Aktuální microsite

Opravy s půjčeným nářadím – půjčovna brusek, kladiv, pil, vrtaček a mnoho dalšího
Společnost Kovo Prokeš, s.r.o. z Mikulova provozuje půjčovnu nářadí, ve které si mohou zákazníci k opravám a řemeslu zapůjčit například pily, vrtačky, brusky, pily a kladiva.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Zakázková výroba barev Pardubice -  pro různé druhy podkladových materiálů
Výroba barev na zakázku a s tím spojené hodnocení nátěrových hmot a jejich systémů v našich akreditovaných laboratořích.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
HAVAX a.s. - jsme tu pro Vás již 31 let!
Stavíme s vámi už 31 let – společnost HAVAX a.s. Liberecký kraj. Stavba nebo rekonstrukce od A do Z, to umí jen Havax a.s., spolehlivé stavební práce Liberec.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Prodej pracovní oděvy, rukavice a pracovní obuv - zateplená, kotníková, poloholeňová
Na prodejně ProPráci Kroměříž Holubářová Zdenka najdete pracovní oděvy, rukavice i pracovní obuv - zateplenou, kotníkovou, poloholeňovou i holínky a polobotky.
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, podlahová prkna, Praha
Společnost BOMA PARKET s.r.o. je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Skleněná zábradlí, schodiště, skleněné markýzy, Praha a okolí - zábradlí ze skla Connex
Specialista na skleněná schodiště, skleněné zábradlí (interiérové i exteriérové - venkovní), dále pak na výrobu a návrh pochozího skla.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Natěračské práce - nátěry podlah, potravinářské nátěry
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí natěračské práce všeho druhu - specializuje se i na nátěry podlah, ocelových konstrukcí a potravinářské nátěry.
Masivní dřevěné podlahy, plovoucí podlahy neb podlahy pro terasy od Podlahy Bertl
Podlahy Bertl z Mostu jsou odborníci na pokládku nových podlah od masivních podlah až po koberce nebo podlahy na terasy, ale postarají se i o renovace starých podlah.
Pálení laserem, obrábění nebo lakování a přesná výroba na CNC od HBH Strojírenská výroba s.r.o.
HBH Strojírenská výroba s.r.o. je společnost sídlící v Oseku u Rokycan, a která pro Vás zajití strojírenskou výrobu od pálení laserem, obrábění po lakování.
Akvária, terária a želvária v klasických i nadstandartních rozměrech od Denisa Šlachtová
Paní Denisa Šlachtová z Bechyně v okrese Tábor pro Vás ráda vyrobí standartní i nadstandartní akvária, terária nebo želvária, které budou okrasou Vašeho domova.
Školení zaměstnanců v oblasti  bezpečnosti práce a požární ochrany
Školení zaměstnanců na poli bezpečnosti práce a požární ochrany dle platných předpisů BOZP a PO provádí v okolí Brna firma Revize a školení s. r. o.
Revize a školení s. r. o.
Likvidace starých ekologických zátěží, odpady, skládky, recyklace a dekontaminace
Na likvidaci starých ekologických zátěží, na skladování odpadů, recyklaci stavebních odpadů a na dekontaminaci se zaměřuje společnost AWT Rekultivace a.s. Ostrava.
AWT Rekultivace a.s.
Bezpečnostní agentura, fyzická ostraha, ochrana objektů, bezpečnostní poradenství
Představujeme bezpečnostní agenturu CENTR GROUP, a.s. se sídlem v Praze, která nabízí služby fyzické ostrahy, ochranu objektů a bezpečnostní poradenství.
Obec Bednárec Jihočeský kraj – zajímavá místa a plno památek
Malá obec v Jihomoravském kraji, nabízí mnoho zajímavých míst a její historie sahá až do roku 1377. Dnes obec Bednárec dříve nazývaná Velký Bednárec se nachází nedaleko údolí potoka Žirovnička.
Průmyslová automatizace - expresní výroba pneumatických válců
Jihlavská firma YETTY.EU poskytuje pneumatické komponenty mezi něž patří i expresní výroba pneumatických válců, ventilů a armatůr na olej, vodu nebo páru. Zajišťuje i náhradní díly nebo servis.
YETTY.EU s.r.o.
Výroba ocelových konstrukcí nástaveb bytových domů, rekonstrukci historických objektů
Ocelové konstrukce pro nástavby bytových domů nebo rekonstrukci historických objektů vyrobí pro zákazníky na území celé Vysočiny firma  UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
Konferenční hotel s ubytováním Bořetice, jižní Morava
Pokud plánujete uspořádat konferenci na konferenčním hotelu s ubytováním v oblasti jižní Moravy, zarezervujte si kongresový sál i ubytování v Hotel Kraví hora Bořetice****.
Prodej vysokozdvižných vozíků – DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI
Certifikovaným prodejcem vysokozdvižných vozíků značek DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI je v Dačicích a jejich okolí prodejce manipulační techniky firma DAMATECH, spol. s.r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Řízená degustace vín v Mutěnicích - 10 vybraných vzorků vína s nezaměnitelným charakterem
Vinařství Štěpánek Mutěnice Vás zve na řízené degustace vín, připraveno je 10 vzorků vybraných vín v té nejvyšší kvalitě. Naše vína jsou unikátní nižším obsahem alkoholu.
Návrhy a projektování rodinných domů - architektonická a projekční kancelář
Architektonická a projekční kancelář DISprojekt, s.r.o. se sídlem v Třebíči poskytuje služby spojené s návrhem a projektováním rodinných domů. Návrhy zpracovává tým vysoce kvalifikovaných odborníků.
DISprojekt, s.r.o.
Výlet na Horu Říp a další kulturní a přírodní památky do malebné vesničky Zubrnice
Obec Zubrnice leží v malebné krajině CHKO České středohoří nedaleko města Ústí nad Labem a láká turisty na svou krásnou lidovou architekturu, panenskou přírodu a kulturní památky.
Penzion Spokojené Stáří - krátkodobé i dlouhodobé ubytování pro seniory
Penzion Spokojené stáří poskytuje krátkodobé i dlouhodobé ubytování pro seniory a nabízí i plno společenských a kulturních aktivit, výletů, zájezdů a zábavy.
Výkup nemovitostí – rodinných domů, bytů  a pozemků realitní kanceláří za co nejvyšší ceny
Pokud uvažujete o prodeji rodinného domu, bytu a dalších nemovitostí v okolí Svitav, obraťte se na Realitní kancelář PRIME REALITY s.r.o. Vykupujeme nemovitosti za nejvyšší možné ceny.
Dárkové balení vín, víno jako dárek, vinařství Strachotín
Dárkové balení vín, víno jako dárek, vína jakostní, odrůdové, zemské, přívlastkové, archivní, ledová, slámová a další z vinařství PPS AGRO a.s. ve Strachotíně.
Designová krbová kamna i krbová vložka z Německa SPARTHERM
Designová krbová kamna i krbová vložka z Německa SPARTHERM prodává i provádí následnou montáž firma Kamna, krby Láznička - KALA Jihlava. Kompletní dodávka krbů na klíč.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír