Aktuální microsite

Výroba, velkoobchod stavební chemie, hobby výrobky - nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace v eshopu
Společnost SIGA, a.s. ze Zlínského kraje je výrobce produktů z oblasti stavební chemie, výroba zaměřena i na hobby výrobky pro domácnost. V sortimentu nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace, pěny.
Vinný sklípek s ubytováním Pavlov u Mikulova - rodinný penzion uprostřed Pálavy
Hledáte vinný sklípek s ubytování za přijatelnou cenu? Rodinný penzion Florián uprostřed Pálavy je ideálním prostředím pro toulky vinicemi a krásnou přírodou.
Betonové obklady Vaspo, z imitace kamene-do interiéru i exteriéru
Do interiéru i exteriéru je možné použít pro dekoraci betonové obklady z imitace kamene - Vaspo. Ve Zlíně je zakoupíte u firmy Stavebniny Bobál.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
CT vyšetření Vašeho psa nebo kočky - počítačová tomografie a operace
CZ vyšetření Vašeho psa nebo kočky si můžete nechat udělat na moderní veterinární klinice MVDr. Petra Johanidese, která disponuje moderním lékařským zařízením, které usnadní život Vašim miláčkům.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Prodej strojů na zpracování obilovin – aspiratéry, kontejnery na sypké hmoty
Výrobou a prodejem strojů a technologií sloužících ke zpracování obilovin, jako jsou aspiratéry a kontejnery na sypké hmoty, se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Kompletní pokrývačské práce – pokládka střešních krytin, hydroizolace, zateplení
Kompletní pokrývačské práce, počínaje hydroizolací a zateplením střech až po pokládku střešní krytiny, provádí v okolí Třebíče a Jaroměřic nad Rokytnou stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Rovnání rámů, nástaveb a náprav, rovnací stolice, kamerové měřící zařízení, Bystřice pod Hostýnem
Firma NHB-servis, spol. s r.o. se zabývá rovnáním rámů. Máme čtyři rovnací stolice na rovnání rámů, nástaveb a náprav (3ks BEE LINE a 1ks Black Hawk) a jednu rovnací stolici na rovnání kabin (Celete).
NHB-servis, spol. s r.o. Rovnání rámů za studena
Automaty na vodu a sodu - pravidelný pitný režim pro vaše zaměstnance
Automaty na vodu a sodu prodává a dodá profesionál ve svém oboru firma DELIKOMAT s.r.o. v Brně. Pravidelný pitný režim pro své zaměstnance v provozu či jídelně.
DELIKOMAT s.r.o.
Práce autojeřábem - autojeřábnické práce s dlouholetými zkušenostmi
Pokud hledáte firmu, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti autojeřábnických prací, tak je zde pro vás společnost REKOS Olomouc, která nabízí veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zámečnické práce – broušení, dělení, ohýbání materiálu
Zámečnické práce, jako je broušení, dělení či ohýbání materiálu provádí v Třebíči a jeho okolí rodinná firma Jaroslav Borůvka Zámečnictví.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Rámy, nápravnice pod motor pro všechny značky osobních vozidel – prodej i přes e-shop
Rámy – nápravnice pod motor pro všechny značky osobních automobilů prodává firma Autola z Třebíče. Nápravnice pod motor zakoupíte i prostřednictvím našeho e-shopu nebo v naší kamenné prodejně.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Pěstitelská pálenice a moštárna, ovocná pálenka, mošt, ovoce bez chemických látek, okres Blansko
Pěstitelská pálenice a moštárna na Gruntě Ivana Zemanová nabízí kvalitní domácí ovocnou pálenku z čistého ovoce bez přídavku chemických látek. Nabízíme také pálenku nebo výrobu moštu z vašeho ovoce.
Výstavba stavebních objektů, dřevostavby, novostavby, rekonstrukce, inženýrská činnost
Společnost Casing s.r.o. realizuje výstavbu stavebních objektů, dřevostavby, novostavby rodinných domů a rekonstrukce. Firma nabízí také inženýrskou činnost.
Oprava a servis brýlí, pomoc s aplikací kontaktních čoček
Opravu a servis všech druhů brýlí zajišťuje v okolí Znojma oční optika G OPTIK s.r.o. Poradíme Vám také se správnou aplikací kontaktních čoček.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Šrouby, matice, nýty, klipy - výroba nestandardního spojovacího materiálu
Nestandardní spojovací materiál za skvělé ceny od společnosti Lagus s.r.o. z Jihlavy. Vyrobíme šrouby, matice, nýty, klipy, vruty, mikrošrouby, péra, pojistné kroužky a další.
LAGUS s.r.o.
Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.
Implantologie – šetrná náhrada chybějících zubů titanovými implantáty
Zavedení zubních implantátů svěřte do rukou stomatologické kliniky DentArt v Brně. Zubní implantáty zavádíme tou nejšetrnější metodou pomocí nejmodernějších přístrojů.
Navštivte rodinný penzion ve Znojmě s vysokým standardem
Hledáte-li ubytování pro rodiny i s dětmi, pak navštivte náš penzion „Rezidence Zvon“ se sídlem přímo v historickém jádru města Znojmo.
Stavební izolace, hydroizolace, termoizolace, izolace střech
Stavíte či rekonstruujete průmyslovou, kancelářskou budovu či rodinný dům? Potřebujete zaizolovat stavbu od vlhkosti či zateplit plochou střechu? S tím vším Vám pomůže společnost DRBIZOL, s.r.o.
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Stěnové bednění - všestranný bednící panelový systém pro malé až středně velké projekty
Ostravská společnost SCASERV a. s. poskytuje prodej i pronájem stěnového bednění LOGIK 50, které umožňuje vytvářet aplikace pro opěrné zdi, šachty, pilíře, jímky i sloupy.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Dodávka a montáž ohrad, ohradníkových systémů
O dodávku a montáž ohrad a ohradníkových systémů na klíč včetně vypracování 3D návrhu se postará firma EQUICOV.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Komplexní služby správy nemovitostí, bezpečnostní a úklidové služby, facility management
Firma B+N Czech Republic Správa Budov s.r.o. se sídlem v Praze nabízí komplexní služby správy nemovitostí. Poskytujeme také úklidové a bezpečnostní služby a facility management.