vše dle na přání klientů
Stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jižní Moravy provádí novostavby podle přání a požadavků i těch nejnáročnějších klientů. Zabýváme se i rekonstrukcí rodinných a bytových domů, bytovou výstavbou.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Obalová technika, materiály a aplikace – kvalitní tvarové výstelky z PUR a PE pěn
Kvalitní tvarové výstelky z PUR a PE pěn, obalovou techniku, různé materiály a aplikace vyrábí specialisté ze společnosti Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna dodávající po celé České republice.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Kompletní příslušenství na kola – půjčovna s obrovským výběrem za bezkonkurenční ceny
Kompletní příslušenství na kola, jako jsou vozíky, přilby, zámky a košíky, má ve svém bohatém sortimentu za bezkonkurenční ceny Půjčovna kol Lednice, která zajistí dokonalý cyklovýlet.
Půjčovna kol Lednice
Vakuově zabalená, opracovaná a hluboce zamrazená zvěřina pro restaurace, hotely
Prvotřídní opracovanou, odblaněnou a hluboce zmrazenou zvěřinu, pocházející z českých honiteb, dodává do restaurací a hotelů firma MORAVIALOV.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Vyhledávání relaxačních a wellness pobytů v lázních, horských destinacích i wellness zařízeních
Relaxační i rekreační wellness pobyty vybírejte a objednávejte na portálu eUbytko.cz. Najdete zde různé pobyty podle délky, ceny i typu procedur v českých lázeňských i horských destinacích.
eUbytko Ubytovací portál
Renovace zažloutlých krytů u světel a světlometů automobilů - ochrana proti UV záření
Brněnská firma Autoskla VACEK s.r.o. provádí renovaci zašlých a zažloutlých krytů světel a světlometů automobilů za pomocí laku, který je ochrání proti UV záření.
Autoskla VACEK s.r.o.
Výroba, prodej minerálních premixů a směsí pro výživu zvířat
Výrobu i distribuci premixů a směsí, určených pro výživu všech hospodářskýcha domácích zvířat dodává naše společnost MIKROP ČEBÍN a.s. Kvalitní produkty za solidní ceny!
MIKROP ČEBÍN a.s.
Savé utěrky z netkané textilie – uplatnění v kosmetice, zdravotnictví i kancelářích
Na výrobu a prodej savých utěrek z netkané textilie vhodných nejen pro kosmetické salóny a zdravotnictví, které dokonale čistí a leští se zaměřují odborníci ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Dodávky a opravy sportovních, parketových či palubových podlah pro školy, tělocvičny a sály
Kompletní dodávku sportovních, parketových či palubových podlah zajišťuje firma LASPO podlahářství, s.r.o. nejen v Brně město a venkov. Provádíme nejen dodávku a pokládku, ale také opravy podlah.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Čištění a pískování zámecké dlažby – profesionální služby nejen pro obce a města
Na kvalitní, rychle a šetrné čištění a pískování zámecké dlažby nejen v obcích a městech s následným hydrofobním nástřikem proti kyselému dešti provádí odborníci ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ
SINTI-CLEAN.CZ
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti do výroby i k balícím linkám od firmy TERAMEX s.r.o. v Brně.
TERAMEX s.r.o.
Soukromé a veřejné degustace mikulovského vína přímo od vinaře
Ochutnejte mikulovské víno přímo od vinaře. Vinařství Víno Šimák pořádá ve vinném sklípku v Mikulově soukromé i veřejné degustace vína s profesionálním sommeliérem.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Ošetření a kompletní renovace zdiva tryskáním včetně  impregnace penetračním nátěrem
Renovací zdiva metodou tryskání včetně ošetření a nanesení penetračního nátěru v interiéru i exteriéru zajistí firma Vladimír Veselý - Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý