Aktuální microsite

Zakládání i likvidace firem, společností, komplexní ekonomický software zdarma
Zakládáním i likvidací firem a společností se zabývá firma BELL consulting s.r.o. z Brna. Svým klientům poskytuje komplexní ekonomický software zdarma.
BELL consulting s.r.o.
Nákladní autodoprava Kolín, přeprava sypkých materiálů písek, drť, sádrovec, zemina, kačírek
Hlavní aktivitou firmy Milan Sihelský je přeprava sypkých materiálů sklápěcími návěsy o objemu 29-50 m3 včetně zemědělských komodit.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.
Čistící a pečující prostředky na kůži v interiéru automobilů – oživení barvy a lesk
Vysoce kvalitní prostředky na péči a čištění kůže v interiéru vozidla dodává firma ZVG CZ s.r.o. Tento produkt kůži chrání před popraskáním, vyživuje, oživuje barvu a dodává lesk.
ZVG CZ s.r.o.
Betonování podlah a základů v zimě – práce v každém ročním období
Nejen betonování podlah a základů rodinných domů v zimě obstarají specialisté společnosti Beton Znojmo, která se postará i o dopravu a čerpání betonu.
Rodinné oslavy ve vinném sklípku s výtečnou domácí kuchyní a skvělým vínem
Ve vinném sklípku penzionu Herbenka v Hustopečích pro Vás rádi připravíme rodinnou oslavu s výtečnou domácí kuchyní a skvělým moravským vínem.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Produkty HIWIN, lineární technika, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy
Výhradním distributorem produktů HIWIN pro Českou republiku a Slovensko je společnost HIWIN s.r.o. V sortimentu naleznete lineární techniku, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy.
Elekronická zabezpečovací signalizace, elektronická požární signalizace, systémy elektronické kontroly, docházkové systémy
Společnost VATACK s.r.o. poskytuje své služby v oblasti zabezpečovacích a informačních systémů a technologií.
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Silniční váhy, autováhy Praha, Středočeský kraj
Na dodávku a realizaci silničních vah, autovah na klíč se specializuje společnost TENZONA s.r.o. působící v Praze a v celém Středočeském kraji.
TENZONA s.r.o.
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.
Oční optika s největším výběrem slunečních a dioptrických brýlí
Nejširší výběr značkových slunečních a dioptrických brýlí pro děti i dospělé ve Znojmě najdete v Drive-IN OPTIK. Navštivte naší oční optiku v obchodním centru SHOPPING a přesvědčte se sami.
Netkaná a technická rouna - nehořlavá, voděodolná a s tepelnou a zvukovou izolací
Společnost JILANA, a.s. z Jihlavy se specializuje na vývoj a výrobu netkaných a technických roun, které najdou využití při výrobě obuvi, nábytku nebo v průmyslu.
Jedinečné projekty, rekonstrukce zahrad, veřejné zeleně od zahradního architekta
Pokud chcete modernizovat zahradu, obraťte se na společnost GARD&N, která Vám vypracuje jedinečné projekty zahrad i veřejné zeleně. Zahradní architekt Vám při rekonstrukci zahrady ušetří čas i peníze.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kompletní servis vozidel – autoservis, pneuservis a příprava a vyřízení STK
Kompletní servis pro motorová vozidla zajišťuje v okolí Moravské Ostravy a Přívozu Martin Kuňák KMAuto.cz. Provozujeme autoservis, pneuservis a zajistíme přípravu i vyřízení STK.
Kuchyňské linky a vestavěné skříně nejen do nových rodinných domů – nábytek na míru dle Vašich představ
Nábytek na míru, vestavěné skříně a kuchyňské linky v různých provedeních do rodinných domů vyrábí a montuje specialista Pavel Hilscher nejen v oblastech Valašského Meziříčí a Hranic.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Sendvičové panely, pěnový polystyren (EPS), izolační materiál, zateplení
Výrobou sendvičových panelů a pěnového polystyrenu se zabývá ryze česká společnost P-SYSTEMS s.r.o.
P-SYSTEMS s.r.o. sendvičové panely
Ruční automyčka, komplet mytí interiéru, exteriéru Vašeho vozu - online rezervace
O dokonale čistý exteriér i interiér Vašeho automobilu se Vám komplet postarají profesionálové z autosalonu AUTO TICHÝ v Ostravě! Vytvořte si online rezervaci v ruční automyčce ještě dnes!
Fixní rovnátka pro dospělé před zhotovením můstku, zaváděním implantátu
MDDr. Vašková - Ortodoncie Otrokovice s.r.o. aplikuje fixní rovnátka i pro dospělé - řeší estetické nedostatky, postavení zubů před zhotovením můstku nebo zaváděním implantátu.
Úprava povrchů v průmyslové práškové lakovně, čištění, tryskání
Úpravu povrchů, čištění, tryskání suchým ledem, lakování, odstranění grafitů a další práce zajistí na Vysočině firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Odtahové služby osobních i nákladních automobilů od Jaroslav Vybíral
Pan Jaroslav Vybíral z Kroměříže nabízí služby odtahové a je připraven pomoci s odtažením Vašeho osobního automobilu nebo nákladního vozu.
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.
3D ohýbání trubek a tyčí a výroba jednoúčelových strojů od HolmTec s.r.o.
Společnost HolmTec s.r.o. z Trutnova je moderní a dynamická společnost, která vyvíjí a vyrábí moderní jednoúčelové stroje a zabývá se i 3D ohýbaním trubek a tyčí.
Živočišná výroba, chov dojnic s produkcí mléka a výkrm býků, Zemědělské družstvo Merklín u Přeštic
Zemědělské družstvo Merklín u Přeštic se zabývá především živočišnou výrobou. Zaměřují se na chov dojnic s produkcí mléka a výkrm býků.