Aktuální microsite

Rozvody tepla, vody a plynu - montáže, záruční i pozáruční servis, opravy, prodej materiálu
Českobudějovická topenářská firma Vetom s. r. o. nabízí svým zákazníkům služby v oblasti rozvodů tepla, vody a plynu vč.servisu a oprav. Současně také zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej.
Manipulační technika - prodej, záruční a pozáruční servis, revize, pronájmy, technické kontroly, kompletní údržba
VPMT-Martin Šulc dodává vše pro manipulační techniku vč. záručního a pozáručního servisu a revizí plynového zařízení. Současně poskytujeme krátkodobé i dlouhodobé pronájmy s možností odkoupení stroje.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Hledám zaměstnance! Nabídka práce pro zámečníky, automechaniky a opraváře zemědělských strojů a svářeče v Praze.
Společnost CH + S SERVIS, s.r.o. se sídlem v Praze zabývající se servisem a prodejem kontejnerových nástaveb, hydraulických rukou a hydraulických zařízení hledá do svého týmu nové pracovníky.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Pohodlné a stylové křesla, kvalitní pohovky, rohové sedačky za super cenu
Sháníte sedačku, která Vám poskytne dostatek pohodlí a místa? Navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete kvalitní pohovky, pohodlné a stylové křesla a rohové sedačky za super cenu.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Výroba těsnění Hronov - velké množství těsnících materiálů
Zabýváme se výrobou nestandardních těsnění na nově vyřezáváním na přesném CNC řezacím plotru - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Zážitkové seznamovací lety nebo pilotem na zkoušku - to je letecká akademie SKY Academy s.r.o.
SKY Academy s.r.o. je letecká a pilotní škola v Příbrami, která pro Vás zařídí netradiční zážitek v podobě zážitkových letů nebo pilotem na zkoušku.
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce a průmyslové objekty od STAVOTREND Pořičí s.r.o.
STAVOTREND Pořičí s.r.o. je rodinná stavební firma, která se v Pardubickém kraji zabývá stavební a inženýrskou činností, zemními prácemi a rekonstrukcemi.
Jádrové vrtání a řezání diamantovou technikou - beton, železobeton, kámen
Happy Diamond je společnost sídlící v okrese Nymburk a zaměřuje se na jádrové vrtání a řezání diamantovou technikou do betonu, kamene, železobetonu.
Výroba a dodávka strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů
Komplexní služby od návrhu, výroby, přes montáž a servis strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů poskytuje firma SVAM LITOMYŠL spol. s r.o.
Stavební práce, realizace nemovitostí na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů
Firma Ing.Aleksandr Kalashyan se sídlem v Praze se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámce své činnosti nabízíme především realizaci nemovitostí na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů.
Kosmetický salon Krnov, kosmetické služby, manikúra, pedikúra, masáže
Kosmetický salon paní Ivety Čtvrtníčkové nabízí již od roku 1992 v Krnově veškeré kosmetické služby, manikúru, pedikúru a současně také masáže.
Výroba v Hradci Králové - trapézové plechy, plechové střešní krytiny a sádrokartonové profily
Společnost KAZBET GROUP s.r.o. se sídlem v Hradci Králové vyrábí trapézové plechy, plechové střešní krytiny a sádrokartonové profily. Zabýváme se také kovovýrobou.
Inteligentní robotická sekačka STIHL, iMow pro udržovaný trávník bez práce
Inteligentní robotická sekačka značky STIHL iMow Vám pomůže mít perfektně udržovaný trávník. Můžete ji zakoupit u autorizovaného prodejce, firmy PATRICK s.r.o. Zlín.
Ubytování pro firmy za levné ceny - volte penzion Jihlava
Pokud pořádáte firemní akci a hledáte levné a malebné ubytování v Jihlavě, vsaďte si na Penzion U svatého Jakuba, který se nachází přímo v historickém centru města.
Služby v oblasti telekomunikace, digitálních a analogových ústředen
Komunikační a zabezpečovací služby Praha, realizace telekomunikačních systémů, montáže kamerových zařízení a instalace docházkových a přístupových produktů pro komerční objekty, firmy soukromé stavby.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Prodejna zdravotnických potřeb a pomůcek v Liberci
Měli jste úraz, podstoupili jste operaci pohybového aparátu či Vás trápí bolesti kloubů? Zkuste svůj zdravotní stav zlepšit za pomoci zdravotních pomůcek.
Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. zdravotní pomůcky
Obec Domamil z okresu Třebíč - vítězná obec z roku 2011 v ocenění Vesnice roku
Obec Domamil leží v okrese Třebíč, který se nachází v kraji Vysočina. Obec vyhrála v roce 2011 cenu ze nejlepší vesnici a disponuje rozličnými zajímavostmi a památkami.
Zemní práce - montáže plynovodů, vodovodů a kanalizací v Českém Těšíně
IRP Dostálek s.r.o. z Českého Těšína poskytuje zemní práce u inženýrských staveb a sítí. Provádí montáže, zkoušky a revize plynovodů, vodovodů nebo kanalizací.
Výkopové práce s bagrem a příprava základů v okrese Nový Jičín
Společnost pana Martina Stupčuka z Kateřinic v okrese Nový Jičín se věnuje výkopovým pracím s bagrem a přípravě inženýrských sítí a základů.
Znalecké posudky a odhady cen nemovitostí v okrese Náchod - Eva Aulichová
Eva Aulichová z Velkého Pořičí v okrese Náchod poskytuje odborné znalecké posudky, odhady cen nemovitostí nebo realitní činnost.
Pomoc s vyřízením dotace na klíč - na kotel, dešťovku a Nová zelená úsporám
Odborné poradenství a pomoc při vyřízení dotace Nová zelená úsporám, dotace na kotel a dešťovku poskytuje firma Dotace Roman Lupík v celém Moravskoslezském kraji.
Dotace Roman Lupík
Bavlněné povlečení do dětských postýlek s veselými barvami a motivy pro dívky i chlapce
Bavlněné povlečení do dětských postýlek objednávejte na e-shopu mobytex.cz. Zakoupíte zde povlečení ve veselých i jemných barevných tónech pro dívky i chlapce.
Nové modely VW Aerton a Aerton Shooting Brake – světová premiéra
Jedna modelová řada a dvě karosářské varianty – to je nový a stylový VW Aerton a Aerton Shooting Brake. Informace o novém modelu vozu VW Vám podá autorizovaný prodejce ze Znojma – Intermobil.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen