Aktuální microsite

Výroba a montáž plastových oken a dveří na míru včetně doplňků, zaměření, demontáž, servis, poradenské služby
Společnost H-TERM s. r. o. se specializuje na výrobu a montáž plastových oken a dveří. Okna a dveře vyrábíme přesně na míru dle přání zákazníka, a to v téměř neomezených rozměrech a tvarech.
Sportovní agentura, lední hokej, příprava pro hokejisty, hokejové turnaje
Nadstandardní a špičkový servis pro hokejisty poskytuje sportovní agentura Sports Connect s.r.o.
Botulotoxin|Třinec, odstranění vrásek, snížení pocení
Aplikací Botuloxinu, který pomáhá s odstraněním vrásek až na 15 měsíců či s nadměrným pocením, se zabývá PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE v Třinci. Výsledky je možné pozorovat již po pár dnech.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Stavební práce a zednické práce - od bourání po vymalování či izolační práce
Stavební práce a zednické práce v Hradci Králové pro Vás zařídí společnost pana Roberta Tuleje, která Vám pomůže nejen se stavením, ale i bouráním nebo Vám pomůže vymalovat.
Domov pro seniory a osoby zdravotně postižené - Domov Zátiší s.r.o. v Praze Úvaly
Domov Zátiší s.r.o. v Úvalech v Praze poskytuje sociální služby a péči pro osoby zdravotně postižené a seniory, kteří potřebují pomoci s každodenními úkony a činnostmi.
Tradiční čínská medicína jako cesta ke zdraví a rovnováze v organismu - MUDr. Josef Maček
Tradiční čínská medicína v podání MUDr. Josefa Mačka Vám pomůže se zdravotními potížemi. Léčit s ní můžete astma, Crohnovou nemoc, neplodnost i migrénu.
Realizace a úprava zahrady od zkušených odborníků - Zahrady Kazda
Zahrady Kazda působí v Praze a okolí a poskytují zahradnické služby, které zahrnují veškerou realizaci a úpravu zahrad, travnatých ploch, úpravu dřevin a další zahradnické práce.
Vodní prvky na zahradu – okrasné nebo koupací zahradní jezírka, přírodní biotopy Lednice
Zpříjemněte si pobyt na zahradě malebně vypadajícími zahradními jezírky. Vodní prvky, jako jsou zahradní jezírka nebo přírodní biotopy, realizuje v okolí Lednice Zahradní centrum Morávkovo.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Kamenická výroba, kamenictví, kuchyňské a koupelnové desky, dlažby, obklady
Společnost Kamenictví Douša s.r.o. se zabývá především zpracováním přírodního kamene. Dodáváme a montujeme kuchyňské a umyvadlové desky, dlažby, obklady i hřbitovní architekturu.
Kamenictví, kamenické práce, výroba pomníků, rekonstrukce hrobů, renovace pomníků - Ostrava
Kamenické práce v Ostravě nabízí pan Pavel Pokorný. Nabízíme zhotovení nových pomníků, rekonstrukci hrobů, renovaci pomníků a nápisů, sekání a pískování písma.
Realizace interiérů na klíč, včetně grafických návrhů a výroby nábytku, 3D vizualizace, autorské návrhy, originální design
Blanka Karhanová se zabývá realizací interiérů na klíč. Součástí našich služeb jsou grafické návrhy ergonomického a funkčního rozložení místnosti, 3D vizualizace, dispoziční řešení a výroba nábytku.
Výroba betonových plotů, betonových a okrasných prvků Frýdek-Místek, široký sortiment dlažeb, obrubníků, prvků pro odvodnění aj.
Firma Škvára Produkt s.r.o. se již od roku 1992 zabývá výrobou především betonových plotů a také betonových a okrasných prvků. Sídlíme ve vlastních výrobních prostorách ve Frýdku-Místku.
ŠKVÁRA produkt, s.r.o. betonové ploty
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Lakovaná dvířka T.lacq - velký výběr tvarů frézování dvířek, kvalita lakování
Firma Trachea a.s. z regionu Zlínský kraj je největší výrobce nábytkových dvířek v ČR. Novinkou v produkci jsou lakovaná dvířka T.lacq, jejich předností je kvalita lakování a výběr tvarů frézování.
Hloubkové, strojové čištění dřevěné terasy, fasády jako prevence proti špíně, růstu mechu, hub
Společnost Čištění fasád Zlín se specializuje i na strojové čištění dřevěné fasády a terasy. Pravidelnou údržbou zabráníte růstu mechu, hub i špíně. Působíme hlavně v okolí Zlína, Brna a Olomouce.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Strojové omítání kvalitní štukovou omítkou ušetří čas i peníze - IL stavební, s.r.o.
Společnost IL stavební, s.r.o. z Prahy se zabývá strojním omítáním pomocí kvalitních štukových omítek, ale pomůže i s pokládkou dlažby nebo zateplením fasád.
Točená a kopečková zmrzlina, ledová tříšť a domácí limonáda v Zmrzlina POLI
Cukrárna Zmrzlina POLI v Týnci nad Vltavou Vás v létě schladí svou skvělou točenou nebo kopečkovou zmrzlinou, ledovou tříští či domácí limonádou.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Stavební a úklidové práce - rekonstrukce, stavby na klíč nebo oprava fasád domu
Společnost ETERNIS Profi s.r.o. z Prahy se zabývá stavebními a úklidovými prácemi. Udělá pro Vás rekonstrukci domu či bytu nebo opraví fasád či položí dlažbu.
Ubytování v pensionu nebo v kempu s chatkami a restaurací v Pension&Camping Český Ráj
Pension&Camping Český Ráj leží v srdci Českého Ráje a poskytuje komfortní ubytování v penzionu nebo kempu v útulných chatkách nebo pro vlastní stany a karavanech.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Zámečnické a svářečské práce, NON-STOP pohotovost, montáž bezpečnostních zámků a kování, havarijní opravárenské služby
Zámečnictví Martin Jakubec provozuje již mnoho let v Jičíně v Královehradeckém kraji zámečnictví. Provádíme zámečnické a svářečské práce a současně nabízíme také NON-STOP pohotovost.