Aktuální microsite

Plastové trubky pro rozvody pitné vody od českého výrobce
Plastové trubky a další specifické produkty z polyetylenu vyrábí společnost Luna Plast Mělník.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Policové regály Dexion - kompletní sortiment na eshopu Altic
Variabilní a kvalitně vyrobené policové regály Dexion zajistí profesionální skladování Vašeho zboží nebo materiálu. Regály pohodlně zakoupíte na eshopu společnosti Altic Point s r.o. z Prahy.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Autobaterie, kovový odpad - výkup kovošrotu a jeho zpracování
Autobaterie, kovový odpad a jejich výkup zajišťuje společnost TROJEK a.s. i na své pobočce v Bohumíně, která se specializuje právě na kovošrot a jeho zpracování
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
Stavby pro výrobu a služby, bytová výstavba
Stavbu bytových prostor a komplexů či stavbu objektů pro výrobu a služby zajistí v okolí Znojma a Třebíče stavební společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Prodej okrasných kamenů - kameny určené na skalky, zídky i do jezírek
Pokud si chcete své okolí zkrášlit pomocí okrasných kamenů, navštivte společnost ABC service ve Frýdku-Místku nebo jejich e-shop a vyberte si z široké nabídky kamenů, které ozdobí Vaší zahradu.
Komplexní stavební práce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, malířské práce a další
ACHIVA EXPERT s.r.o. nabízí komplexní stavební práce. Realizujeme pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, stěhování, malířské a natěračské práce.
Květinářství, prodej květin, květinová vazba Brno
V Mámině květinářství jsme pro vás připravili široký sortiment řezaných i hrnkových květin.
Uspořádaní svatby na Zámku Valeč - ubytování a svatební obřad na míru v zámeckém areálu
Na Zámku Valeč dle vašeho přání uspořádají svatbu na míru. Připravíme pro vás ubytování, hostinu a svatební obřad v zámeckém areálu přesně podle vašich představ.
Oplocení staveb, oddělení od chodců, svodidla, zábrany - dopravní zařízení
Veškeré dopravní zařízení, které slouží k oplocení staveb a jejich oddělení od chodců zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o., která má pro Vás připraveny svodidla, zábrany a další.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Ubytování v pensionu Sokol, Paseky nad Jizerou
Nabízíme ubytování v krásné přírodě na pomezí Krkonoš a Jizerských hor v pensionu Sokol.
Komplexní stavební činnost, specializace na stavbu a rekonstrukce vinných sklepů
AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se zabývá komplexní stavební činností. Naší specializací je především stavba a rekonstrukce vinných sklepů. Další činností je zámečnická a stolařská výroba.
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
Holding Ferromet a.s. - výroba a prodej hutnických výrobků a polotovarů
Holding Ferromet a.s. (Železárny Veselí) se zabývá výrobou a prodejem hutnických výrobků a polotovarů. Součástí holdingu jsou divize: Z-Group hutní skupiny, Hesco Zlín a Ferromet - obnovitelné zdroje.
Automatické závlahové systémy, závlahy - realizace, návrh i záruční servis závlahových systému
nechte si zrealizovat automatické závlahové systémy od firmy Zahradnické služby Hastík, která působí ve Zlíně i Vsetíně. Montáž automatické závlahy je nejlepší volba pro dosažení ideální zálivky.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Nový Hyundai i30 v limitované edici Best of Czech s nejvyšší úrovní bezpečnostní výbavy
Hyundai má pro Vás novou i30, kterou můžete zakoupit i ve variantě kombi v autosalónů Autolaros Speed s.r.o. v Ostravě. Jedná se o limitovanou edici Best of Czech, nabízející bohatou výbavu vozu.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej ochranných pracovních rukavic - kombinované, celokožené, syntetická kůže
Prodej ochranných pracovních rukavic Vám zajistí společnost Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. Nabízí širokou škálu rukavic - celokožené, ze syntetické kůže, kombinované a další.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Minibar s vinotékou na každém pokoji - penzion v centru Znojma
Rezidence zvon - penzion v centru Znojma, kde na každém pokoji čeká na hosty minibar s vinotékou - každý týden nová nabídka vín.
Převodní software XmlRuian pro získání kresby katastrálních map, vývoj software na zakázku
Převodní software pro získání kresby katastrálních map z registru RÚIAN, vývoj software na zakázku dodává G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Dřevostavby, kvalitní nízkoenergetické dřevodomky - dodávky a montáž
Dřevostavby,kvalitní nízkoenergetické dřevodomky, dodávka a montáž nízkoenergetických dřevostaveb od firmy EURODACH s.r.o. v Pohořelicích u Brna.
Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.
Exportní balení, balení pro přepravu, zboží, stroje, těžké náklady
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se zabývá exportním přepravním balením strojních zařízení, technologických celků, nadměrných a těžkých nákladů.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Odborník na nástroje, měřidla a nářadí
Hledáte zavedeného dodavatele nářadí a pracovních nástrojů? Chcete partnera, na kterého se můžete spolehnout jak kvalitou nabízených produktů, tak také rychlou dodací lhůtou?
Restaurace, pořádání oslav a prodej lahůdek Havířov
Prodej meníček Havířov, pořádání oslav a rodinných akcí, výroba a prodej slaných i sladkých lahůdek, česká i mezinárodní kuchyně, vše v restauraci Radnice v Havířově.
Kvalitní a pohodlný nábytek do každého domu či bytu
Máte nové bydlení a potřebujete do něj kompletní vybavení? Nebo toužíte po změně a chcete vyměnit starý okoukaný nábytek za nový?
BRADOP nábytek, s.r.o.