Aktuální microsite

Prodej LDPE pytlů, sáčků, strečových fólií, peletizačních pytlů Olomouc
polyetylenová fólie, peletizační pytle, LDPE pytle, sáčky, strečové fólie, bublinkové fólie, obalový materiál, potisk fólií
Podpořte imunitu v období viróz pomocí doplňků stravy – hlíva ústřičná, imunoglukan, multivitaminy
Přípravky na podporu imunity, které je vhodné v období viróz užívat, zakoupíte v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech. Vyzkoušejte hlívu ústřičnou, preventan, munoglukan či multivitamíny a další.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Kompletní výroba, dodávka kuchyňských linek, interiérů - dlouholetá tradice
Kuchyňské studio Kuchyně Trunkát s působností ve Zlínském regionu a více než 15-ti letou tradicí v oboru Vám exkluzivně nabízí kompletní výrobu a dodávku kuchyňských linek a interiérů.
CNC frézování, elektroerozivní obrábění - zakázková výroba pro lisovny i výrobce těsnění
CNC frézování a elektroerozivní obrábění provádí firma SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Zabýváme se zakázkovou výrobou pro lisovny i výrobce těsnění.
SEFO plus, s.r.o.
Autovrakoviště Kvasice - vrakoviště provádí ekologickou likvidaci aut, motorek
Autovrakoviště Kvasice provádí ekologickou likvidaci aut nebo motorek pro zájemce z okolí Kroměříže, Holešova, případně i vzdálenějších lokalit Zlínského kraje, Moravy. Vrakoviště funguje již 10 let.
Mezistěny z pravého včelího vosku pro včelaře z celé ČR - výroba již přes 100 let
Již přes 100 let se věnujeme výrobě mezistěn z pravého včelího vosku a včelařských potřeb - jsme zde pro včelaře z celé ČR, navštívit nás můžete v obci Stražisko u Prostějova.
Rekreační středisko U Candáta Oboz, ubytování u Slapské přehrady v chatkách a karavanech
Rekreační středisko "U Candáta" se nachází v malebném údolí Slapské přehrady na pokraji chráněné krajinné oblasti, v místě zvaném Oboz, rodinná dovolená, turistika, rybaření.
Kotle Galan pro rodinné domky Brno, vhodné řešení vytápění pro jakýkoliv objekt
Firma SONEA s.r.o. z Brna nabízí vhodná řešení vytápění pro jakýkoliv objekt, kotle Galan pro rodinné domky.
Rekonstrukce, opravy střech a realizace střešních konstrukcí na klíč
Rekonstrukcemi, opravami střech a realizacemi střech na klíč včetně provádění veškerých tesařských a pokrývačských prací se v okolí Třebíče zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Prodej dřevěných palet, kovových beden České Budějovice, paletové nástavce, Gitterbox, boxy
Zabýváme se prodejem dřevěných palet, obalovým materiálem a samozřejmě nabízíme také prodej Euro palet, paletové nástavce, Gitterboxy, plastový boxy, paletové přířezy.
Realizace střech Příbram, tesařské konstrukce, vazníkové střechy, dřevostavby, altány, pergoly
Nabízíme kompletní dodávku střech, provádíme tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavby domů typu Pyramida, dřevostavby, altány, pergoly, střešní okna.
Velkoobchod ovocných a okrasných dřevin – ovocná školka, vlastní produkce i tuzemský dovoz
Velkoobchodní prodej ovocných a okrasných dřevin na Školním statku v Opavě na Olomoucké ulici. Široký sortiment výpěstků z produkce školního statku, ale také výpěstků ze zahraničí.
Školní statek, Opava, příspěvková organizace
Brzdy a veškeré součástky pro brzdový systém pro všechny značky vozidel – internetový obchod
Kompletní sortiment brzd jak pro automobily všech značek zakoupíte na internetovém obchodě firmy AUTOLA. Prodáváme veškeré součástky brzdových systémů.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Velkoobchod okapový systém, střešní doplňky - folie, ochranné a odvětrávací prvky, mřížky proti ptákům
Společnost ROMAX CZ z Topolné u Uherského Hradiště je velkoobchod zaměřený na plechové krytiny i okapový systém a střešní folie, pořídíte u nás ochranné i odvětrávací prvky i mřížky proti ptákům.
Rostlinná výroba, pěstování obilovin, řepky, zemědělských plodin
Rostlinná výroba, obhospodařování polí, pěstování zemědělských plodin, obilovin, pšenice, žita, řepky, cukrové řepy a jejich prodej realizuje POLNOST, spol. s r.o., Kravaře.
POLNOST, spol. s r.o.
STK Kravaře - technická kontrola motorového vozidla
Firma STK - Stanice technické kontroly Marcel Harasim provozuje ve Štěpánkovicích technické prohlídky silničních vozidel a měření emisí pro Opavu, Kravaře, Hlučín a okolí.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Profesionální pákové a konferenční kávovary pro hotely a restaurace - pronájem, servis
Jsme společnost FOODEX s.r.o. z Brna a dodáváme moderní přístroje pro gastronomii včetně servisu. Prodáváme a pronajímáme profesionální pákové a konferenční kávovary pro hotely a restaurace.
Výkup a sběr elektroodpadů, zpracování spotřebičů a elektroniky Vsetín
Výkup, sběr a zpracování elektroodpadů, vyřazených spotřebičů, elektroniky a produktů s obsahem drahých kovů, to vše jsou činnosti společnosti Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Prodej Profi, eko drogerie pro firmy - čístící prostředky Star, kosmetika Ryor, Vivapharm
Drogerie Valášek Uherský Brod je prodejce profi, eko drogerie pro firmy i domácnosti v blízkém okolí. Prodává čístící prostředky a kosmetiku značky Star, Ryor, Vivapharm.
Multimax powerEnergy - 44 složkový multivitamín s postupným uvolňováním a další vitamíny na posílení organismu a vitality v eshopu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková doporučuje na posílení organismu a vitality svůj komplexní multivitamínový preparát Multimax PowerEnergy. Multivitamín s postupným uvolňováním pořídíte v eshopu.
Kvalitní obalový materiál za výhodné ceny od českého výrobce s dopravou zdarma
Specialisty na výrobu obalových materiálů za výhodné ceny v České republice hledejte ve společnosti DAPAS v Prostějově. Mezi hlavní výrobky patří LDPE a HDPE fólie, po domluvě i s dopravou zdarma.
Taxislužba Strakonice, přeprava osob, transfery na letiště, kurýrní služba, stěhování věcí do 1 tuny
Poskytujeme kvalitní taxi službu za příznivou cenu pro co nejširší okruh zákazníků ve Strakonicích a v Horažďovicích, kurýrní služby, přeprava zásilek.
Obec Dolní Podluží, okres Děčín, hornická naučná stezka Údolí Milířky, Lesenská přehrada,
Významnými turistickými cíli jsou hornická naučná stezka údolím Milířky, bývalé lomy Na Čertově pláni či Bergwerkloch nebo kostel sv. Kateřiny a samozřejmě samotné Lužické hory.
Čistička hlávek zelí Pigo vhodná pro odstraněné více vrstev listů
Nerezovou čističku hlávek zelí Pigo, vhodnou pro odstranění i více vrstev listů, dodává společnost SKANEKO. Čistička hlávek zelí je vhodná i pro nepřetržitý provoz ve větších podnicích.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Stínící technika Vyškov, montáž žaluzií, rolet, roletek, předokenních rolet, sítí proti hmyzu, stěn
Zabýváme se výrobou, prodejem a montáží stínící techniky, žaluzie, rolety, roletky, předokenní rolety, sítě proti hmyzu, japonské stěny.