Aktuální microsite

Sociální centrum pro zrakově handicapované občany
Poskytovatel sociálního prostředí pro zrakově postižené, sociální služby a pracovní možnosti zrakově handicapovaným osobám zajišťuje TyfloCentrum.
Půvabná obec v okolí hradu Kost
Malá obec na hranicích Českého ráje, klidné místo pro život v obci Dobšín v okrese Mladá Boleslav, historická a kulturní vesnice.
Obec Dobšín
Výstavba a revize krbů, kachlových kamen a komínů v okrese Znojmo
Pan Kamil Balík ze Znojma se zabývá stavbou krbů na dřevo a plyn, montáží elektrických krbů a také na revizemi, výstavbou a opravami kachlových kamen a komínů.
Frigg-krby Znojmo Kamil Balík
Kulturní zázemí v obci Církvice - divadelní ochotnický spolek Divoch
Obec Církvice se nachází asi 5 km východně od okresního města Kutná Hora ve Středočeském kraji a skládá se ze dvou místních částí – Církvice a Jakub.
Levné pneu a kola, výměna a opravy pneumatik
Zda-li přemýšlíte, kde přezujete pneumatiky na svém voze, tak se obraťte na PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, kde vám zajistí výměnu, přezutí i opravu pneumatik a také si zde vyberete levné pneu a kola.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Jednorázová, sezonní a pravidelná mezinárodní kamionová přeprava průmyslového zboží po celé Evropě
Společnost Cinex s.r.o. se sídlem v Chomutově v Ústeckém kraji se zabývá jednorázovou, sezonní a pravidelnou mezinárodní kamionovou přepravou průmyslového zboží po celé Evropě.
Mošt vyrobený z čerstvých hroznů, čisté ovocné šťávy bez konzervantů a barviv
Množství energie pro všechny holky a kluky – vyzkoušejte Mošt Hort vyrobený z čerstvých hroznů s obsahem 100% ovocné šťávy bez konzervantů a barviv. Objednávka moštu možná přes e-shop vinařství Hort.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce v okrese Vsetín
Firma - Patrik Adlt již od roku 2008 provádí veškeré zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce především v okrese Vsetín.
Komplexní pokládka venkovní zámkové dlažby na klíč (Praha a okolí)
Pan Miloslav Kobera nabízí komplexní pokládku venkovní zámkové dlažby na klíč od jejího zaměření až po konečnou realizaci a současně také provádí zemní práce v Praze a okolí.
Přijmeme řidiče TAXI na denní i noční služby - nástup ihned
Rádi řídíte? Jste spolehlivý, komunikativní a znáte Prostějov a okolí? Pak hledáme právě vás - přijmeme řidiče TAXI na denní i noční služby.
Mé TAXI Jaroslav Vítek
Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Rozšiřujeme svou činnost o pronájem skladových a kancelářských kontejnerů
Vzhledem k rostoucí popularitě skladových a kancelářských kontejnerů, jsme se rozhodli rozšířit svou činnost o pronájem skladových a kancelářských kontejnerů.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Bezpečnostní prvky pro děti, reflexní dětské vesty a pásky s vysokou viditelností
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám zajistí bezpečnostní prvky do školy, reflexní vesty, či pásky pro větší bezpečí Vašich dětí.
Reklamní potisk, s.r.o.
Výroba kuchyně na míru, kuchyňské linky, grafický návrh, Znojmo
Kuchyně na míru, výroba kuchyní dle přání zákazníka, kuchyně na zakázku, grafický návrh a cenovou nabídku Vám vytvoří firma Kuchyňské studio Jan Forman.
PR služby a propagace firem od návrhu po realizace
Specialisté na PR služby ze společnosti ROMMY AGENCY se sídlem v Liberci se postarají o viditelnou reklamu a propagaci Vaší firmy.
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Dřevěné ploty Pardubice, repliky historických plotů, renovace dřevěných plotů, montáže plotů
Dřevěné ploty Pardubice, repliky historických plotů, renovace dřevěných plotů, montáže plotů, z trvanlivých dřevin.
Renovace, čištění kopaných studní, instalace sacího čerpadla do studny
Společnost Zdravé studny - Roman Vaněk se specializuje na čištění kopaných studní a instalace sacího čerpadla. Naše působnost je v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Výstavby rodinných domů, rekonstrukce bytů i nebytových prostor
Toužíte po novém bydlení? Chcete si postavit dům či rekonstruovat byt? Hledáte spolehlivou stavební firmu, která Vám pomůže, poradí a vše zařídí?
Autoškola Humpolec
Autoškola Jaroslav Němec nabízí výuku a výcvik na řidičské opravnění sk. B, B96, B + E, C + E, C a kondiční jízdy.
Dřevěné profily-rámy do dveří, rámečky
Široký sortiment rámů, rámečků do dveří, kvaliní provedení, dřevěné profily lišt dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba trvanlivých masných výrobků - fermentované salámy, klobásy, krájené výrobky, šunka, slanina, uzená masa
KMOTR - Masna Kroměříž a.s. je předním producentem trvanlivých masných výrobků. Zabýváme se především výrobou trvanlivých fermentovaných salámů.
Pohřební služba Chrudim
Kompletní pohřební služby poskytuje Pohřební služba v Chrudimi. Zajistíme zařízení všech náležitostí, máme vlastní pietní síň, přepravíme zesnulého po celé ČR i zahraničí.
Kompletní instalace vnitřních a venkovních rozvodů vody, topení a klimatizace
Pan Josef Hřebeček se sídlem v okrese Tachov provádí od roku 2018 kompletní instalace vnitřních a venkovních rozvodů vody, topení a klimatizace.
Prodej a servis zahradní techniky značek STIGA, VARI, HONDA, ECHO – kvalita a dlouhodobá životnost Vašich strojů
Firma Václav Fučík-Zahradní technika se sídlem v Jemnicích se zabývá prodejem spolehlivé zahradní techniky renomovaných značek STIGA, VARI, HONDA a ECHO. Prodej a servis výrobků s dlouhou životností.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Výroba zákusků v cukrárně Jane, Havlíčkův Brod
V Cukrárně Jane vyrábíme zákusky podle domácích receptů.