Aktuální microsite

Traktory Kioti a Iseki SXG 323 - komunální technika s celoročním využitím
Komunální techniku s celoročním využitím dodává firma CHLEBIŠ s.r.o. působící v Hlučíně a Ostravě. Pořiďte si výkonný traktor Kioti nebo Iseki SXG 323 s vysokým žacím výkonem a nebudete litovat.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Vyprácování geometrického plánu stavby do jednoho měsíce od měření
Jestliže řešíte zaměření staveb kvůli zápisu do katastru nebo potřebujete geometrické plány k jiným záležitostem, obraťte se ve Svitavách či Ústí nad Orlicí na zeměměřiče ve firmě Geodézie Harašta.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Inženýrská činnost – od zajištění projektové dokumentace po řemesla pro zhotovení staveb
Inženýrskou činnost, vypracování projektové dokumentace, ale i řemesla pro realizaci stavby zajišťuje na Brněnsku firma Mík s.r.o.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Vína Terrior z kvalitní vinné révy zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích
Vína zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích vyrobená z kvalitní vinné révy vypěstované v Mutěnicích – to jsou vína Terrior z Vinařství Štěpánek.
Nábytková dvířka T.classic  - nové dekory imitace betonu a dřevodekory
Nové dekory nábytkových dvířek můžete pořídit u výrobce dvířek Trachea Holešov-Zlínský kraj. Nábytková dvířka T.classic jsou nyní i v imitaci betonu, vybírat můžete i nové dřevodekory.
Obec Ponědrážka je skvělým místem, kam vyrazit na ryby nebo na kolo
V okrese Jindřichův Hradec leží obec Ponědrážka, která svou lokalitou láka rybáře i pěší a cyklo turisty. V okolí najdete plno rybníků a turistických a cyklo tras.
Produkty ekologického zemědělství, minerální lizy pro skot, ovce, kozy a koně
Zemědělská společnost Jamenská a.s. se zabývá nejen výrobou mléka, vepřového masa a také trav na semeno, ale nejvýznamnější je pro nás výroba a prodej minerálních krmiv - lizů a solí.
Ubytování v Kempu Stříbrný rybník, Východní Čechy
V Kempu Stříbrný rybník si můžete plnými doušky vychutnat odpočinek nebo také sport a adrenalin.
Eko likvidace osobního vozidla, dodávky na Moravě včetně odvozu nepojízdného automobilu
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec za Vás vyřeší Eko likvidaci automobilu včetně jeho odvozu. Působíme na Moravě, pokud se potřebujete zbavit nepojízdného osobního vozidla či dodávky, oslovte nás.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Nemocnice v Boskovicích, ambulantní a lůžková péče, lékařská pohotovost - všeobecná, dětská a zubní
Nemocnice v Boskovicích s.r.o., která byla slavnostně otevřena v říjnu roku 1958, poskytuje pacientům ambulantní a také lůžkovou péči v základních oborech. Poskytujeme také lékařskou pohotovost.
Nemocnice Boskovice s.r.o
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků od českého prodejce
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků si můžete pořídit od českého výrobce, prodejce a pronajímatele, brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o..
Moravia Manipul, s.r.o.
Skleněné obklady a zástěny do kuchyně na míru - moderní sklo za kuchyňskou linku
Naše firma Grafické sklo dodává zástěny a skleněné obklady kuchyní na míru. Vyberte si grafický motiv za kuchyňskou linku a oživte jakýkoliv interiér. Působíme v Opavě, Ostravě a celém MS kraji.
Pronájem prostorů nejen pro oslavy, večírky i školení
V prostorách Konírny v Zábřehu si můžete pronajmout salónky různých kapacit s možností využití 50 míst pro Vaše rodinné oslavy, firemní večírky i školení.
Konírna
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Světově první ekologický polyuretanový lak pro ochranu Vašich podlah
Dlouhodobou ochranu Vašich podlahovin zajistí Dr. Schutz PU NEO od společnosti floorcolor s.r.o.. Jedinečný ekologický lak, který neobsahuje rozpouštědla a izokyanáty.
Centrální vysavače, které vám usnadní práci
Hledáte-li centrální vysavač, který vám usnadní práci a navíc bude velice výkonný, pak navštivte EKOELEKTRO v Olomouci, kde si zaručeně vyberete!
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Česká originální ložiska ZKL  - prodej přes e-shop i na prodejně
Bohaté zkušenosti s prodejem českých originálních ložisek ZKL má firma LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Objednejte pohodlně přes e-shop. Dodáváme do Olomouce i Přerova a okolí.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Revitalizace, realizace, zakládání zahrad-nové, svažité zahrady s handicapem
Firma Zahrady Vávra Kroměříž provádí zakládání, realizace nových zahrad i revitalizace - převážně v regionu Olomouc, Brno. Připravíme pozemek i pro zahrady svažité, či s jiným handicapem.
Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Rodinná dovolená s ubytováním u Žermanické přehrady, v přírodě a s výukou jízdy na koních
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí penzionu umístěného v areálu stáje Newport v Dolních Domaslavicích, nedaleko Žermanické přehrady. Vhodné pro rodinné dovolené, výuka jízdy na koních.
Kvalitní nábytek na míru - nábytek do koupelny, dětské pokoje, kuchyně
Vladislav Houfek z vesnice Svinný nedaleko Havlíčkova Brodu vyrábí kvalitní nábytek na míru za přijatelné ceny. Nábytek do kuchyní, ložnic, dětských pokojů nebo obyváků.
Nechte se hýčkat v centru vizáže a kosmetiky - manikúra, pedikúra a další
Centrum kosmetiky a vizáže v České Lípě provozuje paní Iveta Kubelová a poskytuje služby jako je manikúra, pedikúra, kompletní ošetření pleti a další.
Prodej a servis motocyklů - moto doplňky a oblečení od MIRA RACING s.r.o.
MIRA RACING s.r.o. v Karlových Varech zajistí servis i prodej motocyklů a příslušenství k nim. Od motocyklového oblečení a doplňků po motokosmetiku.
Práce na střeše i kolem domu - pokrývač, klempíř a zedník Josef Zima
Pan Josef Zima z Kutné Hory nabízí kompletní stavební práce v okolí Kutné Hory. Pomůže Vám jak s pokrytím střechy, tak s hydroizolací střech, zateplením fasády a dalším.
Koordinace BOZP, technický dozor a programování na CNC od VSI STAVBY spol. s.r.o.
Společnost VSI STAVBY spol. s.r.o. sídlící v Plzni se zaměřuje na stavební a inženýrské práce a poskytuje i služby v oblasti CNC strojařiny.