Aktuální microsite

Roznos letáků do schránek, neadresná distribuce - účinná metoda oslovení zákazníků
Roznos letáků do schránek, tedy neadresnou distribuci realizuje společnost Česká distribuční k.s. v Ostravě, Praze a celé České republice. Tato metoda je velmi účinná právě při oslovení zákazníků.
Camp Vřesná Frymburk – odpočinek v klidné zátoce Lipna pro celou vaši rodinu
Přemýšlíte, kam vezmete rodinu o dovolenou? Co takhle někam kde si děti můžou zaplavat a vy zarybařit? Navštivte náš Camp Vřesná na okraji města Frymburk.
Elektrikářské práce a dodávka elektroinstalačního materiálu – ušetříme váš čas a peníze
Chcete zabránit úderu blesku do vašeho domu? Chraňte sebe a svůj majetek a nechte si namontovat hromosvod od firmy Elektro Bureš, která provádí elektrikářské práce.
Kemp U Ferdinanda v Národním parku České Švýcarsko - ubytování v nových chatkách, restaurace
Kemp U Ferdinanda leží v Srbské Kamenici na území Národního parku České Švýcarsko a disponuje dostatečným prostorem pro karavany, stany a k dispozici jsou i nové chatky.
Projektová dokumentace a inženýrská činnost - návrhy a realizace od Jan Džugan
Pan Jan Džugan z Toužimi v okrese Karlovy Vary je stavebním projektantem a nabízí své služby v oboru projekční a inženýrské činnosti.
Rodinný Penzion Schola nedaleko Hradu Okoř a hory Říp nabízí komfortní ubytování
Rodinný Penzion Schola, který najdete nedaleko Prahy v malebné vesnici Noutonice, je malý útulný penzion, kde Vás ubytuje příjemný manželský pár Jiří a Lída Rydvalovi.
Montáž klimatizačních zařízení Most – komplexní služby včetně oprav
Víte o tom, že klimatizace je využitelná po celý rok? Konečně jste se rozhodli pro její koupi a nemá vám jí kdo profesionálně namontovat? S tím vám budeme rádi nápomocni.
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Výroba jednoúčelových strojů Praha 10 – pro přesné a jemné broušení
Sháníte výrobce jednoúčelových strojů na přesné broušení, který má dlouholeté zkušenosti, a navíc poskytuje záruční i pozáruční servis? Tak to jste na správné adrese.
Prodejna pracovních oděvů, montérek, pracovní obuvi, ochranných pomůcek
Na prodejně pracovních oděvů a obuvi v Kroměříži, kterou provozuje Zdenka Holubářová, najdete velký výběr pracovního oblečení pro různé profese, montérek, pracovní obuvi i ochranných pomůcek.
Květinářství, prodej květin, vazba kytic, rozvoz květin, dárkové předměty
Květinářství Z lásky kvítka v. o. s. nabízí prodej, vazbu, rozvoz a poradenství při výběru květin pro každou příležitost.
Ceník účetních služeb, externí mzdové a daňové evidence - jednoduchý a přehledný
Ceník účetnictví bývá často nepřehledný a těžko z něj poznáte, jakou částku bude Vaše společnost za účetní služby platit. Jinak je tomu u společnosti Účetnictví Praha s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Vedení účetnictví, mzdová evidence
Balkonový systém od výrobce Premix servis - vhodný pro balkony, lodžie a terasy
Balkonových systémů je na trhu celá řada, ale pouze balkonový systém od Premix servis vyniká technickou jednoduchostí, spolehlivou funkčností a zároveň skvělou cenou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Měření pH - profesionální pH metry v eshopu amerického výrobce Hanna Instruments
Profesionální přístroje pro měření pH (pH metry) můžete snadno objednat v e-shopu Hanna Instruments. Exkluzivně najdete v nabídce také přístroj pro bezdrátové měření pH.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Prodej - pevné, polohovací okenní sušáky na prádlo, montáž na okenní rám bez vrtání
Moderní sušáky na prádlo, okenní sušáky pevné i polohovací z nekorodujících materiálů s montáží na okenní rám bez vrtání dodává firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Antimikrobiální rukavice zajišťují efektivní prevenci nozokomiální nákazy
Antibakteriální rukavice ABENA s trvalou antimikrobiální ochranou hrají důležitou roli při prevenci vzniku a šíření nozokomiálních infekcí. Prodávají se na eshopu ABENA.CZ.
ABENA
Kontrolní přípravky pro automobilový průmysl, cubingy Kroměříž, Zlín
Cubingy a kontrolní přípravky pro automobilový průmysl, pro optickou a rozměrovou kontrolu montážních dílů dodá společnost Chropyňská strojírna.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Teflonové fólie, těsnící pásky a vše z teflonu online přes e-shop
Potřebujete teflonový materiál pro jakékoliv použití? Pak jej můžete snadno zakoupit za bezkonkurenční ceny přes náš e-shop.
Veterinární péče, očkování, prevence Česká Lípa
Poskytujeme kompletní veterinární péči, prevenci, poradenství, diagnostiku i léčbu a řešíme i náročnější chirurgické zákroky.
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Roubenky a dřevostavby na míru - rodinné, komerční a rekreační domy od DŘEVOTES MS s.r.o.
Společnost DŘEVOTES MS s.r.o. z Hanušovic na Šumpersku se již přes dvacet pět let zabývá stavbou a rekonstrukcí roubených domů a dřevostaveb na míru.
Revize komínů a jejich čištění, frézování a vložkování od Kominictví Bohumil Potěšil
Pan Bohumil Potěšil provozuje Kominictví v Kraslicích v okrese Sokolov. Profesionální služby kominíka zahrnují čištění komínů a jejich revize, ale třeba i vložkování.
Výroba zařízení na zpracování střev – potravinářské stroje
Zajišťujeme strojírenskou výrobu, výroba potravinářských strojů - zařízení na zpracování střev - Strojírna Kukleny spol. s r. o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Bílý beton na vstupní cestě rodinného domu od betonárny Praha 5 Radlice
Bílý beton najdete v nabídce společnosti TBG Metrostav, konkrétně její betonárny v Radlicích na Praze 5. Využití nachází pro architektonické účely, ale také pro rodinné domy.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov