Aktuální microsite

Kamenictví, kamenické práce, výroba pomníků, rekonstrukce hrobů, renovace pomníků - Ostrava
Kamenické práce v Ostravě nabízí pan Pavel Pokorný. Nabízíme zhotovení nových pomníků, rekonstrukci hrobů, renovaci pomníků a nápisů, sekání a pískování písma.
Realizace interiérů na klíč, včetně grafických návrhů a výroby nábytku, 3D vizualizace, autorské návrhy, originální design
Blanka Karhanová se zabývá realizací interiérů na klíč. Součástí našich služeb jsou grafické návrhy ergonomického a funkčního rozložení místnosti, 3D vizualizace, dispoziční řešení a výroba nábytku.
Výroba betonových plotů, betonových a okrasných prvků Frýdek-Místek, široký sortiment dlažeb, obrubníků, prvků pro odvodnění aj.
Firma Škvára Produkt s.r.o. se již od roku 1992 zabývá výrobou především betonových plotů a také betonových a okrasných prvků. Sídlíme ve vlastních výrobních prostorách ve Frýdku-Místku.
ŠKVÁRA produkt, s.r.o. betonové ploty
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Lakovaná dvířka T.lacq - velký výběr tvarů frézování dvířek, kvalita lakování
Firma Trachea a.s. z regionu Zlínský kraj je největší výrobce nábytkových dvířek v ČR. Novinkou v produkci jsou lakovaná dvířka T.lacq, jejich předností je kvalita lakování a výběr tvarů frézování.
Hloubkové, strojové čištění dřevěné terasy, fasády jako prevence proti špíně, růstu mechu, hub
Společnost Čištění fasád Zlín se specializuje i na strojové čištění dřevěné fasády a terasy. Pravidelnou údržbou zabráníte růstu mechu, hub i špíně. Působíme hlavně v okolí Zlína, Brna a Olomouce.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Strojové omítání kvalitní štukovou omítkou ušetří čas i peníze - IL stavební, s.r.o.
Společnost IL stavební, s.r.o. z Prahy se zabývá strojním omítáním pomocí kvalitních štukových omítek, ale pomůže i s pokládkou dlažby nebo zateplením fasád.
Točená a kopečková zmrzlina, ledová tříšť a domácí limonáda v Zmrzlina POLI
Cukrárna Zmrzlina POLI v Týnci nad Vltavou Vás v létě schladí svou skvělou točenou nebo kopečkovou zmrzlinou, ledovou tříští či domácí limonádou.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Stavební a úklidové práce - rekonstrukce, stavby na klíč nebo oprava fasád domu
Společnost ETERNIS Profi s.r.o. z Prahy se zabývá stavebními a úklidovými prácemi. Udělá pro Vás rekonstrukci domu či bytu nebo opraví fasád či položí dlažbu.
Ubytování v pensionu nebo v kempu s chatkami a restaurací v Pension&Camping Český Ráj
Pension&Camping Český Ráj leží v srdci Českého Ráje a poskytuje komfortní ubytování v penzionu nebo kempu v útulných chatkách nebo pro vlastní stany a karavanech.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Zámečnické a svářečské práce, NON-STOP pohotovost, montáž bezpečnostních zámků a kování, havarijní opravárenské služby
Zámečnictví Martin Jakubec provozuje již mnoho let v Jičíně v Královehradeckém kraji zámečnictví. Provádíme zámečnické a svářečské práce a současně nabízíme také NON-STOP pohotovost.
Obec Krchleby - Olomoucký kraj, výlety na běžkách, trasy pro cyklisty, turistické trasy
Obec Krchleby se jsou malou zemědělskou lokalitou ležící asi 8 km od Mohelnice a 11 km od Zábřehu na Moravě v okrese Šumperk v Olomouckém kraji. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1273.
Komunikační agentura, reklamní činnost, mediální kampaně, online kampaně vč. fb, polygrafická výroba
Společnost MAYAK komunikační agentura Mgr. Marie Vedralové se již od roku 2005 zabývá reklamní činností. V rámci své činnosti realizujeme například mediální kampaně a online kampaně vč. fb.
Vozidlo jako nové – kompletní mytí vozidel, interiéru a exteriéru a mokré čištění
Společnost AUTO TICHÝ s. r. o. z Ostravy se postará o kompletní mytí Vašeho vozidla, čištění interiéru a exteriéru nebo o mokré čištění, k dispozici je online rezervace.
Zásněžky Plastiplot - protisněhový plastový plot jako účinná bariéra proti tvorbě závějí
Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic u Zlína vyrábí zásněžky Plastiplot - jde o protisněhový plastový plot, který funguje jako účinná bariéra proti tvorbě závějí.
Komplexní pohřební služby po celé ČR, v Evropě a celosvětově, zajištění převozu v ČR i v zahraničí, NON-STOP informace
Pohřební ústav AURIGA spol. s r.o. zajišťuje komplexní pohřební služby po celé ČR a také pro pohřební ústavy v Evropě a celosvětově, vč. zajištění převozu zesnulých nejen v ČR, ale také v zahraničí.
Vybavení prodejen a pokladní systémy, které přispívají bezproblémovému chodu obchodu
Veškeré potřebné vybavení pro zajištění pohodového chodu Vašich prodejen, včetně spolehlivých pokladních systémů naleznete u společnosti UNIPROX, spol. s.r.o., sídlící v Brně.
Velkoobchod s širokým výběrem osobních ochranných pracovních pomůckek Tábor
Jsou povolání, kde se při jejichž výkonu se neobejdete bez ochranných osobních pracovních pomůcek. Navštivte velkoobchod společnosti TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, kde naleznete jejich široký výběr.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
Přístřešky, terasy, zábradlí a oplocení z hliníkových profilů
Stavíte nový dům či firemní objekt? Chcete mít moderní, bezúdržbové a stále krásné oplocení? Toužíte po designovém zábradlí, terase či přístřešku? Vše vám zajistí naše firma Guardi CZ - Radek Holusek.