Aktuální microsite

Bazar vzv, použité vysokozdvižné vozíky, použitá manipulační technika
Použitou a bazarovou manipulační techniku, VZV a skladovou techniku nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně. Nakupujte manipulační techniku levně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Výkup starého vozu, bouraného auta, autovraku - zajistíme odtah
Společnost Autovrak Zlín provádí výkup starých vozidel v hotovosti. Kontaktujte nás a domluvíme se na ceně starého vozu, bouraného auta i autovraku. Platíme v hotovosti. Odtah zajistíme po celé ČR.
Nákladní zouvačky pneu na nákladní auta, autobusy, zemědělské a stavební stroje
Nákladní zouvačky pneu značky Hofmann od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová, prodejna Praha. Na nákladní auta, autobusy, zemědělské a stavební stroje
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Výroba, prodej střešních a stěnových trapézových plechů - pro střechy a opláštění fasád
Výrobu a prodej trapézových plechů v mnoha barevných variantách zajistí společnost STATO střechy ze Zlínska. Střešní a stěnové trapézové plechy se hodí na střechy a opláštění fasád budov.
Firemní akce v moravském vinném sklípku s občerstvením a degustací vína
Pozvěte své kolegy na firemní akci do moravského vinného sklípku. Vinný sklípek Herbenka v Hustopečích se postará o občerstvení i přísun vína po celou dobu události.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Elektroinstalace - montáž, instalace, servis a údržba
Firma Furch Jiří se zabývá montáži, instalací, servisem a údržbou elektrických zařízení, strojů a hromosvodů. Poskytneme Vám kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce v Opavě a okolí.
Bramborové spirálky - prodej strojů a obalů
Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí. Firma CORNiCO Company s.r.o. se zabývá prodejem strojů a příslušenství na výrobu bramborových spirál a spirálek.
CORNiCO Company, s.r.o.
Novinka – DSE-HIE: Zesilovač kompatibilní s budoucími standardy, vyhovující EHEDG
Již 70 let se zaměřujeme na snímaní síly či jiných fyzikálních veličin, digitální vyhodnocovací zařízení či fóliové tenzometry a jejich příslušenství. Jsme výhradním zástupcem společnosti HBK GmbH.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Grafické služby pro firmy a prodej přes eshop - reklamní kšiltovky, trička, originální plakáty s tématikou rallye
Společnost Rallye design s.r.o. Zlín poskytuje grafické služby pro firmy. Na zakázku navrhneme a dodáme reklamní kšiltovky, trička, plakáty a další tiskoviny.
Štěrk, písek, kamenivo, struska - prodej stavebního materiálu
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje na Opavsku prodej štěrku, štěrkopísků, písku, zeminy, ornice, drceného kameniva a strusky.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Velkoobchodní prodej nákladních pneu a disků, uskladnění, likvidace i opravy pneumatik
Na velkoobchodní prodej nákladních pneumatik předních světových značek a disků, dále na jejich uskladnění, likvidaci, opravy i výměnu se zaměřuje společnost GPD a.s. v Jihlavě na Vysočině.
Obec Staré Sedliště, okres Tachov, Plzeňský kraj
Obec Staré Sedliště leží jihovýchodně od Tachova v Plzeňském kraji. Obcí prochází cyklotrasy i turistické trasy.
Privatizace bytového fondu, poradenství, konzultace, výkup a prodej bytů před privatizací
Společnost Investiční a Stavební s.r.o. se sídlem v Brně se zabývá poradenstvím a konzultací v oboru privatizací privatizací bytového fondu, výkupem a prodejem bytů před privatizací.
Výroba koupelnových a kuchyňských pracovních desek z  umělého, přírodního kamene
Pracovní desky z přírodního a umělého kamene, vyrábí Kamenictví Petr Švardala z Prostějova. Dodáváme kvalitní desky do koupelen i kuchyní. Působíme v okolí Prostějova, Šternberku a Přerova.
Firma Agromarma, rostlinná výroba, pěstování obilovin, olejnin, pšenice, slunečnice, ječmen
Firma Agrofarma se sídlem v Kostelní Lhotě se zabývá rostlinnou výrobou a soustředí se na pěstování obilovin a olejnin. Dále zajišťuje sklizeň pšenice, slunečnice, ječmene a dalších plodin.
Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI - český výrobek, který se vám přizpůsobí
Pořiďte si na svou zahradu či terasu samonosnou bioklimatickou pergolu ARTOSI - český výrobek vyvinutý s důrazem na přesnost, který se vám přizpůsobí od společnosti ISOTRA z Opavy nedaleko Ostravy.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Modely autíček všech světových značek – limitované edice
Modely autíček všech světových značek zpracované v nejvyšší kvalitě s důrazem na detail nabízí v limitovaných edicích společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy.
Výroba na ohraňovacím lisu - CNC ohraňování plechů na Vysočině
Profesionální služby v oblasti výroby a ohýbání plechů na výkonných CNC strojích pro Vás po celém kraji Vysočina poskytuje Moravsko Budějovická společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Pájení a žíhání trubek, nerezových materiálů a komponentů pro automobilový průmysl
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení v lineární peci s uzavřeným prostorem. Naše lineární pec je především vhodná pro trubky, nerez materiál a automobilové komponenty.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Osobní ochutnávka, degustace exkluzivních vín z celého světa u Vás doma
Jste milovníkem vína a rádi poznáváte nové chutě? Domluvte si osobní ochutnávku (degustaci) exkluzivních vín z celého světa u Vás doma. Společnost NIER FINE WINES z Olomouce vám vše zajistí.
NIER FINE WINES s.r.o.
Lesnické služby pro obce i občany, kácení stromů, prodej palivového dřeva
Údržbu zeleně, rizikové kácení stromů či lesnické práce včetně těžby dříví Vám zajistí společnost Jan Stuchlík - Lesnická činnost z Háje ve Slezsku. Garantujeme Vám profesionální a poctivý přístup.
Jan Stuchlík - Lesnická činnost
Opravy, servis traktorů ZETOR Velim
Svým zákazníkům zajistíme opravy traktorů ZETOR Velim, malotraktor i přívěsů, provádíme generální opravy traktorů i motorů Zetor.
Nabízíme dělení plechů z vlastního materiálu, nebo materiálu zákazníka
Provádíme kvalitní dělení plechů technologií Kjellberg - Výpalky z plechů slouží pro dokonale přesnou výrobu - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové