Aktuální microsite

Nerezové drtiče ovoce Vám zajistí dokonalé a kvalitní zpracování jablek i hrušek - prodej
Elektrické nerezové drtiče ovoce Shark Fruit Vám zajistí dokonalé a kvalitní zpracování nejen jablek, ale i hrušek. Na jejich prodej se specializuje firma Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče a Jemnice.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Výroba a montáž dřevěných konstrukcí a staveb, stavba krovů, dřevostaveb a dřevěnic. dodávka materiálu
Firma Jan Jašek se zabývá především výrobou a montáží všech typů dřevěných konstrukcí a staveb. Nabízíme také stavbu dřevostaveb a dřevěnic a dodávku materiálu dle přání zákazníka.
Prodej použitých nerezových Keg sudů a jejich opravy
Prodej použitých nerezových Keg sudů - velký výběr zprostředkuje zástupce Anna Petrová v Praze.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Průmyslová maziva a oleje pro pneumatické, hydraulické, převodové systémy
Velkoobchodním prodejem olejů a maziv pro penumatické, hydraulické, převodové a další systémy a soustavy dodává pro firmy a podniky se zabývá firma MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
Rekonstrukce, renovace a realizace bytových jader, koupelen a zednických prací Plzeň
Bydlíte v bytě s klasickým jádrem a už dlouho přemýšlíte o moderní rekonstrukci? Potřebujete zrenovovat koupelnu nebo provést menší opravy a práce všeho druhu?
Výměna brzdových destiček a kotoučů, oleje v motoru včetně filtru - profesionální  servis
Každé vozidlo si zaslouží profesionální servis. Odbornou výměnu brzdových destiček a kotoučů i výměnu oleje v motoru včetně filtru provádí společnost Opravny Telč.
Autoservis, pneuservis a STK v Telči Opravny Telč, a.s.
Podhrabové desky a patní kostky z betonu pro ploty z latí, kovových sítí i pletiva
Pro ploty stavěné z latí, kovových sítí či pletiva dodává firma ABC service s.r.o. ve Frýdku Místku podhrabové desky i patní kostky z betonu, díky kterým bude váš plot kvalitní, bezpečný a celistvý.
Konference, firemní akce a teambuldingy v prostředí zámeckého hotelu s ubytováním
Ideální a zároveň netradiční místo s historickým nádechem pro konání konferencí, firemních akcí či teambuldingy a s možností ubytováním na zámku - to je Hotel Zámek Valeč ve Valeči u Třebíče.
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Pracovní boty, holínky, polobotky – bezpečnostní a ochranná obuv mnoha druhů
Pohyb na pracovišti se stane příjemnější s obuví od Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. V nabídce naleznete mnoho druhů bezpečnostní a ochranné obuvi, holínky, polobotky a další pracovní boty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Pásové brusky na broušení kovových dílců a odlitků - prodej, výroba a vývoj
Vývojem, výrobou a prodejem pásových brusek určených k bezpečnému a ekonomickému broušení kovových dílců a odlitků se zabývá profesionál v oboru firma HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Tubusy pro přepravu větších dokumentů, kalendářů nebo výkresů - eshop
Chcete odeslat větší dokumenty, výkresy, kalendáře? Snadným způsobem jsou papírové tubusy od firmy Model Pack Shop Praha. Zajistí vám dokonalou ochranu proti natrhnutí. Zakoupíte snadno přes eshop.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Bowlingové koule, boty, oblečení a příslušenství seženete od  Vše pro bowling
Vše pro bowling je prodejna pro každého bowlingového nadšence. Najdete ji v Praze a můžete si vybrat ze širokého sortimentu zboží od bowlingových koulí až po jejich opravy.
Roznos reklamních letáků do schránek i o víkendu – využijte silný marketingový nástroj
Reklamní letáky velmi ovlivňují nákupní chování, proto Vám firma Česká distribuční k.s. poradí, jak nejlépe využít tento silný marketingový nástroj ve svůj prospěch – např. roznos letáků i o víkendu.
Měření dioptrií, zraku při koupi nových brýlí - vyšetření očí oční lékařkou
V Cairoo - oční optice si můžete domluvit přednostní termín pro vyšetření očí oční lékařkou. Měření zraku zajistí i provozovna Otrokovice. Měření dioptrií doporučujeme vždy při koupi nových brýlí.
Úprava, zvýšení podvozku, oprava, diagnostika motoru u vozů Chrysler, Jeep
U vozů Chrysler, Jeep provádíme v Autoservisu Dolina Kudlovice úpravy světel, blinkrů, karoserie, zvýšení podvozku, diagnostiku motoru i běžné opravy.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Elektromontáže, výroba rozvaděčů, projekce elektrických zařízení, servis a údržba rozvodů
Společnost Elektroservis Liberec s.r.o. se zabývá elektromontážemi, výrobou rozvaděčů, projekcemi elektrických zařízení a servisem a údržbou rozvodů.
Zednické, sádrokartonářské, malířské, tapetářské práce, pokládka obkladů a dlažeb, Praha
Firma SenBau s.r.o. se zabývá především zednickými pracemi. Součástí naší činnosti jsou také sádrokartonářské, malířské a tapetářské práce a pokládka obkladů a dlažeb, dle požadavku zákazníka.
Ekologická likvidace a svoz bioodpadu, dodávka dřevního materiálu, Plzeň, velkokapacitní kontejnery
Společnost Dřevotrans-K provádí ekologickou likvidaci a svoz biodpadu a také dodávky dřevního materiálu jako je biomasa (štěpky, piliny, hobliny, kúra, odřezky) především výrobcům plošných materiálů.
Opravy porouchaných vozidel včetně zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy
Složitější opravy porouchaných vozidel zajistí v okolí Prostějova Pneuservis Fiala. V případě dlouhodobější poruchy Vám zajistíme zapůjčení náhradního vozidla.
Pneuservis Fiala
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Povlak na dětský polštářek, dekorační polštářky – jednobarevné, digitální tisk, s dětskými motivy
Povlaky na dětské polštářky a dekorační polštáře pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz. Prodáváme povlaky s dětskými motivy, jednobarevné, dekorační i s digitálním potiskem.
Kompletní koordinace svatby na zámku nebo v Praze - svatební salon co zapůjčí i ušije šaty na zakázku
Svatební salon Dream Dress Kroměříž poskytuje služby svatební agentury. Koordinace svatby, šijeme svatební šaty na zakázku, nebo zapůjčíme. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.