Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Opláštění stěn a střech montovaných hal sendvičovými panely
Opláštění stěn a střech montovaných ocelových hal pomocí sendvičových panelů provádí v rámci celé České republiky firma Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Svěřte likvidaci a demolici průmyslových staveb do rukou profesionálů
Společnost M-Recycling s.r.o. sídlící v Novém Městě na Moravě provádí likvidace a demolice průmyslových staveb, demolici kotelen, spaloven, hal a dalších průmyslových staveb v celé České republice.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Výměna a montáž plynovodů – profesionální odstranění starých rozvodů a montáž nových
Na výměnu plynovodů, odstranění starých plynových rozvodů a montáž nových pro majitele rodinných domů i bytová družstva se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Maturitní skleničky, pískování textu dle Vašich představ a různým typem písma
Nepostradatelným upomínkovým předmětem každého maturanta a jeho třídy jsou maturitní skleničky, na které jsme Vám schopni pískovat text podle Vašich přání v různém stylu písma.
Reklamní potisk, s.r.o.
Prodej doplňků pro maturanty na stužkovací večírek nebo maturitní ples
Doplňky pro středoškoláky jako maturitní stužky a šerpy v různých provedeních a barevných kombinacích na maturitní a stužkovací večírky prodává firma Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Hoblované řezivo – bohatý výběr prken a palubek smrk, modřín, jasan, borovice a další dřeviny
Na prodej hoblovaného řeziva s obrovským výběrem prken a palubek z materiálu smrk, jasan, modřín, borovice a mnoho dalších se zaměřuje společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Kvalitní a spolehlivý kávovar pro domácnost, kancelář i gastro provoz - e-shop
Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý kávovar pro domácnost, kancelář nebo gastro provoz, pak navštivte specializovaný e-shop firmy alacaffé s.r.o. z Třebíče, působící na celé Vysočině.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Pletené čepice pro rybáře a myslivce s výšivkami motivů zvířat
Dvojité pletené čepice v zelené nebo hnědé barvě s motivy zvířat vhodné pro rybáře a myslivce zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Urbanistické studie – komplexní služby týkající se plánování a rozvoje území
Na tvorbu urbanistických studií a územní plánování, které je důležité pro rozvoj území a využití ploch, se zaměřuje architektonická kancelář DISprojekt, s.r.o. působící v Třebíči a Vysočině.
DISprojekt, s.r.o.
Zpracování mrkve a jiné podlouhlé zeleniny – loupače, ořezávače, škrabky, zakrajovačky a mnoho dalšího
Na prodej strojů na zpracování mrkve a jiné podlouhlé zeleniny, loupačů, ořezávačů, škrabek, zakrajovaček a dalších zařízení na přípravu potravin se zaměřují specialisté ze společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Vakuově balený zelený kratom top kvality k zakoupení online na eshopu - zvyšte si energii a zlepšete náladu
Vakuově balený zelený kratom je přírodní produkt, který je ideální pro zvýšení energie, zlepšení nálady a podporu soustředění. Zelený Král je online prodejce přírodních produktů TOP kvality!
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Stylové přízemní bungalovy a patrové rodinné domy, které vám postavíme na přání
Pořiďte si svůj vysněný přízemní bungalov nebo patrový rodinný dům. O výstavbu komfortního bydlení na přání se postará firma Homestead, s.r.o. působící na Vysočině.
Homestead, s.r.o.
Bivakovací hliníkové rybářské lodě pro sportovní rybolov
Moderní spolehlivé bivakovací rybářské hliníkové lodě od české společnosti NAUTIG SE z Jihlavy, specialisty na výrobu a dodávky plavidel ze svařovaného hydro – hliníku.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Barevný velkoformátový tisk, skenování a kopírování velkoplošných materiálů až do formátu A0
Velkoplošné materiály, jako jsou technické plány, stavební výkresy, mapy nebo plakáty vytiskne copycentrum Kapucín – Repro v Třebíči. Zajišťujeme barevný velkoformátový tisk, kopírování i skenování.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Kování černý a bílý smalt a rámy k plotnám – ucelené komplety a zakázková výroba ke kachlovým kamnům
Na kování černého a bílého smaltu, realizaci rámů k plotnám a ucelených kompletů včetně zajištění zakázkové výroby ke kachlovým kamnům se zaměřuje společnost Zikmund & Havelka.
Zikmund & Havelka Výroba kování na kachlová kamna
Školení pracovníků elektro, školení zaměstnanců zakončené zkouškou
Školení pracovníků elektro pro firmy i jednotlivce dle vyhlášky 50/78 SB zajistí v Jihlavě ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl. Profesionální školení probíhá dvakrát měsíčně.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Dřevěný dětský nábytek eshop - vytvořte svým dětem přírodní ráj s naším dřevěným nábytkem
Vytvořte pro vaše dítě pokojíček, kde se bude cítit jako v bezpečném hnízdečku. Nabízíme kvalitní dětský nábytek z borovicového dřeva, který promění dětský pokoj v útulné a zdravé prostředí.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Pískované vázy pro učitele – originální texty, potisk a velký výběr provedení
Na výrobu a prodej pískovaných váz a skleniček pro učitele na památku s originálními texty, potiskem a s velkým výběrem různých provedení se zaměřuje společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Prodej kvalitních obkladů, dlažeb a stavební chemie v Pelhřimově
Navštivte prodejnu MÁŠKA v Pelhřimově a vyberte si z kvalitního sortimentu obkladů, dlažeb, stavební chemie a příslušenství. Prodáváme produkty špičkových světových i českých výrobců.
MÁŠKA - Stavební a obchodní spol. s r.o.
Laminátové a plovoucí podlahy, pokládka podlah
Laminátové, plovoucí, dřevěné a vinylové podlahy, pokládka podlah, podlahářské práce, renovace podlah od firmy Podlahářství Svoboda vTřebíči.
Podlahářství Leoš Svoboda
Stylový zahradní nábytek s dlouhou životností – stoly, židle, lehátka, houpačky a mnoho dalšího
Na výrobu stylového zahradního nábytku, jako jsou stoly, židle, lavice, lehátka, houpačky a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Tesařství Makáto nejen pro oblasti Moravských Budějovic a Třebíče.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Veterinární klinika MVDr. Petra Johanidese -  laparoskopické kastrace a chirurgické ošetření
Veterinární klinika MVDr. Petr Johanidese poskytuje laparoskopické kastrace, chirurgická ošetření a 3D laparoskopické operace na té nejvyšší možné úrovni.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Kvalitní podlahová prkna – smrk, borovice, modřín, jasan, akát, dub a mnoho dalších
Bohatý výběr podlahových prken ve variantách borovice, smrk, modřín, akát, jasan a dub a další truhlářské a stavební řezivo má ve svém sortimentu společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Čerstvě pražená káva a degustační balíčky – bohatý sortiment e-shopu Krámek s kávou
Kvalitní a spolehlivý e-shop krámek s kávou provozuje společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče, která má bohatý výběr čerstvě pražené kávy,degustačních balíčků, kávovníčků a příslušenství.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály
Pletené zimní doplňky, které Vás ochrání v zimních měsících před mrazivým počasím, nakoupíte na e-shopu firmy Pletex. Prodáváme dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály.
PLETEX s.r.o.