Aktuální microsite

Kvalitní sítotisk, tisk na textil - potisk triček, pracovních oděvů, mikin i košil
Realizaci tisku na textil kvalitním sítotiskem zajišťuje firma Reklamní potisk, s.r.o. z Telče. Potiskneme trička, pracovní oděvy, mikiny i košile. Nabízíme vysokou kvalitu tisku za příznivé ceny.
Reklamní potisk, s.r.o.
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..
Penzion v centru Znojma se zapůjčením elektrokoloběžek pro ubytované hosty
Prozkoumejte historické centrum Znojma na elektrokoloběžce - penzion Rezidence Zvon ubytovaným hostům zapůjčuje elektrokoloběžky.
Kompletní výbava školních potřeb pro školáky -  penály, složky a obaly, sešity
Vybavte své děti do školy - navštivte DROGERII Petr Poruba v Rožnově, kde na Vás čeká kompletní výbava školních potřeb pro školáky jako jsou brašny, penály, sešity, obaly a další.
DROGERIE Petr Poruba
Oprava poškozeného motoru, karosérie a výměna oleje v Autoservis Ivana Kuželová
Autoservis Ivana Kuželová v Dolní Branné v okrese Trutnov se postará o Váš poškozený automobil a zajistí veškeré opravy karoserií, motorů a výměnu olejů.
Obec Březí u Říčan  - ideální výletní místo do přírody v nedalekém okolí města Prahy
Obec Březí u Říčan nedaleko hlavního města Prahy Vás zve na malebné toulky středočeskou krajinou s možností výletů do kostela Sv. Bartoloměje nebo na hradiště.
Obec Bohuňov -  malebná obec na Vysočině láka na výlety, lyžařské i cyklo trasy
Obec Bohuňov leží v okrese Žďár nad Sázavou v nádherném prostředí Vysočiny a nabízí se jako skvělý výchozí bod pro okolní výlety na hrady, zámky a zříceniny.
Kvalitní okna, dveře a schodiště od renomovaných českých i světových značek
Společnost DEOS se zaměřuje na prodej a montáž vyplní pro stavební otvory, jako jsou okna, dveře a schodiště, ale i seženete od nich i zábradlí nebo garážová vrata.
Návrh a realizace projektové dokumentace všech stupňů  - Ing. Tomáš Novotný
Potřebujete vypracovat návrh a realizaci projektové dokumentace pro Váš dům či stavbu? Ing. Tomáš Novotný vypracuje pro vás individuální projektovou dokumentaci podle vašich přání a potřeb.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Sjednejte si doplňkové penzijní spoření on-line – pohodlně odkudkoliv
Myslete na svou budoucnost a budoucnost svých dětí a zjednejte si již nyní doplňkové penzijní spoření u České spořitelny – penzijní společnosti, a.s., pohodlně on-line odkudkoliv.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Zemědělské služby - sklizeň úrody, lisování slámy i sena nebo vakuování siláže a senáže
Roman Bubeník provozuje zemědělské služby, kde pro Vás a vaše hospodářství rád zařídí sklizně, svozy, lisování sena i slámy, setí a nebo sečení travnatých ploch.
Ubytování v Chata Sýkorka - soukromé wellnes, rybník, dětské hřiště a pohodlné ubytování
Chata Sýkorka v okrese Český Krumlov Vás zve do svého kousku ráje, kde na Vás čeká soukromé wellnes, ubytování až pro devět osob, dětské hřiště a mnohé další.
Zápis do obchodního rejstříku, založení předmanželské smlouvy nebo ověření podpisů
JUDr. Ivo Havlíček z Kroměříže poskytuje notářské služby jako je sepsání předmanželských smluv, ověření podpisů, zápisy do obchodních rejstříků a mnohé další.
Výstavba a rekonstrukce železničního a tramvajového svršku a spodku
Plánujete výstavbu nových železničních tratí či tramvajových tras? Jsou ve vašem městě či kraji starší tratě, které potřebují opravit či pravidelnou údržbu? Jste Vy součástí tohoto plánování?
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Díky popínavým rostlinám budete mít krásné nejen balkony nebo zahradu
Popínavé rostliny jsou velmi skromné co do plochy tak i prostoru, ale velmi dobře a rychle rostou což oceníte v brzké době záplavou květů - Zahradnictví Havlíček Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Truhlářství Karlík, Jílové u Prahy – zaměření a konzultace zdarma
Máme za sebou velké množství zakázek a plno spokojených klientů. Není divu na trhu jsme totiž už 20 let, a proto nabízíme opravdu profesionální služby v Jílové u Prahy.
Zakázková výroba upínacích úhelníků a kostek z konstrukční pevnější oceli včetně povrchové úpravy
Upínací úhelníky a kostky z konstrukční pevnější oceli na zakázku vyrábí firma STT Servis s.r.o. z Olomoucka. Ocelové úhelníky a kostky dodáváme včetně povrchové úpravy.
Renovace tonerových kazet a výroba tiskových kazet Polná – profesionální služby a kvalitní výrobky
Máme vybudovanou odbytovou síť po celé České republice a zabýváme se renovacemi kazet a jejich výrobou. Naše firma působí od roku 1996 a nabízíme tak plno zkušeností.
Záruční i pozáruční servis domácích, průmyslových centrálních vysavačů
Vlastníte centrální vysavač a potřebujete jeho opravu nebo servis? Firma EKOELEKTRO Roman Rozsypal v Olomouci vám zajistí záruční i pozáruční servis domácích a průmyslových centrálních vysavačů.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Outdoorová prodejna a e-shop Ostrava – velký výběr kvalitních materiálů pro různé sporty
Chystáte se na aktivní dovolenou do hor a nemáte potřebné oblečení nebo vybavení? Outdoor SPORT HLUBINA vám nabízí velký výběr českých i zahraničních značek.
Pohodlné cestování s mazlíčkem do zahraničí díky vlastnímu pasu
Vydáváme cestovní pasy a provádíme čipování všech domácích zvířat, cestování se zvířátkem s vlastním cestovním pasem - Veterinární ordinace, ošetřovna MVDr.Baudyš Jablonec nad Nisou
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Sušárna, ošetření, sušení, čištění a skladování rostlinných produktů, výroba krmných směsí
Společnost Sušárna a.s. Kratonohy vyrábí krmné směsi pro skot, vepře, drůbež a ryby. Zabýváme se skladováním a posklizňovou úpravou zemin a sušením rostlinných produktů.
Zpracování plechů a profilových materiálů, kovovýroba, zámečnické práce, obrábění, povrchové úpravy
Společnost JMKovo-BK s.r.o. se zabývá zpracováním plechů a profilových materiálů, služeb v oblasti kusové a sériové výroby.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Dámská a pánská móda, oděvy nadměrných velikostí, půjčovna společenských oděvů
Kamenná prodejna X-Lejdy Fashion v Poděbradech nabízí prodej dámské a pánské módy i v nadměrných velikostech až do velikosti 8XL. Půjčujeme také společenské šaty a obleky.
Řasící stuhy na záclony a závěsy, pásky okrasné nebo klasické
Vyrábíme pružné i pevné stuhy pro výrobce spodního prádla a oděvů, pro automobilový průmysl a zdravotnictví - Výroba stuh - ELAS Liberec