Aktuální microsite

Chladírenství, prodej, montáž, servis, klimatizace, chladicí zařízení, výčepy, vzduchotechnické systémy
Chlazení Machalouš s.r.o. se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oblasti chladírenství. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací, vzduchotechnických systémů, chladících zařízení a výčepů.
Opravna obuvi a koženého zboží Praha – kvalitní služby včetně drobných oprav
Zničili se vám oblíbené boty a nechcete se jich za každou cenu vzdát? Nemusíte, nechte si je kvalitně opravit u pana Andreje Němce.
Čištění, plnění, servis klimatizace nákladních i osobních aut
Čištění, plnění a servis klimatizace nákladních i osobních aut přenechejte autoservisu Radim Lichnovský v Kopřivnici. Poskytujeme komplexní servis autoklimatizace.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Svatby v hotelu - svatební obřady, rodinné oslavy na zahradě
Rezervujte si termín svatby s předstihem v Hotelu U racka Ostrožská Nová Ves - Uherské Hradiště. Pořádáme svatební obřady a rodinné oslavy v restauraci i na zahradě. Přijímáme termíny pro rok 2023.
Poctivé řeznictví ve Vsetíně - čerstvé maso z českých chovů s dovozem domů e-shop
Vychutnejte si čerstvé maso z českých chovů. Poctivé řeznictví a uzenářství Jan Černocký ve Vsetíně zajistím dovoz hovězího, vepřového i kuřecího masa k vám domů. Stačí si objednat v našem e-shopu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Penzion v historickém jádru jihomoravského města Znojma – ubytování a parkování v centru města
Rezidence Zvon je penzion s celoročním provozem v centru Znojma s parkováním přímo před penzionem. Ubytování v historickém jádru města je jedinečnou volbou pro luxusní a stylové ubytování na Moravě.
Příjemné ubytování v hotelu Uno
Máme pro vás naprosto speciální ubytování v hotelu Uno, který má k dispozici 33 pokojů s 62 lůžky a bezbariérový pokoj to vše za výhodné ceny - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Květiny, dekorace a dárkové předměty nejen na svatbu nebo narozeniny
V Květinářství paní Hanny Nazaruk z Brno Líšeň si můžete koupit krásné čerstvé řezané květiny, dárkové předměty a dekorace a další okrasné předměty do domácnosti.
Plynové a elektrické kotle nebo kotle na tuhá paliva - montáže, opravy a servis
Pan Petr Bouda z Havlíčkova Brodu pro Vás vyřídí veškeré vodoinstalační, plynárenské a topenářské práce od instalace a oprav kotlů po servis plynových přípojek.
Město Třemošná se základní, mateřskou a uměleckou školou - vhodné bydlení pro rodiny s dětmi
Město Třemošná se nachází v Plzeňském kraji nedaleko rozhledny Krkavec. Ve městě se nachází několik škol a díky tomu je to vhodné místo na bydlení pro rodiny s dětmi.
Šperky ze zlata, stříbra nebo chirurgické oceli od Zlatnictví Korejsová
Zlatnictví Korejsová v Praze pro Vás má nádherné šperky ze zlata, stříbra nebo chirurgické oceli, které udělají radost Vašim bližním jako dárek i pozornost.
Rybářské kroužky a povolenky pro rybáře od Českého rybářského svazu Rožďálovice
Český rybářský svaz Rožďálovice z okresu Nymburk je tu pro všechny nadšence do rybaření a milovníky rybolovu a ryb. Vystaví Vám povolenky a nabízí rybářské kroužky.
Ubytování v pokojích a apartmánech s wellnes nedaleko Prahy v Hotelu Lony
Hotel Lony leží nedaleko Prahy ve vesnici Kozovaty a zve návštěvníky k odpočinku v útulných pokojích a apartmánech s wellness a na vynikající jídlo do hotelové restaurace.
Výkup starých elektromotorů a elektrokabelů ve sběrném dvoře
Pokud se chcete zbavit starého elektromotoru nebo elektrokabelů, navštivte sběrný dvůr kovošrotu OPEMETAL Dačice. Odkoupíme od Vás elektromotory i autokabely, datové a koaxiální kabely.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Výrobce pekařských směsí - na chleba, cereálie i běžné pečivo
Vyrábíme vícezrné směsi pro pekařské výrobky a tzv. směsi na míru přesně podle vašich požadavků. Jsme tu s vámi již od roku 1991.
Dodavatel fotovoltaických panelů a komponentů Plzeň - pro rodinné domy a střešní plochy průmyslových hal
Chcete být šetrní k přírodě a neznečisťovat životní prostředí výrobou elektrické energie? Pořiďte si fotovoltaickou elektrárnu na klíč od generálního dodavatele.
Přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR – vnitrostátní, mezinárodní
Vnitrostátní a mezinárodní přepravu nebezpečných látek a věcí ve speciálním režimu bezpečnosti ADR zajistí přepravní společnost SPEDQUICK Třebíč.
Hemoroidy bez operace, bez zbytečné bolesti -  s moderní přístrojovým vybavením na On clinic
Naše soukromá klinika se sídlem v Praze a v Brně se specializuje na odstraňování hemoroidů a fissur (trhlin) bez bolestivého operativního zákroku.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Tiskoviny a brožury - digitální, ofsetový, velkoformátový tisk, zušlechťování tiskovin
Tiskoviny a brožury za pomocí digitálního, ofsetového i velkoformátového tisku vyhotoví firma STILLUS s.r.o. z Břeclavi. Tiskneme vizitky, plakáty, brožury, katalogy, pozvánky a další tiskoviny.
Výroba nábytku z dřevěných palet ze sušeného dřeva do domu i na zahradu
Zakázkovou výrobu nábytku z dřevěných palet zajišťuje firma Pila Benda. Zhotovíme paletový nábytek do domu i na zahradu.
Polohovací pomůcky všech typů
Firma CHIRANEX s.r.o. dodává polohovací pomůcky na míru. Vybírat můžete z široké škály polohovacích pomůcek. Naši pobočku najdete v Ostravě.
CHIRANEX s.r.o.
Prodej obilí pro krmení hospodářských zvířat a setí, krmná pšenice
Zemědělská společnost POLNOST, spol. s r.o. v Kravařích se zaměřuje na prodej obilí pro krmení hospodářských zvířat a také pro setí. Také zajistíme prodej krmné pšenice - působíme v Opavě i Hlučíně.
POLNOST, spol. s r.o.
Tisk letáků, katalogů, ofsetový, velkoplošný digitální tisk
Tiskárna KODIAK print s.r.o. v Holešově a ve Zlíně přijímá zakázky na tisk letáků, katalogů i jiných polygrafických výrobků. Zaměřujeme se na ofsetový a digitální tisk i velkoplošný.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.