Aktuální microsite

Prodej bezpečnostních postrojů potřebných pro práci ve výškách a také tlumičů pádů KRATOS
Bezpečnostní postroje pro práci ve výškách, tlumiče pádu, karabiny, vázací popruhy a mnohem více komponentů pro zajištění osob najdete na e-shopu či na prodejně společnosti Pavlínek s.r.o. v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Rolovací garážová vrata - montáž bez stavebních úprav do každého otvoru
Rolovací garážová vrata jsou vhodná do nové i původní garáže, bez stavebních úprav lze provést montáž do každého otvoru. V regionu Uherské Hradiště, Zlín, Přerov Vám je dodá firma ČERNÍK s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Hudební kapela, skupina Infinity - koncerty pro obce, města, hudba na firemní akce
Hudební kapelu Infinity z regionu Zlín můžete znát jako předskokany skupiny Reflexy, organizuje však mnoho vlastních akcí i koncerty, které pořádají obce či města i firemní akce.
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Specialisté na tisk Praha – výrova vizitek, letáků, knih a časopisů
Specialisté na tisk ve firmě Tomos Praha a.s. nabízí výrobu veškerých tiskovin, letáků, časopisů, vizitek, knih, novoročenek včetně grafického návrhu, laminace a jiných technik.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Osazování studní a jímek čerpadly Praha
Montáž závlahových systémů a čerpadel, dodávka a instalace čerpadel na studně a dešťové jímky, realizace závlah trávníků a zahrad společností Š & Z – sdružení, Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, autodoprava, kamionová přeprava, logistika, spedice, přepravní služby
Společnost JS Trans logistic, s.r.o. nabízí služby vnitrostátní a mezinárodní autodopravy, včetně kompletních služeb. Firma se také specializuje na přepravu do zemí Beneluxu a Velké Británie.
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen
Prodej a servis vozů značky Volkswagen, nové i ojeté automobily, různé modely, autoservis, pneuservis a další najdete u firmy INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Posuvné samonosné brány na kolejnicích s montáží i s pozáručním servisem
Jedinečnou kvalitou a moderním estetickým řešením jsou posuvné samonosné brány na kolejnicích firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče. Postaráme se o dodávku, montáž i pozáruční servis.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Výprodej kusových, metrových koberců - sleva 30% na koberce Zlín
Prodejna podlahových krytin FRANC Zlín aktuálně pořádá výprodej kusových i metrových koberců na prodejně ve Zlíně. Sleva na koberce je 30%.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Autoservis a pneuservis, obec Rybník v okrese Ústí nad Orlicí, kompletní opravy všech typů automobilů
Autoservis a pneuservis AUTO ESO - Jiří Svěrák se sídlem v obci Rybník v okrese Ústí nad Orlicí již více než 15 let provádí kompletní opravy všech typů automobilů.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Správná aplikace pomalu rozpustných tabletovaných hnojiv
Díky správné aplikaci pomalu rozpustných tabletovaná hnojiv se zvýší vaše pěstitelské úspěchy – jak a kdy tato hnojiva aplikovat, to Vám poradí výrobce pomalu rozpustných hnojiv, firma ECOLAB s.r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Komplexní a cenově dostupné cateringové služby - Catering levně a spolehlivě!
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje cenově dostupné cateringové služby nejen v Opavě, ale po celém Moravskoslezském kraji. Vše připravujeme z čerstvých surovin.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Oprava vozidel, autoservis, údržba vozů Kopřivnice, Nový Jičín
Opravu vozidel, autoservis i údržbu vozů realizuje společnost Lichnovský s.r.o., která nabízí komplexní služby pro motoristy v Kopřivnici nedaleko Nového Jičína.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Oprava, renovace, svařování plastů a nárazníků - snadno a za rozumnou cenu
Rychloservis, autoservis, autokarosárna. To je firma Autoskla Šenov Roman Hellstein! Zajistíme opravu, renovaci a svařování plastů nebo nárazníků. Vše snadno a za rozumné ceny v Ostravě i Havířově.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Závitové potrubní příslušenství Brno
Jste průmyslová společnost a hledáte kvalitního dodavatele příslušenství k trubkám? Tak neváhejte a kontaktujte prodejce nerezového sortimentu, a to naši společnost Italinox v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Novinka - ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV
Toužíte po novém autě? Chcete začít šetřit životní prostředí a toužíte po elektromobilu kvalitní české značky? Zakupte si novinku na trhu, a to ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV, od společnosti AUTO GOLDCAR, a.s.
Lešení a pojízdné hliníkové věže s dovozem pro jednodušší práci při stavbě
Pokud potřebujete ve stavebnictví, veřejných prostorech, průmyslu nebo při opravách lešení a pojízdné hliníkové věže, využijte služeb půjčovny Lešení v Ostravě, která Vám lešení doveze.
Mammární ambulance, ultrazvukové vyšetření chorob prsů
Mammární ambulance MUDr. Bohuslava Navrátila, patřící společnosti Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín, slouží k vyhledávání a sledování chorob prsů pomocí ultrazvukového vyšetření.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Letní projektová výuka v mateřské škole - prázdniny pro děti v Olomouci
Mateřská škola Kopretinka v Olomouci pořádá letní projektovou výuku pro děti - prázdniny 2023 plné zážitků v Olomouci můžou začít!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Montáž, kompletace a balení zboží do kartonových krabic, chráněná dílna
Firma Steeltec CZ s.r.o., která dlouhodobě spolupracuje s chráněnou dílnou ERGON, poskytuje montáž, kompletaci a balení zboží do kartonových krabic včetně infokarty, potisku, etikety a EAN kódů.
Steeltec CZ, s.r.o.