Aktuální microsite

Keramické výrobky okres Kolín – pro zkrášlení vašeho domova
Máte krásně vybavený byt, ale přece jen máte pocit, že vám tam ještě něco chybí? Zkrášlete svůj byt dekorací a nejlépe tou keramickou.
Kompletní podlahářské práce - pokládka podlahy do domácnosti, firmy
Kompletní podlahářské práce pro Vás v lokalitě Kroměříž, Holešov nebo Přerov zajistí firma Podlahy Zavadil. Ať už jste vybrali podlahy do domácnosti nebo firmy, nechejte pokládku na nás.
Výroba, prodej, polotovary, díly, ocel HARDOX, ocel STRENX, dělení vodním paprskem, tvarové dělení, poradenství
DIMONT HDX s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá prodejem celých i dělených částí plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a také z konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX švédské firmy SSAB OXELÖSUND.
Autojeřábnické práce – přeprava stavebního materiálu, kontejnerů, palet a různých konstrukcí
Na autojeřábnické práce, přepravu stavebního materiálu, různých konstrukcí, kontejnerů a palet s příslušnou technikou se zaměřuje společnost Autojeřáby Vařeka s.r.o. ze Šumperku.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Inženýrská činnost – zpracování výrobní dokumentace, projektování softwaru a vizualizací
V rámci služeb v oblasti inženýrské činnosti Vám zajistí firma ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, zpracování dokumentace, projektování softwaru či vizualizace strojů a ocelových konstrukcí.
Odborný optometrista, oční optik - měření zraku bez objednání
Při změně kotaktních čoček, brýlí Vám provede ve Zlíně měření zraku bez objednání Oční optik Mezírka - odborný optometrista, který Vám poskytne i potřebné poradenství.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Prodej pneumatik, disků všech rozměrů a značek na osobní, užitkové vozy, motocykly i OTR, Agro pneu na zahradní techniku
Společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín se specializuje na prodej pneumatik všech rozměrů i plechových a alu disků. Pořídíte u nás pneu na osobní, užitkové vozy, motocykly i OTR, Agro pneu.
Závěsná houpačka hnízdo pro relaxaci i odpočinek
Závěsné houpačky tzv. hnízdo pro relaxaci i odpočinek s dřevěnou konstrukcí zakoupíte u výrobce herních prvků nejen na dětská hřiště Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Mostové silniční váhy na kamiony Hradec Králové, Pardubice
Nejspolehlivější vážení vozidel zajišťují mostové silniční váhy na kamiony od společnosti TENZONA s.r.o. díky špičkovým technologiím. Působí v Hradci Králové a Pardubicích.
TENZONA s.r.o.
Křídlové a posuvné automatické vjezdové brány - dodávka a montáž
Vjezdové brány pro rodinné domy i firmy dodává společnost ČERNÍK s.r.o. ve Zlínském kraji montuje křídlové a posuvné automatické vjezdové brány.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Degustační večer, řízená degustace vína a prohlídka vinného sklípku
Vychutnejte si se svou rodinou nebo přáteli degustační večer ve PPS Vinařství Strachotín. Čeká Vás řízená degustace jakostních a přívlastkových vín, a také prohlídka vinného sklepa.
Výživové poradenství, fytofarmaka, organická kosmetika, analýza a detoxikace těla Opava
Chcete vyzkoušet kosmetiku z nejčistší oblasti světa? Kvalitní výrobky přírodního původu seženete ve Finclub Opava, která se zabývá kompletní péčí o tělo.
Labradorský retrívr, štěňátka s PP - prodej Praha 4 - cena dohodou
Hledáte do rodiny nového čtyřnohého parťáka? Chovatelská stanice od Písnických rybníků hledá ty nejlepší domovy pro tyto úžasné chlupáče.
Nábytek, který má styl - výroba vkusného, designového a originálního nábytku na míru
Stolařství VIPAMA s.r.o. se zabývá kvalitní výrobou nábytku. Díky dlouholeté tradici vyrobíme kuchyně na míru, skříně, dveře a veškeré vybavení do ložnice i dětského a obývacího pokoje.
VIPAMA s.r.o.
Restaurace U Kolji Litomyšl – lahodné pokrmy z čerstvých surovin
Hledáte výjimečnou restauraci, kam byste mohli vzít své přátelé nebo rodinu? O jednom takovém místě víme, vyrazte do Restaurace u Kolji.
Výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek, čteček s RFID technologií
Společnost IdentCORE s.r.o. je výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek a čteček s RFID technologií vhodných pro identifikační systémy.
IdentCORE s.r.o.
Kartografické práce Hodonín – transformace, úpravy, editace a mnoho dalšího
Pokud hledáte zkušenou firmu, která nabízí nepřeberné množství služeb z oblasti geologie a zeměměřictví jste na správné adrese, představujeme vám firmu SURGEO.
Zpracování mléka, výroba a prodej mlékárenských výrobků, výroba mléčných výrobků z kravského mléka
Farma Tompeli se zabývá zpracováním mléka a výrobou a prodejem těch nejkvalitnějších mléčných výrobků.
Chráněná dílna Česká Lípa – kvalitní a prvotřídní služby a výrobky
Blíží se ve školce maškarní karneval a vy pořád nemáte pro svou ratolest kostým? Obraťte se na chráněnou dílnu v České Lípě, která vám nabídne nepřeberné množství ručních výrobků.
Zámečnictví, posuvné, pojezdové, vjezdové, křídlové brány a vrata
Výrobou, prodejem a montáží bran a vrat za rozumnou cenu se zabývá společnost Zámečnictví D.S. se sídlem v Plzni.
Obec Střelice okres Znojmo, vodní nádrž Jevišovice, ráj rybářů, ubytování, kempy, barokní zámky
Obec Střelice se nachází v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji. V blízkosti Střelic se nachází vodní nádrž Jevišovice, která je rájem rybářů a také nabízí mnoho možností ubytování.
Dodávka chladící a mrazící techniky Humpolec – kompletní servis včetně montáže
Máte jasné představy o tom, jaký byste potřebovali chladící box a nevíte o nikom kdo by tuto zakázku zrealizoval? My vám s tím rádi pomůžeme.
Prášková a mokrá lakovna  - ten nejlepší výsledek jedině od nás Bühler CZ s.r.o. Žamberk
Prášková a mokrá lakovna - je vidět jak pracujeme - ten nejlepší výsledek jedině od nás Bühler CZ s.r.o. Žamberk – v naší lakovně ošetřujeme a prodlužujeme výrobkům jejich životnost
Výroba dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy
Výrobou dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Realizujeme střešní konstrukce na míru.
KARPEN PLUS s.r.o.
Vnější strojní omítky - fasádní omítky na rodinných, bytových domech
Na strojní fasádní omítky na RD i bytových domech se specializuje pan Alfréd Popek. Pro vnější omítky používá materiál ProfiBaustoffe. Působí především v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.