Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Ošetření a analýza pleti, kosmetické služby, masáže i líčení v Kosmetický a vizážistický salon
Kosmetický a vizážistický salon paní Pavlíny Křiklanové z Jindřichova Hradce pro Vás nabízí širokou škálu kosmetických, vizážistických služeb i líčení.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - zajištění veškerých konání ohledně pohřbu
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. z Písku pro Vás zajistí veškeré potřebné konání ohledně pohřbu, po výběru rakve, květin i zajištění kněze, řečníka nebo fotografa.
Výroba plastových směsí, výroba technických směsí, výkonné směsi na bázi polyolefinů, TABOREX, TABOREN,TABOCAB
Společnost SILON s.r.o. vyvíjí, vyrábí a dodává plastové směsi na bázi polyolefinů pro stavebnictví, automobilový průmysl, hygienický sektor, zdravotnictví a řadu dalších průmyslových odvětví.
SILON s.r.o. plastové směsi
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěné obaly, výroba nábytku z palet
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěných obalů, výroba nábytku z palet, výroba na dvou plně automatizovaných linkách u firmy Pila Benda s.r.o. v Dačicích.
Penzion, ubytování, dovolená v Jižních Čechách, nadstandardně vybavené pokoje
Luxusní ubytování ve čtyřhvězdičkových nadstandardně vybavených pokojích nabízí Penzion Horváth v Jižních Čechách.
Sportoviště v jižních Čechách s možností ubytování – vhodné pro sportovní soustředění a školní pobyty
Přemýšlíte o tom, kde se ubytovat s plnou třídou dětí? Chcete, aby si užily plno zábavy, ale zároveň i pohybu? Tak to máme pro vás skvělý tip.
Elektromontáže rozvodů nízkého a vysokého napětí – odborné provedení pro vaši bezpečnost
Potřebujete odborně namontovat rozvody nízkého čí vysokého napětí? Tak to jste na správném místě, protože my někoho takového známe a mile rádi vám o nich povíme.
Pořez vlastní kulatiny na prkna, latě, hranoly, fošny, truhlářské a stavební řezivo
Pořez vlastní kulatiny zákazníka podle jeho přání provádí Pila Benda. Z kulatiny vyrobíme trámy, fošny, hranoly nebo prkna pro stavební a truhlářské řezivo.
Kompletní stavební činnost, novostavby, rekonstrukce, stavební dozor
Společnost DV Tech s.r.o. se zabývá stavební činností. Provádí stavbu domů, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplení, fasády, interiérové přestavby a přípravu základových desek.
Hotel Sloup Soběslav - ubytování uprostřed jihočeské krajiny nedaleko řeky Lužnice
Už dlouho odkládáte dovolenou a konečně byste rádi někam vyrazili? My vám poradíme, kde najdete příjemné ubytování s výbornou kuchyní, a to v samém srdci jihočeské krajiny.
Autokemp Třeboň, autocamp, ubytování v chatách, stanu nebo přívěsu
Autokemp Třeboň se nachází v krásné lokalitě jihočeských rybníků. Ubytovat se lze v chatách, ve vlastním stanu nebo přívěsu.
Zemní práce, demolice staveb Písek, práce provedeme spolehlivě a dle zákazníka
Umíme nabídnout dobře provedené zemní práce včetně demolic staveb, hloubení základů domů, výkopů jímek, bazénů, čističek, práce pro inženýrské sítě, terénní úpravy.
Rekreační areál, kemp, chatky, sruby, kempovací louka, ubytování, dovolená
Rekreační areál a kemp Milavy se nachází v okrese Strakonice a nabízí ubytování v chatkách, srubech nebo na kempovací louce ve stanu či karavanu.
Autocamp Veveří Jihočeský kraj – odpočinek v klidné lokalitě obklopené krásnou přírodou
Chcete utéct před každodenním stresem, který na vás doléhá ve městě? Zavítejte do Jihočeského kraje a zastavte se v Autokempu Veveří.
Kovošrot – výkup železa, autovraků a katalyzátorů
Pokud máte doma nepojízdný autovrak, železný šrot nebo již nepoužitelné katalyzátory, odvezte jej do OPEMETAL kovošrot v Dačicích. Garantujeme Vám nejlepší výkupní cenu v okolí.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Závěsná houpačka hnízdo pro relaxaci i odpočinek
Závěsné houpačky tzv. hnízdo pro relaxaci i odpočinek s dřevěnou konstrukcí zakoupíte u výrobce herních prvků nejen na dětská hřiště Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Kompletní realizace domů České Budějovice – stavíme vaše sny poctivě
Chystáte se stavět dům, a ještě nemáte vybranou firmu, která bude stavbu realizovat? Co takhle vybrat někoho kdo odvádí kvalitní a poctivou práci?
Realizace novostaveb, rekonstrukce rodinných domů a bytů Tábor – plníme vaše sny
Na internetu je nepřeberné množství stavebních firem a vy si určitě říkáte kterou si mám tedy vybrat? No přece tu která má bohaté zkušenosti a plno spokojených zákazníku.
Camp Vřesná Frymburk – odpočinek v klidné zátoce Lipna pro celou vaši rodinu
Přemýšlíte, kam vezmete rodinu o dovolenou? Co takhle někam kde si děti můžou zaplavat a vy zarybařit? Navštivte náš Camp Vřesná na okraji města Frymburk.
Květinářství, prodej květin, vazba kytic, rozvoz květin, dárkové předměty
Květinářství Z lásky kvítka v. o. s. nabízí prodej, vazbu, rozvoz a poradenství při výběru květin pro každou příležitost.
Pokrývačské a klempířské práce Týn nad Vltavou – kompletní pokrytí vaší střechy
Potřebujete novou střechu nebo chcete opravit tu stávající? Svěřte se do rukou odborníků. Střechy Mádl se za vás o vše postarají.
Akvária, terária a želvária v klasických i nadstandartních rozměrech od Denisa Šlachtová
Paní Denisa Šlachtová z Bechyně v okrese Tábor pro Vás ráda vyrobí standartní i nadstandartní akvária, terária nebo želvária, které budou okrasou Vašeho domova.
Obec Bednárec Jihočeský kraj – zajímavá místa a plno památek
Malá obec v Jihomoravském kraji, nabízí mnoho zajímavých míst a její historie sahá až do roku 1377. Dnes obec Bednárec dříve nazývaná Velký Bednárec se nachází nedaleko údolí potoka Žirovnička.
Prodej vysokozdvižných vozíků – DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI
Certifikovaným prodejcem vysokozdvižných vozíků značek DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI je v Dačicích a jejich okolí prodejce manipulační techniky firma DAMATECH, spol. s.r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Sběrna hliníku, hliníkových plechů, drátů, kabelů a chladičů
Ve sběrném dvoře OPEMETAL kovošrot Dačice vykupujeme nejen kovošrot, ale i hliník. Odkoupíme hliníkové plechy, dráty, kabely a chladiče a další předměty z hliníku.
OPEMETAL kovošrot Dačice