Aktuální microsite

Turnikety chrání i počítají - Hradec Králové
Společnost NESSY se zabývá prodejem turniketů rakouské firmy GOTSCHLICH, jejíž výběr turniketů je opravdu široký a pestrý.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Výroba betonových schodů a schodišť s rovnoměrným normovaným zatížením
Naše firma PLASTBETON s.r.o. sídlící v Hradci Králové vyrábí betonové prefabrikované schody a schodiště s požadavkem na rovnoměrné normované zatížení pro různé budovy.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Výroba betonových stropních panelů SPIROLL - stropní systém pro běžné stěnové konstrukce
Vyrábíme betonové stropní panely SPIROLL, tento stropní systém je vhodný pro běžné stěnové konstrukce pro výstavu rodinných, bytových domů. PLASTBETON s.r.o.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Prodej a půjčovna svářecí techniky Hradec Králové
Zabýváme se prodejem, servisem a půjčováním svářecí techniky, příslušenství pro svařování, plazmové řezací techniky a přídavných materiálů - Svarcentrum, s.r.o. Hradec Králové
Prodej brusiva Hradec Králové - brusivo profesionálních značek
Prodáváme profesionální brusivo známých značek na ocel a nerez, pásy, kotouče, kartáče, možné slevy - Svarcentrum, s.r.o. Hradec Králové
Servis, prodej, svářecí technika Hradec Králové - invertorové svářečky
Svářecí techniku Vám nejen prodáme, ale provedeme pravidelný servis a opravy, které Vám provede vyškolený personál.
Důkladné čištění a údržba topných systémů
Provádíme precizní čištění a údržbu topných systémů a těles za pomocí technologie Rothenberger ROPULS - Pavel Reichl – Voda topení plyn Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Průmyslové malby, nátěry od profesionálů z malířství, natěračství Hubíkovi
V malířství, natěračství Hubíkovi Otrokovice máme tým profesionálů. Realizujeme především zakázky v okolí Zlína, komplexně provedeme průmyslové malby, nátěry i práce v bytových objektech.
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště na cvičení a protahování
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště ke cvičení a protahování, jako jsou například hrazdy a lanové mosty, vyrábí certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Návrhy a realizace interiérů na zakázku, výroba nábytku, stolařská a zámečnická dílna
Společnost INTEKO Sedlec s.r.o. se sídlem v obci Středokluky v okrese Praha-západ se zabývá návrhy a zakázkovou výrobou interiérového vybavení. Disponujeme vlastní stolařskou a zámečnickou dílnou.
Střešní konstrukce, realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací
Střešní konstrukce a realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací zajišťuje společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou.
Pálení CNC laserem, laserové řezání plechů, profilů, trubek na profesionálním stroji
Specialista na pálení CNC laserem - laserové řezání plechů, trubek a profilů na profesionálním stroji Adige- SYS LT COMBO FIBRE provádí firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zakázková výroba  turnajových a mobilních boxů pro koně
Turnajové a mobilní boxy pro koně na zakázku vyrábí firma Equicov. Zajistíme vyměření a vypracování elektronického návrhu boxu na míru.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Pneuservis, na který se můžete spolehnout - výměna a prodej pneu
Pokud hledáte v okolí Prostějova pneuservis s nabídkou kvalitních služeb, na který se můžete spolehnout, pneuservis Fiala je tou správnou volbou. Zajistí vám výměnu i prodej pneu rychle a kvalitně.
Pneuservis Fiala
Velkoobchodní prodej motorových olejů prověřené značky ELF – pravidelné dodávky olejů
Velkoobchodním prodejem i dodávkou kvalitních motorových olejů značky ELF se zabývá společnost MERLIN-PLUS s.r.o. se sídlem v Hruškách u Břeclavi na Jižní Moravě.
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Ubytování pro cyklisty s úschovnou kol a napojením na cyklostezky
Útulné a stylové ubytování vhodné pro cyklisty naleznete v penzionu „Rezidence Zvon“. Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma disponuje úschovnou kol a umožňuje napojení na cyklotrasy.
Malebná obec Pracejovice v Jihočeském kraji
Naše obec se nachází nedaleko města Strakonice a je tvořena dvěma částmi, a to Pracejovicemi a Makarovem. Pyšníme se téměř 350 obyvateli a bohatou občanskou vybaveností.
Dodavatel diagnostického zařízení a nejrychlejších PCR testů
Rychlé testovací PCR sady na určení onemocněné Covid 19, genetické a virologické zařízení a testy pro mikrobiologické laboratoře od společnosti BAG Diagnostics GmbH.
Spoření Studium + – myslíme na vaši budoucnost a budoucnost vašich dětí
Penzijní spoření na míru, skvělé spořící produkty, sjednání spořící smlouvy online, telefonicky nebo na pobočce, spoříme s vámi – penzijní společnost České spořitelny.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Nejlepší přírodní mast na atopický ekzém na českém trhu
Přírodní masti ověřené uživateli, e-shop s přírodní kosmetikou založenou na mnohaletých zkušenostech s atopickým ekzémem, internetový prodej bio přírodní masti.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Čištění podlahového topení, topných systému, údržba, proplachovací kompresor
Zlepšíme výkon Vašeho podlahového topení a topného systému a to vše provedeme proplachovacím kompresorem, topné tělesa a systémy Vám budeme i trvala udržovat.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Šicí dílna dodávající komponenty pro automobilový průmysl
Šité automobilové díly od české společnosti, český dodavatel šitých opěrek, područek a sedadel pro automobilový průmysl, kvalitní česká galanterie, prodej batohů, kabelek a panských tašek.
Centrální vysavače pro průmysl i rodinné domy
Nabízíme centrální vysavače a další techniku od české společnosti EKO-ŠIMKO s.r.o. z Náchodu.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod