Aktuální microsite

Rybaření na řece Jizeře, rybářské lístky a kroužky pro děti a mládež - Český rybářský svaz
Český rybářský svaz z Předeměřic nad Jizerou Vám po splnění zkoušek a podmínek vystaví rybářský lístek a pro děti a mládež zajistí Rybářský kroužek.
Kvalitní ložiska NSK z Japonska i pro české zákazníky - Náchod
Ve společnosti COROLL dobře víme, jaké mají ložiska NSK výhody a chceme je nabízet i českým zákazníkům.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Skříně pro plyn a elektro Červený Kostelec – výroba různých rozměrů a parametrů
Plynové skříně jako armovaná betonová stavebnice vyrábí firma Vilém Mach domečky na plyn a elektro v Červeném Kostelci.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Garážová vrata Brno – kvalitní materiál, velký výběr včetně montáže
Plánujete výstavbu garáže? Sháníte garážová vrata, ale ještě jste se nerozhodli, jaký typ zvolit? Velký výběr včetně montáže nabízí firma ON KEY´S GATE S.R.O.
Tennis Klub Praha - pronájem tenisových kurtů, výuka tenisu pro děti i dospělé
I. ČLTK spol. s.r.o. Tennis Klub Praha je tenisový klub v Praze, který vítá všechny tenisové nadšence, ať už jde o rekreační či závodní tenisové hráče, mládež nebo děti.
Klaun Hopsalín Ostrava – zábavné programy a společenské akce pro děti a dospělé
Blíží se narozeniny Vašeho dítěte a vy byste mu chtěli uspořádat opravdu originální oslavu, ze které budou všichni jeho spolužáci a rodiče úplně paf?
Levné ubytování v Praze - standardní vybavené pokoje až po plně vybavené apartmány
Ubytovna Praha nabízí levné ubytování pro zaměstnance firem, obchodní cestující, jednotlivce, ale i rodiny s dětmi v Praze a za rozumné peníze a blízko centra.
Kotle, tepelná čerpadla, solární kolektory a vzduchotechnika od ZKM Praha s.r.o.
ZKM Praha, s.r.o. je společnost, jež se již přes třicet let zabývá dodávkou a službami v oblasti tepelné techniky. Zajistí kotle, tepelné čerpadla, vzduchotechniku a další.
Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
Multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA-MINOLTA – prodej, servis
Prodej, servis a pronájem multifunkčních tiskáren DEVELOP a KONICA-MINOLTA zajišťuje společnost SAMSONTECH. Působí v oblasti Brna, Brna-venkova a Vysočiny pro menší i větší zákazníky.
Výkup a následný prodej elektroodpadu – ekologická likvidace
Potřebujete se zbavit elektroodpadu a jedná se o malé kuchyňské spotřebiče? Nebo potřebujete zlikvidovat spalovací motory či IT komponenty? Ani to není problém.
Obalové materiály, stretch fólie, dřevěné, plastové a kovové obaly, vázací a lepící pásky
Výrobou a prodejem obalových materiálů jako jsou dřevěné, plastové a kovové obaly, stretch fólie se zabývá společnost M. NAVY, s.r.o.
Firemní a slavnostní konference – historická atmosféra v centru Prahy
Chcete uspořádat slavnostní hostinu, nebo firemní konferenci? Máte v plánu své obchodní partnery pozvat do historického centra plného luxusu?
Dotační programy, zpracování a vyřízení žádosti o dotaci
INTOZA s.r.o. Vám jako specialista na realizaci staveb s nízkými provozními náklady a zdravým vnitřním prostředím poskytuje komplexní služby při zpracování a vyřízení žádosti o dotaci.
Bytové družstvo Pelhřimov, správa a údržba družstevních bytů a nebytových prostor, pronájem a prodej realit
Společnost Stavební bytové družstvo Pelhřimov provozuje bytové družstvo. Součástí naší činnosti je správa a údržba družstevních bytů a nebytových prostor.
Advokátní kancelář Znojmo, správní, trestní, obchodní, občanské právo, služby na míru
Advokátní kancelář JUDr. Miloš Císař se sídlem ve Znojmě nabízí veškeré právní služby a poradenství ve všech oblastech práva, a to jak správního, trestního, obchodního i občanského.
Renovace dveří a domovních dveří, napínaných stropních podhledů a schodů, odborný závod PORTAS, Havlíčkův Brod
Firma Karel Kocman je odborný závod spol. PORTAS. Zabýváme se realizací moderních a aktuálních renovací s dlouhou životností. Renovace dveří a domovních dveří, napínaných stropních podhledů a schodů.
Montáž sádrokartony, sádrokartonové konstrukce - nástavby, podhledy, příčky
Na montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí se specializuje stavební firma Intezo, kterou využijete zejména v případě dřevostaveb, půdních vestaveb, nástaveb, podhledů a příček.
Ing. Petr Kazický Intezo
Projektová kancelář zaměřená na návrhy potravinářských objektů a stavení
Návrhy a vypracování projektů pro průmyslové stavby, příprava projektů pro potravinářské objekty, realizace projektů pozemních staveb, logistických center, skladů a dalších průmyslových objektů.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Rybolov - povolenky pro rybáře, kroužek rybolovu pro děti a mládež - Český rybářský svaz Kutná Hora
Český rybářský svaz, z.s. Kutná Hora je tu pro každého, kdo se chce stát rybářem, má rád ryby a rád tráví aktivní čas v přírodě. Vystavuje povolenky k rybolovu a naučí to i Vaše děti.
Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Přechodové měchy zajistí plynulý přechod mezi dvěma vagóny
Vyrábíme přechodové měchy pro všechny typy kolejových vozidel, autobusy, trolejbusy, tramvaje a vlaky - BAVO Poříčí s.r.o. Litomyšl, Svitavy
Restaurace Dělnický dům v Odrách – česká kuchyně a gastronomické speciality
Znáte plno restaurací ale ne do každé, když přijdete tak si můžete dát jako předkrm langoše! A tohle je předkrm, který my Češi určitě oceníme.