Aktuální microsite

Uniformy pro dobrovolné hasiče - šití požárních stejnokrojů na míru
Společnost LIPTEX TRADING s.r.o. dodává kvalitní uniformy pro dobrovolné hasiče, které šije na zakázku pro všechny zákazníky z MS kraje, zejména pak pro zákazníky z Ostravy a Opavy.
Obec Staňkovice Ústecký kraj – velmi atraktivní turistické trasy a cyklotrasy
Obec Staňkovice leží ve velmi krásném prostředí Českého středohoří, které je velmi hojně navštěvované. V okolí vede mnoho turistických tras a cyklotras.
Voda, plyn, topení a kanalizace Vyškov – kompletní dodávka staveb a bohaté zkušenosti
Potřebujete vyčistit odpady a nemáte se na koho obrátit? Svěřte se do rukou odborníků, kteří mají bohaté zkušenosti a jen tak je něco nepřekvapí.
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Autopůjčovna osobní, užitkové, vícemístné vozy a karavan - půjčte si mě
Osobní, dodávky, užitkové, vícemístné vozy i karavan? Půjčte si mě v autopůjčovně AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě nebo Havířově - zajistíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem.
Specializace na vedení účetnictví neziskových organizací, nadací i spolků
Špičkovým a profesionálním přístupem je proslulá společnost Dasoli s.r.o. z Opavy, která poskytuje účetnické služby s orientací na firmy, ale i se specializací na neziskové organizace či nadace.
DASOLI s.r.o.
Stěrková omítka místo štuků - hladký a rovný povrch stěn, funkční a ekonomické řešení
Naše firma MANAZEP- Pavel Knop pracuje s kvalitními materiály a za pomocí stěrky Vám vytvoří dokonale hladký povrch Vaší omítky. Jedná se o praktické a ekonomické řešení téměř do každé stavby.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Sběrna hliníku, hliníkových plechů, drátů, kabelů a chladičů
Ve sběrném dvoře OPEMETAL kovošrot Dačice vykupujeme nejen kovošrot, ale i hliník. Odkoupíme hliníkové plechy, dráty, kabely a chladiče a další předměty z hliníku.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Kovovýroba, zámečnické práce, výroba pásových a šnekových dopravníků, výroba z plastu a pryží
Společnost PADY kovovýroba s.r.o. nabízí širokou škálu řemeslné výroby. Zabývá se kovovýrobou, výrobou dopravníků, výrobou plastových a pryžových výrobků.
Bezdrátový házecí mikrofon Catchbox – vhodné na konference a přednášky
Jste lektor přednášek a chcete své posluchače více zapojit do diskuse? Jde to i zábavnou formou, a to díky bezdrátovému házecímu mikrofonu, který je velmi praktický a nemusíte se bát, že ho zničíte.
Dodavatel obalových materiálů a výrobce balící techniky – ochráníme vaše výrobky před zničením
Hledáte zkušeného dodavatele obalových materiálů? Potřebujete papírové krabice, pytle nebo jen sáčky? Firma Ekobal je jejich největší dodavatel a nejen to.
Nestátní zdravotnické zařízení Liberec, léčebná péče, pracovnělékařské služby, ordinace praktických lékařů
Nestátní zdravotnické zařízení společnost MEDICA SEVER s.r.o. se sídlem v Liberci poskytuje již od roku 1995 léčebnou péči a pracovnělékařské služby.
MEDICA SEVER s.r.o. MUDr. Libor Maryško
Sluchátka AfterShokz - sportovní, bluetooth, pohodlné, před uši
Společnost ATC MOBILE je specialista na příslušenství mobilních telefonů. V naší nabídce naleznete kvalitní, pohodlné, sportovní sluchátka, které se dávají před uši a nabízí bluetooth.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky, obráběcí stroje od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
Zahradní grily a krby - užijte si teplo, pohodu a dobré jídlo při dlouhých večerech na čerstvém vzduchu
Specialisté na grily a krby jsou odborníci ve firmě 24 MALL S. R. O. v Opavě. Pokud si pořizujete zahradní gril nebo sháníte venkovní krb, zajistíme Vám kvalitu a správnou volbu dle Vašich představ.
Servis, výroba, projekce hydraulického, pneumatického a speciálně filtračního zařízení
Hledáte firmu, která se zabývá projektováním hydraulických, filtračních a pneumatických zařízení? Ekosys, s.r.o. působí převážně v Moravskoslezském kraji a zajišťuje tyto komplexní služby na míru.
Kusová a sériová výroba kompletních, náhradních dílů pro přesné strojírenství
Firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova se zabývá kusovou a sériovou výrobou kompletních, ale i náhradních dílů (komponentů) pro přesné strojírenství, podle dodané výkresové dokumentace.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Prodej svařovacích hořáků, svářecích kabelů a jejich náhradních dílů - servis
Firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. poskytuje ve svém internetovém obchodě prodej svářecích hořáků a kabelů, náhradních dílů pro hořáky a kabely. Postarají se o servis záruční i pozáruční.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Bytové družstvo Stabyt v Ústí nad Orlicí – stavební činnost a správa bytového fondu
Bytové družstvo Stabyt se zabývá správou a údržbou bytového fondu v Ústí nad Orlicí. To, ale není vše, služeb nabízí mnohem více a které to jsou?
Účetní poradenství - vedení a kompletní zpracování účetnictví i daňového přiznání
Deusz je spolehlivá účetní kancelář pod vedením Ing. Edity Szwedové, která poskytuje v okolí Havířova i Karviné kompletní služby v oblasti účetnictví a daňové evidence.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Výkopové práce Mníšek pod Brdy – doprava i uskladnění
Potřebujete v Mníšku pod Brdy nebo v blízkém okolí vykopat základy domu, díru na bazén nebo jiné výkopové práce? Kontaktujte firmu pana Miroslava Slabihoudka a máte vše vyřešeno.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Vnitřní a venkovní elektromontáže do 1000 V – pracujeme s vlastní technikou
Nabízíme bohaté zkušenosti v oblasti výškových prací. Pokud sháníte odborníky na elektromontáže ať už vnitřní nebo venkovní, naše firma vám s tím ráda pomůže.
Novinky z módní bižuterie Jablonec nad Nisou – módní doplněk pro každou příležitost
Chystáte se na rodinnou oslavu, firemní večírek nebo si jen chcete vyjít s přáteli? Pořiďte si k šatům nový módní doplněk, nové náušnice nebo náhrdelník od firmy P.P.Trading.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec