Aktuální microsite

Prodej jehňat a skotu a zemědělská činnost na polích a loukách od Eko farmy Szance
Eko farma Szance z Mostu u Jablunkova v okrese Frýdek Místek nabízí kompletní zemědělské služby od práce na polích a loukách po svozy dřeva a údržbu silnic v zimě.
Jídlo do jídelních a lůžkových vozů a cateringové služby od JLV, a.s. Praha
Společnost JLV, a.s. z Prahy nabízí již přes padesát let jídlo na cesty do jídelních a lůžkových vozů, catering, gastro a retail provozovny k nimž patří třeba i Burger King.
JLV, a.s.
Květinové vazby a ručně vyráběná česká keramika a sklo v Květinářství Lilie
Široký výběr květin od květin čerstvých řezných po květiny v pevných obalech a květinové vazby pro Vás má v sortimentu zboží Květinářství Lilie v Rožnově pod Radhoští.
Na ochutnávky a degustace vín zavítejte do našeho vinařství
Spojte příjemné s užitečným a zavítejte do našeho vinařství VINO HORT v Dobšicích na Znojemsku, kde ochutnáte vynikající vína a zároveň se dozvíte další informace.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Pokládka umělého trávníku kolem bazénu - umělá tráva má přirozený vzhled, bezpečný povrch bez nutnosti údržby
Podlahové studio Pavel Bradáč - EFEKT doporučuje kolem bazénu pokládku umělého trávníku, který má přirozený vzhled, je bezpečný a bez údržby. Naši prodejnu najdete v Kunovicích u Uherského Hradiště.
Kremace s obřadem ve smuteční síni nebo v kostele, kremace bez obřadu
O kremaci zesnulých včetně důstojného rozloučení ve smuteční síni nebo v kostele, ale také o kremaci bez obřadu. se postará Pohřební službě Leoš Janči v Hustopečích.
Pohřební služba Hustopeče
Špičkové stroje pro krájení či porcování masa značky I – CUT 11
Špičkové stroje pro krájení a porcování masa značky I – CUT 11 pro vás zprostředkovává firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež je výhradním dovozcem i jiné techniky pro zpracování masných výrobků.
Mzdová agenda, vedení mezd, kompletní zpracování mezd, dohled daňových poradců
Kompletní zpracování, vedení mezd, mzdovou agendu, stálý dohled daňových poradců, 100% záruku a mzdy zpracované vždy včas Vám zajistí firma BELL consulting s.r.o. v Brně.
BELL consulting s.r.o.
Renovace bytů včetně vyklízecí práce včetně odvozu Brno a okolí
Renovace bytů od firmy Seniorservis Brno. Uvítáte při změně nájemníků. Kompletně připravený, čistý byt pro předání novým nájemníkům. Práce jsou provedeny za velmi krátký čas.
Výroba a prodej kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku, sériová i kusová výroba
Společnost Kovokonstrukt s.r.o. se již od roku 1996 zabývá výrobou a prodejem kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku. Kovové držáky vyrábíme nejen sériově, ale také kusově.
Kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce, stavebně instalační práce
Dušan Plaček již od roku 1996 nabízí svým zákazníkům kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce (instalace vody, odpadu, plynu, topení, tepelná čerpadla) a také stavebně instalační práce.
Výroba razítek na míru dle přání zákazníka, razítka samonamáčecí, dřevěná, ozdobná, formální
Společnost Jana Holatová se sídlem v České Lípě se zabývá výrobou razítek. Tradice výroby razítek je v této rodině již od roku 1920. Vždy vyrábíme razítka na míru dle přání zákazníka.
Stavební firma, rekonstrukce, přestavby, bourací práce, ostatní stavební práce, dozorování staveb
Stavební firma EVMAT stavby s.r.o. se již více než 15 let zabývá rekonstrukcemi, přestavbami, výstavbou, bouracími pracemi, ostatními stavebními pracemi i dozorováním staveb na území celé ČR.
EVMAT stavby s.r.o.
NON-STOP odtahová služba Blansko, odtah osobních i užitkových vozidel, uskladnění, likvidace vraků
Odtahová služba Zdeněk Nezval se sídlem v Blansku poskytuje odtah osobních i užitkových vozidel za bezkonkurenční ceny. Odtahujeme vozidla do hmotnosti 2,5 tuny a zajišťujeme NON-STOP služby.
Půjčovna montážních plošin Dvůr Králové nad Labem - práce ve výškách do 13 metrů
V naší půjčovně montážních plošin zvládnete práci ve výškách až do 13 metrů, kloubové či nůžkové plošiny půjčujeme na vratnou kauci.
Penzion Herbenka – ubytování v soukromí v klimatizovaných pokojích se snídaní v ceně
Penzion Herbenka v Hustopečích poskytuje všem návštěvníkům Jižní Moravy klidné ubytování v soukromí v příjemném prostředí. Zajistíme Vám ubytování v klimatizovaných pokojích se snídaní.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Široký výběr náhradních dílů pro nápravy osobních i nákladních vozidel
Společnost AUTOLA, s.r.o. z Třebíče poskytuje velký výběr náhradních dílů nejen pro nápravy osobních a nákladních vozů. Díly lze objednat i přes e-shop.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Profesionální projektanti zaručují nejlepší řešení pro vaši stavbu
V ateliéru DISprojekt s.r.o. působí jen profesionální projektanti, kteří se postarají o řešení Vaší stavby, ať už jde o obytné nebo komerční stavby v okolí Žďáru nad Sázavou nebo Velkého Meziříčí.
DISprojekt, s.r.o.
Oprava, servis, ověřování, kalibrace silniční váhy, autováhy
Opravu, servis, ověřování i kalibraci silničních vah a autovah Vám poskytne společnost TENZONA s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na průmyslové váhy.
TENZONA s.r.o.
Náhradní díly, servis zemědělské techniky, strojů Gregoire Besson, Manitou
AGRIOLA Polešovice z okresu Uherské Hradiště poskytuje servis zemědělské techniky Gregoire Besson, Manitou, Monosem, Landini a dodává náhradní díly na tyto stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Rychlé otevření zabouchnutých dveří bytu, auta, garáže, chat bez starostí
Otevření zabouchnutých dveří bytu, auta, garáže i chat pro vás zajistí rychle a bez starostí v okolí Ostravy firma Zámečnictví Karel Bartoš.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Veterinární klinika s dlouholetou tradicí Plzeň – ošetření psů, koček a koní
Zvěrolékař a veterinární klinika Plzeň, veterinární služby pro zvířata v Plzeňském kraji, profesionální služby pro zvířecí mazlíčky v klinice, ošetření psů, koček a koní – Klinika Kleisslova Plzeň.
Výroba chlebíčku - obložené chlebíčky z vlastní výroby, možnost objednání i na oslavy
Obložené chlebíčky z vlastní výroby Vám připraví Kavárna Dolce Vita Opava - rychle a s možností objednání na oslavy.
Kavárna Dolce Vita Opava
Pamětní desky - poctivá výroba na míru a dlouholetá životnost kamene
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se postará o výrobu pamětní desky z přírodního i umělého kamene dle Vašich požadavků a představ. Na míru Vám vyrobíme klasické i atypické pamětní tabule.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla
SKLOSERVIS-BROD s.r.o. je sklenářství s dlouholetou historií. Vyrábíme skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla.