Aktuální microsite

Ubytování Hotel Havel Rychnov nad Kněžnou – příjemný pobyt v centru města s výhledem na kostel sv. Havla
Chcete se ubytovat v hotelu z kterého budete mít po probuzení krásný výhled na centrum města? Zavítejte do Rychnova nad Kněžnou do Hotelu Havel.
Prodej prezentačních systémů pro venkovní využití -  stany, nafukovadla, brány
Prezentační systémy pro venkovní využití dodává společnost Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete různé párty, nůžkové stany, brány a jiné nafukovací prvky podle Vašich požadavků.
Activity promotion s.r.o.
Povrchová úprava kovů – tryskání kovů, opracování povrchu kovů před lakováním, nátěrem
Povrchovou úpravu kovů zajišťuje na území Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS. Pomocí tryskání upravíme povrch kovů před jejich další úpravou, jako je lakování nebo nátěr.
UNIVARS, s.r.o.
Vinylová schodiště na klíč – skvělé řešení pro Váš interiér
Vinylová schodiště na klíč, profesionální instalace po celé České republice zajistí společnost Bukoma group, s.r.o. Vybírejte z širokého spektra dekorů v imitaci dřeva, betonu i kamene.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Potrubní průmyslové rozvody - realizace, montáže, oprava, výměny potrubí
Společnost MONTEMA z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na realizace, montáže i výměny a oprava potrubí, potrubní průmyslové rozvody realizuje po celé ČR. Sídlo firmy - Otrokovice, 10Km od Zlína.
Výroba spojovacího materiálů, šroubů, klipů, matic
Nestandardní spojovací materiál, šrouby, nýty, závlačky, klipy, matice a mnoho dalších vyrábí a dodává česká společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Elektroinstalace, instalatérské a stavební práce – nonstop služby ve Středních Čechách
Pořídili jste si nový spotřebič do vašeho bytu či domu a neznáte nikoho kdo by vám ho pomohl správně instalovat? Tuto práci pro jistotu přenechte odborníkům.
Stavební činnost, rekonstrukce, zateplování budov, kamenné zídky, zhotovení litého kamenného koberce, projekty
Společnost HAPPY STAVBY s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerou činností v oboru stavebnictví. Součástí naší činnosti jsou také návrhy, rozpočty, projekty a poradenství.
Vytápění, vodoinstalace, realizace koupelen, plynoinstalace, plynová čerpadla, Hodonín, poradenské služby
Firma VODO-TOPO Roman Valášek se sídlem ve Veselí nad Moravou se specializuje na kompletní řešení vytápění a vodoinstalací. Působíme nejen ve Veselí nad Moravou, ale v celém okrese Hodonín.
Roman Valášek vodo-topo vodoinstalace, plynoinstalace Hodonín
Obec Klučov okres Třebíč – zavítejte do malebné vesnice, která se nachází v kraji Vysočina
Zajímá vás historie? Zavítejte do malebné obce Klučov,první písemná zpráva zde totiž vznikla již v roce 1351 a její název pochází z doby kdy místní obyvatelé získávali zemědělskou půdu tzv. klučením.
Ubytování Hotel Lesní dům Jánské Lázně – klidné místo poblíž Černé hory
Jste milovníkem přírody a váš ideální víkend začíná tím, že nasadíte pohorky a vyrazíte do hor? Co takhle spojit váš výlet s příjemným ubytováním v Janských Lázních?
Hodinářství Moučka  Praha  - spustili jsme pro vás nové webové stránky​​​​!
Vážení klienti a návštěvníci, ve spolupráci se společností Evropská databanka a.s. jsme pro Vás připravili novou moderní webovou prezentaci.
Hodinářství Praha 3 Jaroslav Moučka
Mlecí kola – drtič kaolinu z přírodního kamene a přesné žulové válce na hřídeli
Výrobu a prodej mlecích kol, drtičů kaolinu z přírodního kamene a žulové válce na hřídeli s použitím například pro potravinářský průmysl zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Mýdlové mycí rukavice Dispowash s napuštěným mýdlem z jedné strany - balení po 50 kusech
Společnost Advamed s.r.o. nabízí ve svém e-shopu novinku - mýdlové mycí rukavice Dispowash. Rukavice jsou z jedné strany napuštěny speciálním mýdlem s pH 5.5 pro citlivou péči o pleť.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Popruhy tkané pro výrobce prádla a oděvů, pro automobilový průmysl a zdravotnictví
Naše česká firma vyrábí kvalitní stuhy, lemovky, gumolana, popruhy a mnoho dalšího pro automobilový průmysl a zdravotnictví - Výroba stuh – ELAS Liberec
Výroba ocelových konstrukcí, kovoobrábění a zámečnické práce Plzeň
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která se specializuje na ocelové konstrukce jste tu správně. JVK Lité s.r.o., pro vás vyrobí kvalitní konstrukci a nejen to, podívejte se sami.
Autokemp Kraskov – odpočinek v klidném prostředí obklopené lesy a rybníky
Chcete prožít klidnou dovolenou na příjemném místě nedaleko vodní nádrže Seč? Vyrazit můžete s partou, rodinou nebo klidně sami do Autokempu Kraskov.
Chov a prodej sladkovodních ryb ze sádek Těšenov, prodejna Jihlava, prodej mořských ryb, čerstvé ryby
AP lesnická s.r.o. se zabývá chovem a prodejem ryb ve vlastních sádkách v obci Těšenov. Provozujeme také prodejnu v Jihlavě, kde nabízíme sladkovodní ryby z našich sádek a různé druhy mořských ryb.
Dámské prádlo, podprsenky, oděvy, plavky, župany, šátky, klobouky, módní doplňky
Společnost Hana Břinčilová prodává dámské prádlo, oděvy, módní doplňky, plavky, župany a mnoho dalšího.
Řízené vrtání HDD s výplachem, recyklace, moderní vrtné stroje, míchací a recyklační jednotky, lokalizační zařízení
Společnost POSTOLKA-DRILLING s.r.o. se sídlem v Nové Pace se specializuje na řízené vrtání HDD s výplachem a možností recyklace. Disponujeme vrtnými stroji a také míchacími a recyklačními jednotkami.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. řízené vrtání, podvrty
Výroba celokovových kluzáků Praha – jediný výrobce na světě
Sníte o bezmotorovém celokovovém letadle tzv kluzáku? Firma Blaník Aircrart Praha, je jediná společnost na světě která tyto kluzáky nabízí.
Ocelové potrubní prvky prodej Praha – široký výběr včetně doplňkového sortimentu
Ocelové potrubní prvky světových značek včetně doplňkového sortimentu dodává a prodává nejen instalatérským a topenářským firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. se sídlem v Praze.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém Praha  - PZTS, EZS
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém - PZTS, EZS pro ochranu majetku a osob, rodinných a průmyslových objektů instaluje AKI PRO spol s.r.o., Praha.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Výroba kvalitní pálenky v obci Žešov – vypálíme vám lihovinu z vašeho ovocného kvasu
Chtěli byste z vlastního ovocného kvasu vypálit pálenku? Všichni víme, že domácí výroba je zakázaná, proto vyhledejte odborníky, kteří mají z její výrobou plno zkušeností.
Autoservis, pneuservis, půjčovna automobilů Praha 3 – postaráme se o váš vůz
Porouchalo se vám auto, které je nezbytné pro vaše každodenní fungování? Máme pro vás řešení a to komplexní. Nejenže vám auto opravíme, ale také vám zapůjčíme náš vůz.