Aktuální microsite

Úsporná sprchová hlavice Plzeň – šetří spotřebu vody a náklady na ohřev
Všichni víme, že dnešní doba není jednoduchá a šetříme kde se dá. Někdy bohužel nic nezmůžeme, ale co se týká spotřeby vody a náklady na její ohřev tak tady vám můžeme pomoci.
Elektroinstalace Žďár nad Sázavou, montáže, opravy, revize, zkoušky, elektrická zařízení, montáž hromosvodů
Firma Elektroinstalace František Zikmund se zabývá veškerou činností týkající se elektrických zařízení. V rámci své činnosti nabízím svým zákazníkům montáže, opravy, revize a zkoušky el. zařízení.
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Zemní práce, demolice staveb Písek, práce provedeme spolehlivě a dle zákazníka
Umíme nabídnout dobře provedené zemní práce včetně demolic staveb, hloubení základů domů, výkopů jímek, bazénů, čističek, práce pro inženýrské sítě, terénní úpravy.
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Renovace starých, zničených podlah v bytových interiérech od profesionálů
Nechte si zrenovovat starou, poničenou podlahu ve vašem bytě od skutečných profesionálů. Kompletní podlahářský servis zajišťuje na Vysočině firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Dezinfekční a hygienické stojany, zásobníky - s automatickým dávkovačem, bezdotykové
Dezinfekční zařízení pro veřejné prostory dodává firma Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete dezinfekční zásobníky na zeď, mobilní bezdotykové stojany a stojany s automatickým dávkovačem.
Activity promotion s.r.o.
Kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací – výrobní, průmyslové haly a další
O kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací a paropropustností se postará firma Opravy Telč. Dodáváme opláštěné zateplené výrobní a průmyslové ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Potisk skleněných lahví a skleniček na zakázku, lahve a sklenice s jednobarevným a vícebarevným potiskem
Potisk skleněných láhví a skleniček na zakázku zajišťuje v okolí Kyjova firma ANGLASS. Aplikujeme jedno i vícebarevné tisky, zpracujeme malé i velké série.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Pronájem, půjčovna lešení pro stavební firmy-HAKI, trubkové, rámové
Pronájem lešení pro stavební firmy i řemeslníky v okrese Uherské Hradiště poskytuje firma Josef Brucháček. Půjčovna pronajme HAKI, trubkové, rámové, systémové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Pánská konfekce, obleky, saka, vesty - kvalitní materiál
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Šijeme zejména firemní uniformy, saka, vesty, pánské obleky, firemní uniformy a kalhoty všech konfekčních velikostí.
LINE 4 – moderní software pro získání důležitých dat o výrobě
Moderní software LINE 4 od společnosti CZ.TECH Čelákovice, a.s. pomáhá získávat důležitá data sloužící k přípravě důvěryhodných podkladů pro interní analýzy o výrobě.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Kvalitní tiskárna-polygrafické služby, ofsetový a digitální tisk
Tiskárna Kodiak print s.r.o. Holešov v okrese Kroměříž nabízí polygrafické služby pro firmy. Díky moderním tiskařským strojům jsme ofsetový a digitální velkoplošný tisk posunuli na vyšší level.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Obec Skaštice, Zlínský kraj, Hornomoravský úval, odpočinkové zóny, rybník, cykloturistika
Obec Skaštice leží asi 5 km od města Kroměříže v úrodné rovině Hornomoravského úvalu ve Zlínském kraji. K obci patří část "Horní zahrady", která navazuje na stejnojmennou část města Kroměříže.
Floristické služby na zakázku, Praha, čerstvé květiny, květinová výzdoba, uvázané květiny, vánoční věnce
Společnost Pěkná kytka poskytuje floristické služby na zakázku. Nabízíme perfektně uvázané čerstvé květiny a květinovou výzdobu pro jakoukoli příležitost. Současně poskytujeme také vázy k zapůjčení.
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Profesionální arboristické práce - kácení, ořez, odborné posudky
Nemusíte se bát rizik, které přináší vzrostlé stromy, firma Zahrady Tomáš Vávra zpracuje odborné posudky a provede kácení či ořez stromů. Arboristické práce provádí v regionu Kroměříž, Olomouc, Brno.
Tepelná čerpadla do bytů a rodinných domů - dodávka, servis
Společnost bbklima99, s.r.o. ze Znojma se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel na bázi vzduch-voda, které vám ušetří náklady za vytápění.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Tapety na zeď jsou nedílnou součástí interiérů domů a bytů - prodej, návrhy
Nádherné a originální tapety na zeď do interiéru domů a bytů hledejte u odborníka na dekorace, kterým je REGA interier v Olomouci - zajistí vám jejich prodej a pomůže s návrhem dle vašich představ.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Označovací, podlahové pásky 3M samolepící tvarové výseky
Prodejem výrobků 3M se zabývá firma G3 s.r.o. z okresu Kroměříž. Distribuujeme označovací barevné pásky, protiskluzné podlahové pásky 3M i samolepící tvarové výseky.
Instruktážní videa, filmy a dokumenty - natáčení od profesionálů Praha
Nejlepším způsobem, jak představit zákazníkovi své produkty či služby je v dnešní době natočení instruktážního videa, filmu či dokumentu
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Frézovací centrum Česká Lípa – třískové obrábění výrobního družstva
Představujeme vám výrobní družstvo SOKOV Sosnová, které se nachází v okrese Česká Lípa a zabývá se kovoobráběcí prací na přání zákazníka.