Aktuální microsite

Vertikální žaluzie NADOS - Vhodné do domácnosti i komerčních prostor
Sedíte celý den v kanceláři a do očí Vám neustále svítí slunce? Tenhle problém lze snadno vyřešit, a to díky vertikálním žaluziím od firmy NADOS.
Dřevostavby Sittek - Nízkoenergetické stavby v Moravskoslezském kraji
Co si budeme povídat, dnešní doba je velmi náročná. Všechno se zdražuje, ale především stoupají ceny energií. Proto každý šetří kde se dá. Ale naštěstí i toto má řešení.
Obec Otvov - výlety na Otvovickou skálu, k Hradu Okoř nebo na Zámek Veltrusy
Obec Otvovice v okrese Kladno je protkána mnoha turistickými stezkami a v jejím okolí můžete navštívit chráněné území Otvovická skála nebo Zříceninu Hradu Okoř.
Ortopedická ambulance pro děti a dospělé –ortopedická  péče i speciální úkony, vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu
Ortopedie Wellnerova v Olomouci poskytuje kompletní ortopedickou péči pro dětské i dospělé pacienty. Provádíme speciální úkony i vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Luxusní limuzíny na svatbu, rozlučku nebo oslavy a narozeniny od Limuzíny Slezáček
Limuzíny Slezáček je společnost ze Zlína, která poskytuje pronájem luxusních limuzín pro různé příležitost v okolí Zlína, Brna, Ostravy, Opavy a dalších městech.
Jeřáby, zdvihací zařízení a manipulační technika od AZ - Jeřáby s.r.o.
AZ - Jeřáby s.r.o. z Dubí u Teplic již přes dvacet let vyrábí zdvihací a manipulační techniku jako jeřáby, podpůrné konstrukce, otočná ramena a zajistí i školení.
Kontrola, měření správného seřízení geometrie kol automobilů – menší opotřebení pneumatik i spotřeba paliva
Měření seřízení geometrie kol a také jejich sbíhavost provádí v okolí Brna Pneuservis Rudolf Doleček s.r.o. Správným seřízením geometrie jsou pneumatiky méně opotřebovány šetříte i spotřebu paliva.
Pneuservis - Rudolf Doleček s.r.o.
Stavební a zemní práce, kontejnerová a nákladní doprava od První hornoslezská stavební spol. s.r.o.
První hornoslezská stavební spol. s.r.o. z Dolního Benešova z okresu Opava pro Vás vykoná stavební a zemní práce, nebo zajistí dopravu nákladní a kontejnerovou.
Vinařská oblast s vinnými stezkami, kulturními a přírodními památkami - Obec Sedlec u Mikulova
Obec Sedlec u Mikulova se nachází v Mikulovské vinařské oblasti a návštěvníky láka nejen na skvělé víno, ale tak kulturní a přírodní památky, které stojí za vidění.
Obec Sedlec Sedlec u Mikulova
Opravy elektroinstalace non-stop – havarijní služby vždy k dispozici
O opravy a poruchy elektroinstalace v Brně se postará firma Nonstop elektrikář se svou havarijní službou provozovanou 24 hodin, 7 dní v týdnu.
Obec Bynovec - chráněná krajinná oblast spadající pod Labské pískovce
Cítíte, že si Vaše tělo potřebuje odpočinout od starostí všedních dnů? Milujete přírodu, ale v okolí Vašeho bydliště máte jen nákupní centra? Vyražte do obce Bynovec.
Výroba, prodej a montáž krbových kamen a krbových vložek
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. vyvíjí, vyrábí, prodává a montuje krbová kamna a krbové vložky.
Oprava a výměna čelního skla - kvalitní autosklo pro osobní, nákladní auta i autobusy
Opravu a výměnu čelního skla můžete přenechat profesionálům společnosti Daro Car s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která zajišťuje kvalitní autoskla pro osobní a nákladní auta i autobusy.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Oční optika, vyšetření zraku, brýlové obruby, oční čočky, sluneční brýle
Oční optika Říhová nabízí zhotovení brýlí na lékařský předpis i na zakázku. Zakoupit lze také oční čočky a sluneční brýle. Nově poskytujeme odborné vyšetření zraku.
Servis, prodej, kalibrace a kontrola laboratorní techniky, optické emisní spektrometry, rentgenové analyzátory
Společnost HUKOS s.r.o. se sídlem v Ostravě se již od roku 1992 se specializuje na servis a prodej laboratorní techniky, včetně kalibrace a kontroly těchto zařízení.
Instalatérské a topenářské práce, montáž vzduchotechniky a solárních systémů, servis tepelných čerpadel
Firma Jaroslav Jelínek nabízí svým zákazníkům kompletní instalatérské a topenářské práce. V rámci své činnosti zajišťujeme montáž vzduchotechniky či rekuperace, tepelných čerpadel a solárních systémů.
Podlahářské práce, prodej podlahových krytin a příslušenství, obšívání koberců, Ostrava a okolí
Firma Podlahy Ostrava Jiří Holcman nabízí kompletní podlahářské práce a vše co s podlahami souvisí. Působíme v Ostravě a jejím okolí. Zabýváme se prodejem podlahových krytin a příslušenství.
Sedací soupravy prodej Praha – to nejlepší pro Vaše maximální pohodlí
Sofistikované a prvotřídně řemeslně zpracované i multifunkční a univerzální pohodlné sedací soupravy do každého interiéru prodává Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Servis a revize nakládacích jeřábů a hydraulických zařízení v Praze
Sháníte profesionální servis pro vaše kontejnerové nosiče či nakládací jeřáby? Zasekla se vám nakládací plošina a nevíte si rady? Pomůžou vám profesionálové z firmy CH + S SERVIS, s.r.o.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Plotové systémy-sloupky, oplocení, pletivo na ploty, brány, branky
Plotové systémy a pletivo různého druhu zakoupíte u firmy Oplocení Tlumačov z regionu Zlínský kraj. V nabídce hotové brány, branky, plotové sloupky, pletivo na ploty.
Obytná vestavba, co plní sny o cestování a overlandingu - prostorný obytný vůz od českého výrobce
Firma EASTWANDER, s.r.o. je český výrobce obytných vozidel z Kroměříže. Plníme Vaše sny o pohodlném cestování a overlandingu. Pořiďte si prostorný obytný vůz přímo od výrobce.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Montáž cementotřískových desek CETRIS s důrazem na protipožární aplikace
Odbornou montáží nejen protipožárních cementotřískových desek CETRIS se v okolí Telče a na Jihlavsku zabývá společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Čistící stroje a úklidové prostředky - půjčení i prodej pro dokonalý úklid
Čistící stroje pro čištění po rekonstrukci, generální úklidy a nebo vyčištění sedaček a koberců naleznete v půjčovně a prodejně úklidových prostředků v Lovosicích.
Domácí zmrzlina, ovocné sorbety a zmrzlinové poháry od Zmrzlinový Ráj Krédo
Zmrzlinový Ráj Krédo z Loučně v okrese Nymburk pro Vás má celou řadu chutných smetanových zmrzlin a ovocných sorbetů domácí výroby, kopečkové i točené.
Mezinárodní a vnitrostátní autobusová přeprava a autoservis od POHL Kladno spol. s.r.o.
Společnost POHL Kladno spol. s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní autobusovou přepravu, ale provozuje i pravidelnou linkovou dopravu a autoservis.