Aktuální microsite

Svatomartinské slavnosti - Husí speciality na svatého Martina v hotelu  Kraví hora****
Tradiční Svatomartinské slavnosti také pořádá Hotel Kraví hora**** v Bořeticích. Pochutnáte si na husích specialitách i tradiční svatomartinské huse podávané s mladým vínem od regionálních vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Zpracování prostorových dat, mapových výstupů v životním prostředí
Zpracováním prostorových dat a mapových výstupů v životním prostředí se aktivně zabývá společnost E-expert s.r.o., která řeší projekty v rámci environmentalistiky.
E-expert, spol. s r.o.
Autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny od společnosti Autojeřáby Pavel Ingr
Autojeřáby Pavel Ingr se na českém trhu pohybuje již přes dvacet let a zajistí pro Vás spolehlivé autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny.
Tradiční  česká kuchyně a společenské akce v Restauraci Jehlan
Restaurace Jehlan v Kopřivnici-Lubině v okrese Nový Jičín Vás zve na vynikající českou kuchyni s atypickou budovou, kde může pořádat firemní večírky i oslavy.
Otevírací bezpečnostní mříže Masterdoor, které jsou certifikované dle třídy RC1 - RC4
Společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna vyrábí certifikované otevírací mříže třídy RC1 - RC4. Ty slouží pro spolehlivé mechanické zabezpečení nejrůznějších objektů (domy, veřejné budovy).
Tryskání i výpalky materiálu od firmy Zekof
Hledáte-li spolehlivou strojírenskou firmu, zaměřující se na tryskání a výpalky, pak pro vás máme tip. Oslovte společnost Zekof u Olomouce, která má tryskání i výpalky v malíčku.
Zekof, s.r.o.
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Autoškola, získání řidičského oprávnění, školení řidičů, kondiční jízdy
Autoškola Pemlovi s.r.o. nabízí získání řidičského oprávnění, kondiční jízdy a školení řidičů v Přelouči.
Spedice – mezinárodní kamionová přeprava zboží po celé Evropě
Spedici a spediční služby na vysoké úrovni, včetně mezinárodní přepravy zboží s certifikátem systému managementu kvality, poskytuje dopravní společnost SPEDQUICK.
Vyvýšený záhon z lakovaných pozinkovaných profilů – snadná montáž, estetický vzhled
Ideálním řešením pro zahrádkáře trpící bolestmi zad je pěstování plodin ve vyvýšených záhonech. Vyvýšení, snadno smontovatelné záhony z pozinkovaných profilů objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Návrh a tisk obecních i firemních zpravodajů a časopisů - profesionální tisková podoba
Návrh i tisk obecních a firemních časopisů a zpravodajů zajišťuje společnost Tiskárna Kleinwächter ve Frýdku Místku, která se perfektně postará o jejich profesionální tiskovou podobu.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Neadresná distribuce, roznos letáků do schránek - oslovení domácnosti konkrétní nabídkou
Česká distribuční k.s. realizuje v Brně i Hradci Králové neadresnou distribuci tiskovin. Jedná se o roznos letáků do poštovních schránek s cílem oslovit domácnost konkrétní nabídkou v tištěné podobě.
Kastrace, očkování psů, koček-veterinární klinika
Ohledně kastrace i očkování psů a koček se obraťte na Veterinu Uherské Hradiště - Veterinární klinika Mlejnský.
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.
Moderní, spolehlivá a kvalitní čisticí a mycí technologie do autoumýváren
Komplexní dodávky moderních čisticích a mycích technologií do Vašich autoumýváren spolehlivě a rychle zajistí firma Šebesta, spol. s.r.o. sídlící v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Plošné materiály pro výrobu nábytku, které formátujeme na CNC strojích
Zpracováním plošných materiálů pro výrobu nábytku provádí na Vysočině společnost VAREX CZECH s.r.o. z Polné u Jihlavy. Pro CNC formátování využíváme moderní nářezové centrum Homag Holza.
Profesionální strojové čištění koberců, čalounění, sedacích souprav - odstranění skvrn
Profesionální strojové čištění koberců, čalounění, sedacích souprav provádí úklidová služba Henrieta z Olomouce. Odstraníme maximální množství skvrn, zbavíme prachu, roztočů a bakterií.
Zapalovací soupravy pro motocykly, vodní skútry, čluny-výroba, eshop
Firma VAPE Kroměříž se zabývá výrobou a prodejem elektropříslušenství pro motocykly, vopní čluny, skútry. Zapalovací soupravy, alternátory, regulátory lze koupit přes náš eshop.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Kancelářské židle a křesla, ergonomické pro zdravé sezení - za dobré ceny z e-shopu
Předejděte bolestem zad i únavě a pořiďte si kancelářské ergonomické židle. Zdravé sezení při práci je velmi důležité, navštivte e-shop 3Dkancelar.cz a vyberte si kvalitní křeslo za dobré ceny.
Výkup druhotných surovin – papír, železo a barevné kovy, plastové polyetylénové a streč fólie
Druhotné suroviny, jako je papír, železo a barevné kovy nebo plastové polyetylénové a streč fólie, vykupuje v okolí Prostějova sběrný dvůr firmy Nature.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství-značkové hodinky, klenoty
Zlatnictví a hodinářství Zlín - Klenoty MONMAR nabízí na prodejně značkové hodinky, klenoty a šperky. Prodáváme krásu pro radost !
KLENOTY MONMAR, s.r.o. Zlatnictví a hodinářství Zlín
Výsadbový česnek, cibule, hrušky, jablka na uskladnění, zelenina na prodej z letošní sklizně
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku probíhá prodej cibule, zeleniny, ovoce z letošní sklizně. Na prodej jablka k uskladnění, zakoupit můžete i výsadbový česnek a cibuli.
Výroba barevných, originálních zahradních kovových laviček
Zkrášlete vaši zahradu barevnými kovovými lavičkami s originálním designem. Pohodlné kovové lavičky s vysokým opěradlem vyrábí firma Ing. Vratislav Obadal Zahradní a parkové lavice OBISS.
Výzkum a šlechtění pohanky seté – protizánětlivé účinky, vhodná pro bezlepkovou dietu
Zajímáte se o výzkum či šlechtění pohanky seté? Právě jste se dozvěděli, že trpíte celiakii, při které se musí striktně dodržovat bezlepková dieta? Víme o místě, kde se dozvíte plno informací.
Spodně kvašené pivo, tradiční český ležák Morous a sladová nealko limonáda z rodinného pivovaru Morous
Ochutnejte tradiční český spodně kvašený ležák - oroseného Morouse i sladovou nealko limonádu Morousovu pivoňku z rodinného pivovaru Morous z Rýmařova.