Aktuální microsite

Stanice technické kontroly – profesionální tým provede veškeré technické prohlídky i měření emisí
Technické prohlídky všech vozů, i dovezených ze zahraničí či přestavěných na LPG pohon a také měření emisí provede vyškolený personál firmy Team MAAT, spol. s.r.o. - STK v Ostravě.
Team MAAT, spol. s r.o.
Výběrové dubové třívrstvé podlahy z přírodního dřeva
Dodejte Vašemu interiéru přírodní a nadčasový vzhled s výběrovými a nadčasovými dubovými podlahami, která vyrábí a dodává specialista v oboru, firma Štipčák, spol s.r.o. z Javorníku.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Námořní přeprava s NNR - objednejte si svůj vlastní kontejner pro rychlou a spolehlivou dodávku
Díky komplexnímu přístupu a výhodám nabízeným společností NNR se námořní přeprava stává nejen efektivní, ale také spolehlivou a cenově dostupnou možností pro vaše přepravní potřeby.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Sběratelské hodinky Prim Sport, Potápěč, Spartak - odhad ceny dle katalogu zdarma
Sbírám staré hodinky Prim Sport, Potápěč, Diplomat, Spartak a jiné typy např. Automatic, Diplomat a Orlík. Předměty vykupuji v Opavě, Ostravě a odhad ceny provádím zdarma dle katalogu.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Pasti na hlodavce, hryzce, kuny a lepidla, pěny, spreje na hmyz, vosy, sršně - eshop s produkty na deratizaci, desinsekci
Nevíte, jak se zbavit hlodavců nebo obtížného hmyzu. Nakupte přes eshop firmy HRADSKÝ - SUNK. Najdete zde produkty na deratizaci, desinsekci - pasti na hlodavce, lepidla, spreje na hmyz, vosy, sršně.
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. Chovatelské potřeby Bojkovice
Aplikace Schachermayer Scan - online správa položek pro rychlé a přehledné objednávání produktů
Moderní podnikání vyžaduje efektivní správu zásob a rychlé objednávání produktů, což přináší aplikace Schachermayer Scan pro Vaši společnost.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Home Staging - příprava bytu nebo domu na prodej
Pokud chcete rychle a co nejvýhodněji prodat svůj byt nebo dům, pak se v Olomouci obraťte na Projekční atelier ZUZI, kde vám díky home stagingu (přípravy nemovitosti na prodej) pomůžou.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Hutní materiál a výroba atestovaných dílců - výpalky, zápustkové výkovky
Atestované výpalky, zápustkové a volně kované výkovky dodává v okolí Olomouce společnost rapid trade s.r.o. Hutní materiál, dílce vyrábíme dle příslušných norem EN 10204.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Hydraulické lisy na kov, plasty a keramiku - vývoj a výroba
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Moderní i rustikální kuchyně – výroba originálních kuchyňských linek a sestav
Na výrobu a montáž originálních kuchyňských linek a sestav a zpracování moderních i rustikálních kuchyní podle představ svých zákazníků se zaměřuje Truhlářství Jiří Kafka z Třebíče.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Chléb na italský způsob s olivami – výborná chuť Focaccia s posypem cherry rajčat a rozmarýnem
Na výrobu a prodej chlebů na italský způsob s posypem cherry rajčat, oliv, rozmarýnu a soli se zaměřuje Pekárna IVANKA s.r.o. nejen ve svých podnikových prodejnách ve Znojmě a Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Široký sortiment hutních výrobků, jako jsou tenkostěnné profily a kotevní prvky
Tenkostěnné profily, kotevní techniku, svařované sítě a další hutní výrobky naleznete ve FESTO-ŠTODT s.r.o., specializované prodejně hutního materiálu na Šumpersku a Olomoucku.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Penzion s úschovnou kol, garáží a parkováním na soukromém, kamerou hlídaném parkovišti
Vydejte se na dovolenou na Pálavu a oblasti Mikulova spolu s jízdními koly. Pension a Vila Kiwi v Mikulově má k dispozici úschovnu kol a parkování v garáži a na soukromém parkovišti hlídaném kamerou.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Návrh, realizace a údržba zahrad – kompletní práce i poradenství včetně výsadby rostlin
Na návrh, realizaci a údržbu zahrad, zajištění kompletních prací, na poradenství i samotnou výsadbu rostlin, stromů a keřů se zaměřuje Zahradnictví Novák působící nejen v okolí Ivančic.
Zahradnictví Novák
Prodej krmné směsi pro lesní zvěř, granulová krmná směs pro lesní zvířata
Krmné směsi pro lesní zvěř v období zimy, přikrmování zvěře v době nouze Vám vyřeší firma MIKROP ČEBÍN a.s. Granulová krmná směs pro lesní zvířata.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Zdvižně - posuvné exteriérové dveře - rozměrné prosklené plochy s tepelnou izolací
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si zdvižně - posuvné dveře s výbornou tepelnou izolací od firmy Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Dodávka značkových ložisek SKF a ZKL – prodej na e-shopu i na prodejně
Valivá a kluzná ložiska SKF a ZKL známých značek prodává na svém e-shopu a na prodejně v Olomouci společnost Ložiska VILIM spol. s r. o., která dodává i lepidla, maziva a spojky.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Chlebíčky, pomazánky, saláty a další lahůdky na Váš stůl od českého výrobce
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov, které leží nedaleko města Prostějov se zaměřuje na výrobu a prodej chlebíčků, salátů, pomazánek a dalších chutných lahůdek.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Vzduchotechnika a klimatizace pro firmy i domácnosti, montáž rekuperačních jednotek
Ideální pokojovou teplotu i čerstvý vzduch doma i v kanceláři Vám zajistí experti na klimatizace Zdeněk Obr z obce Buková u Prostějova. Pro Vaše pohodlí uděláme maximum.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Filtrační rohože z polyesterových vláken spunbond – dodávka, prodej
Dodávkou a prodejem filtračních rohoží z polyesterových vláken spunbond se zabývá firma Alpax s.r.o. z Blanska. K dispozici máme několik typů polyesterových rohoží.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Výroba, dodávka a montáž odolných průmyslových podlah
Kompletní dodávku různých typů průmyslových podlah odolných vůči extrémnímu namáhání a chemickým látkám včetně montáže zajišťuje firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.