Aktuální microsite

Projekční práce kotelen, výměníkových stanic i solárních systémů - návrh strojní části
Ostravská společnost DK projekt, s.r.o. se specializuje na veškeré projekční práce u zdrojů na vytápění. Zároveň poskytuje občanům, podnikům a podnikatelům energetické poradenství zdarma.
DK projekt, s.r.o.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.
Vodohospodářské a inženýrské služby pro Vás vyřídí společnost VIS z Hradce Králové
Společnost Vodohospodářsko-inženýrské práce s.r.o. - VIS - z Hradce Králové pro Vás zajistí veškeré práce ohledně veřejného zásobování vodou nebo odkanalizování.
Prostorné pokoje Terasy Café, Liberec - nejlepší ubytování pro páry i rodiny s dětmi.
Sháníte prostorné, klidné ubytování v Liberci s nádherným výhledem na historickou část města? Apartmány Terasy Café Liberec jsou připraveny splnit Vám tento požadavek.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Kvalitní nealko nápoje - výroba nealkoholických nápojů a limonád bez konzervantů
Hledáte-li společnost, která vyrábí kvalitní nealko nápoje a limonády bez konzervantů, pak kontaktujte společnost ZON z Třebíče. Značka ZON je značka pro kvalitní a tradiční limonády!
Soukromá základní umělecká škola Blansko, SZUŠ
Ucelené a komplexní múzické vzdělání v oboru tanečním, hudebním, výtvarném a literárně-dramatickém nabízí Soukromá základní umělecká škola Blansko.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Ubytování v malebném Pensionu Erban, Krkonoše
Pension Erban nabízí možnost ubytování ve Špindlerově Mlýně.
Prodej, servis, leasing nových, starších i repasovaných kopírek, tiskáren a spotřebního materiálu
T-Agency Jiří Tourek za zabývá především maloobchodním prodejem, servisem a leasingem nových, starších i repasovaných kopírek, tiskáren a multifunkčních strojů a spotřebního materiálu.
Dodání a pokládka podlah, výroba a montáž vinylových schodů a lišt
Společnost OSWALD PARKET spol. s r.o. se sídlem v obci Opočno zabývá komplexním dodáním, pokládkou (dřevěné, vinylové, parketové a plovoucí) a také výrobou a montáží vinylových schodů a lišt.
Účetnictví - zpracování daňového přiznání, daně z příjmu, zpracování mezd
Společnost DÚOPAM s.r.o. v Ostravě se zabývá komplexními službami v oboru účetnictví a daňové evidence. Ve všem vám poradíme, případně zařídíme.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Montované ocelové haly - montáž ocelových konstrukcí po celé ČR
Společnost Opravny Telč, a.s. se více než 25 let zaměřuje na dodávku a montáž ocelových konstrukcí různého typu po celé ČR. Staví montované ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Sáčky a pytle LDPE se záložkami do boxů a kartonů prodej Pardubice
LDPE, HDPE fólie, pytle sáčky, uzavírání samolepícím proužkem, lepící klopou, paletizační pytle, konfekční výroba, průtažné fólie, odnosné tašky
Projekce vodohospodářských staveb, vodovodů, kanalizací a ČOV
Jste obec či městská část a potřebujete pro své občany zajistit přívod pitné vody a odvod odpadních vod? Máte vodovod, který by už potřeboval rekonstrukci?
PIK Vítek s.r.o. Martin Kotek
Návrh a realizace zahrad, výsadba a údržba zeleně
Toužíte po krásné zahradě u svého rodinného domu? Chcete mít za domem útulné zákoutí se stromy či plno barevných květin a bylinek?
ArboGard, s.r.o.
Komplexní informační systémy pro řízení stavebních firem
Společnost IPOS-SOFT spol. s r.o. se sídlem v Teplicích se již od roku 1992 specializuje na dodávky komplexních informačních systémů pro řízení stavebních firem.
Specialisté na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády
Rodinná firma VKN-OMÍTKY s.r.o. se sídlem v Berouně ve Středočeském kraji se již mnoho let specializuje na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády.
Adrenalinový park na Slapech - akční zábava na souši, na vodě i ve vzduchu
Společnost TEPfactor Water CUP s.r.o. se sídlem v Chotilsku provozuje na Slapech adrenalinový park, který nabízí akční zábavu na souši, na vodě i ve vzduchu.
Výroba, prodej a montáž betonových plotů na klíč v celé České republice
Společnost RS BETON s.r.o.se sídlem v Šardicích v Jihomoravském kraji vyrábí, prodává a montuje betonové ploty na klíč
Výroba a dodávka kvalitních betonových směsí, Betonárna Plzeň
Betonárna AZS BETON s.r.o. vyrábí a dodává betonové směsi, betonové a železobetonové prefabrikáty na zakázku, Betkostky.
Elektronická, digitální úřední deska pro města, obce - moderní informační systém pro veřejnou správu
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. vyvinula aplikaci digitální úřední deska. Využívají ji města a obce pro zveřejnování informací, je to moderní informační systém pro veřejnou správu.
Kompletní realitní služby, Praha
Prodej, pronájem a koupi nemovitostí zajistí realitní agentura RENE s.r.o.
Zateplení budov, střech a fasád pomocí PUR pěnové izolace
Firma Středisko pěnová izolace z okolí Hradce Králové se specializuje na zateplení domů, fasád, střech a dalšího, které Vám ročně může ušetřit tisíce korun.
Montáž - prosklené vlakové a autobusové terminály, skleněné koridory
Sklenářství Kohoutek provádí montáž prosklených vlakových, autobusových terminálů a skleněných koridorů. V oboru je jednou z nejvýznamnějších firem a zakázky realizuje po celé ČR a v okolních zemích.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Odborné kurzy a školení v oblasti ISO/IEC a manažerských systémů řízení
Společnost T Cert, s.r.o. se sídlem v Praze Vám pomůže získat a rozšířit vzdělání v oblasti manažerských systémů řízení, certifikací ISO a IEC pomocí odborných kurzů a školení.
Kovové brány, zábradlí nebo schodiště - kvalitní česká výroba na zakázku
Kvalitní kovové konstrukce z nerezu nebo oceli jako brány, ploty, zábradlí a mnohé další do Vašeho domu nebo zahrady vyrobí firma MKovo Zdeněk Marek, sídlící v Jenštejnu v okolí Prahy.