Aktuální microsite

Voucher, dárkový poukaz na pobyt v luxusním wellness hotelu na Vysočině
Udělejte radost svým blízkým - darujte jim dárkový poukaz na pobyt v luxusním wellness hotelu na Vysočině - Hotel zámku Valeč.
Nadrozměrná přeprava - doprava nadměrných nákladů, strojů na podvalnících s hydraulickými nájezdy
Společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. z Uherského Hradiště zajišťuje nadrozměrnou přepravu - dopravu nadměrných nákladů, strojů po celé ČR. K dispozici máme podvalníky s hydraulickými nájezdy.
Prodej obalového materiálu, bublinkových fólií, pytlů a tašek Olomouc
odnosné tašky, průtažné fólie, bublinkové, HDPE, LDPE fólie, obalový materiál, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, mnoho provedení.
Sloupky pro nerezová zábradlí
Kvalitní příslušenství a komponenty, jako jsou například sloupky pro nerezová zábradlí, zakoupíte u výrobce zábradlí Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Specialista na tuhá paliva, uhlí, koks, brikety a pelety
Spolehlivý dodavatel pro maloobchodní a velkoobchodní prodej tuhých paliv v Praze to je společnost MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic.
MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic tuhá paliva
Základní vzdělaní pro děti z Prahy a okolí
Základní škola zaměřená na výuku italského jazyka a ostatní jazyky, pražská základní škola, nejlepší vzdělání pro vaše děti v Praze 1.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Pohonná a automatizační technika, servopohony, měniče, převodovky
Hledáte pro své stroje to nejlepší dostupné řešení? Chcete se spojit se světovým lídrem na trhu s průmyslovou automatizací? Obraťte se na naši společnost Lenze, s.r.o. – jsme jednička na automatizaci.
Lenze, s.r.o. pohonná a automatizační technika
Kovovýroba Náchod, obrábění přesných rotačních dílců, válcování, rýhování, povrchové úpravy
Poskytujeme obrábění přesných rotačních dílců až do průměru 16mm. Na našich CNC strojích a soustružnických automatech obrábíme až do délky 110mm, provádíme i povrchové úpravy dílů.
Hydrogeologie, vrtané studny Bruntál, projekty a realizace vrtaných studní, sledování kvality vody
Naše firma v okresu Bruntál provádí odborné služby v oboru hydrogeologie, zajišťujeme projekty a realizace vrtaných studní, sledování kvality vody, ověření vydatnosti zdrojů podzemních vod.
Obec Bělá nad Svitavou, okres Svitavy, skalní útvar Čertova díra s netopýry, cyklostezky, akce
Bělá nad Svitavou je opravdu malebná vesnička, především pro svoji nádhernou přírodu zejména na podzim, kdy javory, lípy a jasany hrají všemi barvami.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce Bruntál, tepelná čerpadla, kondenzační kotle
Naše firma z Bruntálu provádí kompletní vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody plynu, vody, tepelná čerpadla, kondenzační kotle, rozvody stlačeného vzduchu, revize plynu.
Herní prvky – balanční a enviromentální prvky na dětská hřiště z masivu
Výrobu a montáž herních prvků z masivu na dětská hřiště, jako jsou balanční a environmentální prvky, provádí společnost Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Montáže sádrokartonů Benešov, půdní vestavby, pokládka dlažeb a obkladů, zednické práce
Naše firma zajišťuje kompletní montáže sádrokartonů, půdní vestavby, pokládka dlažeb a obkladů, zednické a sádrokartonářské práce.
Topenářské, vodoinstalační a plynařské práce Olomouc, rozvody vody, montáž podlahového topení
Naše firma provádí topenářské, vodoinstalační a plynařské práce, zajistíme montáž ústředního a podlahového topení, rozvody vody, domovní plynoinstalace, odpady.
Zateplení fasád rodinných a bytových domů – snížení úniku tepla, moderní vzhled budovy
Zateplování fasád rodinných a bytových domů provádí v okolí Brna-venkov firma Zednictví Antonín Habiňák. Zateplením získá váš dům nejen nový moderní vzhled, ale zároveň ušetříte za energii.
Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním pro posílení imunitního systému - výhodný nákup přes eshop
Společnost JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková jako výrobce vitamínů doporučuje z produktů na svém eshopu Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním, posílíte svůj imunitní systém.
Výstavba parkovišť, chodníků, zpevněných cest a místních komunikací pro města a obce
Výstavbou parkovišť, chodníků, menších zpevněných cest a komunikací a dalších drobných dopravních staveb ve městech a obcích se zabývá firma BobaStav.
Opravna automobilů - autoservis a pneuservis
Autoservis a pneuservis Petr Došlík je opravna automobilů pro klientelu z Kroměříže a okolí. Opravuje vozy všech značek.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
S Covidem v bezpečí – neinvazivní měření okysličení krve a tepové frekvence pulzním oxymetrem
Pulzní oxymetr, který slouží k neinvazivnímu měření hladiny saturace kyslíku v krvi a tepové frekvence, prodává společnost BONECO CR, s.r.o. Vhodné pro použití v domácnostech i v nemocnicích.
Kompletní realizace a rekonstrukce domů a bytů - stavby na klíč
Stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů a stavby průmyslových objektů provádí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o., která působí nedaleko Třebíče a Náměšti nad Oslavou.
Stavby rodinných domů Uničov, rodinné dřevostavby na klíč do 3 měsíců, výstavby zděných domů
Naše firma PB GRAND LIMITED 2010 s.r.o. Uničov se zabývá výstavbou rodinných zděných domů i dřevostaveb.
Zemní práce Klee Třebíč, výkopové práce, úpravy, hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace
Provádíme hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace či topných kanálů, zarovnání terénu, hloubení základů, naložení zeminy nebo jiného sypkého materiálu.
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Stomatologická laboratoř Česká Lípa, dentální hygiena, implantáty, bělení zubů, chrániče zubů
Naše stomatologická laboratoř v okresu Česká Lípa nabízí veškeré služby týkající se všeobecné stomatologie, dentální hygiena, implantáty, bělení zubů, pomůcky proti chrápání.
Výroba a prodej vozíků a přívěsů Velké Meziříčí
Zabýváme se výrobou a prodejem ryze českých vozíků a přívěsů, které si můžete nezávazně vyzkoušet i koupit buď přímo v jedné z prodejen VEZEKO.
VEZEKO s.r.o. nákladní přívěsy