Aktuální microsite

Výroba ozubených a řetězových kol, hřídelí Pardubice, velkoobchodní prodej nepřerušen
Naše firma MATERIA s.r.o. z Pardubic provádí i zakázkovou výrobu ozubených a řetězových kol, hřídelí, apod..
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Umělecká kovářská a zámečnická výroba - originální doplňky, ploty, mříže nebo zábradlí
Umělecká kovářská a zámečnická výroba pod šikovnými rukami pana Tomáše Šťastného z Brna pro Vás vyrobí netradiční a originální kousky z kovu.
Zakázková strojírenská výroba - výroba manipulační techniky, strojů, specializovaných pracovišť
Společnost Slavata Intech s.r.o. z Prahy nabízí zakázkovou strojírenskou výrobu, projekci, montáž a servis manipulační techniky a speciálních pracovišť.
Obce Čím - cyklistické a turistické trasy, nádrž Slapy a výlet na Karlštejn
Obec Čím se nachází v okrese Příbram a můžete z ní vyrazit na krásné cyklo a turistické trasy, lovit ryby v nádrži Slapy nebo se podívat na Hrad Karlštejn.
Hotel Barborka - příjemné ubytování v apartmánech blízko přehrady Lipno
Hotel Barborka leží v obci Přední Výtoň v blízkosti přehrady Lipno a nabízí příjemné ubytování v pokojích a apartmánech pro turisty, cyklomilovníky nebo rodiny s dětmi.
Kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield vyráběné na zakázku
Pohodlí, elegance a luxusní vzhled – to jsou kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield, které na zakázku vyrábí firma Tradicional.
Rekonstrukce odvětrání budov Praha
Máte ve své budově nefunkční odvětrání vyvedeno na střeše? Má Váš objekt plochou střechu, která potřebuje zrekonstruovat? V tom případě se obracejte na profesionály – společnost Stop Problém, s.r.o.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Česká výroba klasických i moderních kuchyní a kuchyňských linek na míru, zakázku
Klasické i moderní kuchyňské linky a kuchyně české výroby na míru včetně 3D vizualizace a v různých barevných provedeních zajistí v okolí Znojma prodejna nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zakázková autolakovna - drobné opravy laku a lakování vozů a motocyklů
Drobné opravy laku a lakování vozů a motocyklů či drobné karosářské práce Vám zajistí Autolakovna BOSS z Brna, která se specializuje na lakování automobilů již od roku 1999.
Autolakovna BOSS Dušan Sedláček
Make up studio, denní a večerní líčení, svatební líčení, barvení obočí, vizážistický kurz
Make up studio Pure Up - Alice Kršíkové nabízí denní, večerní, extravagantní a svatební líčení. Nabízíme také úpravu obočí a individuální vizážistické kurzy.
Betonový plotový sloupek Hradec Králové - oplocení zahrad, hospodářských objektů, lesních ploch
Zajišťujeme výrobu vyztužených betonových plotových sloupků, které se skvěle hodí k oplocení zahrad, hospodářských objektů, lesních ploch a podobně.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Vystavujte své zboží bez oslnění díky antireflexnímu sklu
Zabýváme se výrobou antireflexních skel především pro vitríny, výlohy, muzea, stadiony a markýzy - nebo kdekoli jinde - AGC Fenestra a.s. závod Hradec Králové
Prodej bezpečnostních postrojů potřebných pro práci ve výškách a také tlumičů pádů KRATOS
Bezpečnostní postroje pro práci ve výškách, tlumiče pádu, karabiny, vázací popruhy a mnohem více komponentů pro zajištění osob najdete na e-shopu či na prodejně společnosti Pavlínek s.r.o. v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Rolovací garážová vrata - montáž bez stavebních úprav do každého otvoru
Rolovací garážová vrata jsou vhodná do nové i původní garáže, bez stavebních úprav lze provést montáž do každého otvoru. V regionu Uherské Hradiště, Zlín, Přerov Vám je dodá firma ČERNÍK s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Hudební kapela, skupina Infinity - koncerty pro obce, města, hudba na firemní akce
Hudební kapelu Infinity z regionu Zlín můžete znát jako předskokany skupiny Reflexy, organizuje však mnoho vlastních akcí i koncerty, které pořádají obce či města i firemní akce.
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Specialisté na tisk Praha – výrova vizitek, letáků, knih a časopisů
Specialisté na tisk ve firmě Tomos Praha a.s. nabízí výrobu veškerých tiskovin, letáků, časopisů, vizitek, knih, novoročenek včetně grafického návrhu, laminace a jiných technik.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Osazování studní a jímek čerpadly Praha
Montáž závlahových systémů a čerpadel, dodávka a instalace čerpadel na studně a dešťové jímky, realizace závlah trávníků a zahrad společností Š & Z – sdružení, Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, autodoprava, kamionová přeprava, logistika, spedice, přepravní služby
Společnost JS Trans logistic, s.r.o. nabízí služby vnitrostátní a mezinárodní autodopravy, včetně kompletních služeb. Firma se také specializuje na přepravu do zemí Beneluxu a Velké Británie.
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen
Prodej a servis vozů značky Volkswagen, nové i ojeté automobily, různé modely, autoservis, pneuservis a další najdete u firmy INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Posuvné samonosné brány na kolejnicích s montáží i s pozáručním servisem
Jedinečnou kvalitou a moderním estetickým řešením jsou posuvné samonosné brány na kolejnicích firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče. Postaráme se o dodávku, montáž i pozáruční servis.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Výprodej kusových, metrových koberců - sleva 30% na koberce Zlín
Prodejna podlahových krytin FRANC Zlín aktuálně pořádá výprodej kusových i metrových koberců na prodejně ve Zlíně. Sleva na koberce je 30%.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Autoservis a pneuservis, obec Rybník v okrese Ústí nad Orlicí, kompletní opravy všech typů automobilů
Autoservis a pneuservis AUTO ESO - Jiří Svěrák se sídlem v obci Rybník v okrese Ústí nad Orlicí již více než 15 let provádí kompletní opravy všech typů automobilů.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.