Aktuální microsite

Květinářství, prodej řezaných květin, pokojové květiny, květinové vazby, dárkové předměty
Květiny Lenka Skořepová nabízí květinové, narozeninové, svatební a smuteční vazby. Vybírat můžete také z pokojových květin, květinových sadeb, dárkových předmětů, dekorací i keramiky.
Vedení účetnictví, zpracování daňové evidence - inovace, zjednodušení, úspora
Společnost Dúopam s.r.o. Vám poskytuje služby v oblasti vedení účetnictví a zpracování daňové evidence. Navrhneme inovace, zjednodušení i možnou úsporu ve vedení účetnictví.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Veterinární klinika - špičkový chirurgický sál pro veterinární účely
Veterinární kliniku MVDr. Nytry se špičkovým operačním sálem hledejte v Ostravě-Porubě, kde poskytujeme komplexní péči o vaše mazlíčky. Disponujeme moderním chirurgickým sálem pro veterinární účely.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Ubytování v penzionu s úschovnou kol – spojení cyklistiky a dovolené
Pokud hledáte ubytování, kde si budete moci kola uschovat, pak je pro Vás správnou volbou ubytování s úschovnou kol Restaurace & Penzion U Fandy v Šatově u Znojma.
Bezpečné koupelnové svítidlo, eshop - světlo stropní, nad zrcadlo i nástěnné
Světla stropní, nad zrcadlo i nástěnná, která jsou vhodná pro použití v koupelnách, dodává společnost Elma - Ing. Pavel Nováček. Bezpečná svítidla pro váš domov vyberete jednoduše na našem eshopu.
Podlahové, tyčové, ruční nebo robotické vysavače pro čistou domácnost i firmu, eshop
Při úklidu je našim nejlepším spojencem vysavač. Podlahové, tyčové, ruční i robotické si vyberete v eshopu firmy AK elektro. Využití naleznou v domácnostech i firmách.
AK elektro, s.r.o.
Certifikace QMS, EMS, BOZP – provádění odborných auditů
Prověřený certifikační orgán, certifikační společnost Olomouc, provádění auditů v oblasti kvality, environmentu a bezpečnosti, posouzení způsobilosti v různých oblastech, certifikační orgán Olomouc.
Notářské služby Teplice – právní pomoc v různých oblastech
Poskytování služeb v oblasti právních úkonů, notářské služby pro fyzické i právnické osoby, notářská kancelář Mgr. Martina Paluse v Teplicích.
Opravy a renovace čalounění starých kusů nábytku
Opravy čalounění a renovaci čalouněného nábytku svěřte do rukou čalounické dílny Tradicional. Vrátíme lesk zašlému a starému kusu nábytku.
Sanační a izolační služby Kolín – vše pro vaše vlhké zdivo
Sanační služby a izolace, ozdravení zdiva, zpevňování zdiva pomocí různých směsí, injektáže malých i velkých ploch, poradenské služby v oblasti izolace a vysoušení.
Útulný penzion uprostřed Lednice – krásné místo pro Vaši dovolenou
Ubytování uprostřed Lednicko-valtického areálu, skvělý penzion pro dovolenou na jižní Moravě, ubytování pro páry i rodiny v Lednici.
Penzion Harmony s.r.o.
Mobilní aplikace pro digitalizaci kontrol upřesní a zvýší kvalitu distribuce letáků
Mobilní aplikace určená kontrolorům, kterou zavedla společnost Česká distribuční k.s., pomáhá urychlit a zpřesnit vyhodnocení kontrol a tím zvýšit kvalitu distribuce.
Vyřízení dotace pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám – dodávky i montáže
S vyřízením dotací pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám, i s jejich realizací, Vám pomůže firma Dotace pro rodinné domy Roman Lupík v okolí Frýdku, Ostravy i Nového Jičína.
Dotace Roman Lupík
Obec Nivnice láká turisty Nivnickou riviérou, horskou turistikou a lidovými obyčeji
Obec Nivnice leží nedaleko města Uherský Brod v části zvané jako Moravské Slovácko a na jižní a východní straně je obklopena pohořími Bilých Karpat a Velkého Lopeníku.
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Dodávka a servis pneumatických zařízení, servopneumatických pohonů, chapadel i manipulátorů FESTO
Návrh pneumatických řešení na míru, dodávka, montáž i servis servopneumatických pohonů, chapadel a manipulátorů FESTO zajistí společnost EKOSYS, s.r.o. v Ostravě.
Obec Králova Lhota, Královehradecký kraj
Obec Králova Lhota se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou, Královehradecký kraj.
Bezpečné vytápění -  montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavba komínů
Pokud chcete bezpečnost při vytápění, obraťte se na společnost Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s. r. o. ze Znojma, která Vám zajistí montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavbu komínů SCHIEDEL.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Květinářství, řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadba, dušičková vazba, adventní svícny, hnojiva, postřiky
Firma květinka Blanka s.r.o. se sídlem v okrese Plzeň provozuje květinářství, ve kterém pořídíte řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadbu, dušičkovou vazbu a také adventní svícny.
Výroba a distribuce nealkoholických nápojů ZON, sirupy bez konzervantů a umělých barviv
Sirupy bez konzervantů a umělých barviv, nealkoholické nápoje vyrábí a distribuuje firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Neváhejte a ochutnejte nealkoholické nápoje ZON i vy!
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami - půjčovna, pronájem
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami, vysokou terénní dostupností a stabilitou - půjčovna, pronájem od firmy AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Design studio, architektonické návrhy a realizace interiérů a exteriérů restaurací, hotelů i kanceláří
Zajímavé interiérové i exteriérové řešení Vašeho projektu Vám navrhne firma NAZCA, s. r. o. z Bystřice, okres Frýdek-Místek. Dodáme Vašemu bydlení, obchodu i kanceláři potřebný šmrnc.
Prodej nové i použité manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky VZV
Prodej a dodávku nové i použité manipulační techniky renomovaných značek, vysokozdvižných vozíků, VZV a jiné skladové a manipulační techniky poskytuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.